Rendkívüli! Holtan találták Homonnay Gergelyt

Olaszországban egy törökfürdőben szombat hajnalban holtan találták a 45 éves, (az eredeti szövegben tévesen 53 évest írtak) Rómában élő Homonnay Gergely magyar írót.

(A Wikipedia szerint Homonnay Gergely (Gyula, 1975. augusztus 24. – Róma, Olaszország, 2022. január 1.) magyar író, újságíró, tanár, a Demokratikus Koalíció aktivistája)

Az ismert magyar polgárjogi aktivistát holtan találták annak a fürdőnek egyik medencéjében, ahová szombat hajnalban érkezett és az olasz lap szerint kábítószernek minősülő anyagokat is találtak a környezetében. (Később kiderült, Homonnay még élt, amikor rátaláltak)

Magyarországon a polgári jogok és a melegközösség védelmében kifejtett egyértelmű álláspontjáról is ismert áldozatot a klub vezetői az egyik kádban haldokolva találták meg, és azonnal segítséget kértek. Az 53 éves férfi egyedül volt, ruházat nélkül.

Már majdnem 13 óra volt, amikor az Ares 118 egészségügyi személyzete közbeavatkozott Homonnay újraélesztése érdekében, de sajnos nem járt sikerrel: 

Az író halála szív-keringési leállás miatt következett be. A halál valódi oka a boncolás után lesz egyértelmű.

 Ezért lesz fontos annak az elemzésnek az eredménye is, amit a Piazza Dante társaság katonái annak a klubnak az öltözőjében találtak, amelynek az író egy ideje a tagja volt.

A halál oka nem egyértelmű, az idegenkezűséget sem lehet kizárni-

Megosztom
  Duguláselhárítás Budapest