Biztonságos utazás – Egészségturizmus szakmai konferencia

A 2022. március 3-6. között megrendezésre kerülő 44. Utazás Kiállítás keretében egészségturizmus konferencia is várja az érdeklődőket.

A szakmai eseményre 2022. március 4-én kerül sor a Hungexpo G Pavilon VIP 1. teremben. A 11:00 órakor kezdődő program első részében az akadállyal élő utazók tapasztalatairól és lehetőségeiről szólalnak meg az érintettek és a turisztikai szakma képviselői. A konferencia második része az egészségturizmus legfrissebb hazai és nemzetközi tendenciáit és trendjeit mutatja be. A konferencia az Utazás Kiállítás belépőjével szabadon látogatható.

A 44. Utazás Kiállítás témája a biztonságos utazás. Ehhez szervesen kapcsolódik a 2022. március 4-én, a Hungexpo G Pavilon VIP 1. teremben 11:00 órakor kezdődő Egészségturizmus szakmai konferencia.

A konferencia két nagy témát ölel fel: az akadállyal élők utazása a turizmusban és az egészségturizmus – azon belül is elsődlegesen a gyógyturizmus – legfrissebb hazai és nemzetközi tendenciái, trendjei.

A konferencia egyik kiemelt célja felhívni a turisztikai szakma figyelmét arra, hogy az akadállyal élő emberek is utaznak. Utazásaik során vannak speciális elvárásaik, de rengeteg sztereotípia él velük kapcsolatban, ami őket az utazástól, a szolgáltatókat pedig ettől a szegmenstől riasztja el. A meghívott előadók saját történeteiken keresztül mesélik el az utazási tapasztalataikat, de megszólalnak olyan piaci szereplők is, akik már felismerték az akadálymentesség fontosságát.

A másik fontos cél, hogy a konferencia látogatói több oldalról megközelítve megismerhessék  az egészségturizmus piacán a legfrissebb hazai és nemzetközi trendeket, tendenciákat. Az előadók és a pódiumbeszélgetések résztvevői bemutatják, hogy a saját területükön milyen változást hozott a világjárvány, hogyan alakult át a vendégkör, milyen új szolgáltatások, együttműködési formák jelentek meg, de arra is kitérnek, milyen új kihívásokkal szembesülnek. Ez utóbbiak közül talán a legégetőbb probléma a munkaerőhiány, melyre a pódiumbeszélgetés résztvevői megoldási javaslatokat is bemutatnak.

A konferencia az Utazás Kiállítás belépőjével szabadon látogatható. A szervezők a turisztikai szakma képviselői mellett örömmel várják a sajtó képviselőit, és a turizmus képzésben résztvevő hallgatókat is.

  VESZÉLYESHULLADÉK-GYŰJTÉS az I. kerületben

Részletes program:

https://utazas.hungexpo.hu/programok-2022/egeszsegturizmus-konferencia

Egészségturizmus konferencia – HUNGEXPO

Biztonságos utazás – Egészségturizmus szakmai konferencia | Facebook

Megosztom