Az Ördög Ügyvédje újabb kiszemeltje

Egy ideig csendben volt a Borkai botrányt kirobbantó, a nyomozó hatóságok szerint Czeglédy Csaba, vagyis az Ördög ügyvédje.

Új áldozatot talált magának Varga Judit igazságügyi miniszter személyében. Várható volt a jelentkezése, hiszen a kormány oldal új fantomja – Anonymus – kiegyensúlyozást igényelt.

Az Ördög ügyvédje, a célszemély nemi identitásáról írt Facebook oldalán. Nem véleményezem a feltételezést és nem is foglalkozom a kérdéssel, inkább azt tartom helytelennek, hogy már ott tartunk, nem a választásokon, hanem a közösségi oldalakon dől el, hogy ki nyerhet, vagy ki bukhat.

Nagy a harc a székért és ennek, mint mindig, a választók nyelik be a végeredményét. Magyarországon már felső szintig élt a politikai kiherélés.

Az Ördög ügyvédje ígéri, hogy januárban újra színre lép.

Czeglédy Csaba is megszólalt az ügyben. Szerinte

nem a társadalom többségének, hanem a Fidesznek van gondja Varga Judit irányultságával

Varga Judit is reagált a posztra, még pedig Ő is a Facebook oldalán

„Az ellenzékhez köthető egyik Facebook-oldalon tegnap és ma fenyegetésnek szánt hazug posztokat jelentettek meg rólam” 

Feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen és mindenkit megfenyegetett, aki írni mer az esetről.

Az ellenzékhez köthető egyik facebook oldalon tegnap és ma fenyegetésnek szánt hazug posztokat jelentettek meg rólam. A bejegyzésekben nőként és családanyaként is próbálnak valótlan állításokkal nyilvánosan megalázni.
A baloldal akkora bajban van, hogy sem a karácsony, sem a családok, sem a nők nem jelentenek semmilyen akadályt, ha mocskolódásról vagy lejáratásról van szó.
A személyemmel kapcsolatos minden, Az ördög ügyvédje facebook oldalon megjelent állítás valótlan, ezért ismeretlen tettes ellen rágalmazás vétsége miatt feljelentést teszek.
A hazugságot továbbterjesztő sajtóorgánumokkal szemben pedig a megfelelő büntető-és polgári jogi lépéseket, szükség esetén, szintén megteszem.

Persze ilyenkor gyorsan feledésbe merül, hogy néhány napja hasonló módszerekkel támadott a Fidesz Karácsony Gergelyre a Városháza eladásával kapcsolatban.

  Egyedül nem megy

(Borítókép: Varga Judit igazságügyi miniszter sajtótájékoztatót tart  2021. november 11-én. Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI)

Megosztom