Egy zuglói panelba jegyezték be a céget

Egy zuglói tízemeletes ház egyik lakásába, féltucat másik társaság mellé jegyezték be azt a céget, amelynek eladná a régóta pusztuló taszári bázist az állam – írja a Népszava.

A lap szerint a kormány nem ír ki pályázatot, hanem „versenyeztetés mellőzésével” adja el az öt település – Taszár, Orci, Zimány, Kaposhomok, Kaposkeresztúr – 36 különböző helyrajzi számán szereplő repülőteret az SGF Silu Global Fund Holding Zrt.-nek.

A céget egy budapesti, Örs Vezér téri panelház 10. emeletén lévő magánlakásba jegyezték be. A lakás kaputelefonjának gombján a cégtulajdonosokkal és az ügyvezető nevével nem egyező név szerepel, csengetésre senki sem nyitott ajtót. A lakásba hat másik, az SGF Silu Global Fund Holding Zrt.-vel látható kapcsolatban nem álló céget jelentettek be.

Az ügyletre készülő SGF Silu Global Fund Holdingot fél éve, májusban alapították, ötmillió forintos jegyzett tőkével. A cég tulajdonosai ismeretlenek, egy pápai, illetve egy zalakarosi ügyvezető jegyzi. A két ügyvezető az évek során egy jó tucat, javarészt azóta már felszámolt cégben is részt vett.

Via 444.hu

 • Július 4-én kezdik a Fogarasi utat a Csömöri úttal összekötő felüljáró felújítását
  by zugloinfo on 2024.06.30. at 13:16

  A Budapesti Közlekedési Központ hivatalos tájékoztatása szerint a XIV. kerületi Fogarasi utat és a XVI. kerületi Csömöri utat összekötő közúti felüljáró felújítását július 4-én, csütörtökön kezdi el a Budapest Közút

 • Tűzzsonglőröktől a koncertekig – Múzeumok éjszakája a fővárosi intézményekben
  on 2024.06.22. at 11:26

  Az év egyik legkülönlegesebb hagyományához, a Szent Iván, más néven nyárközép éjszakájához kapcsolódik immár közel két évtizede a Múzeumok Éjszakája is. Ilyenkor sok-sok kulturális intézmény nem csak meghosszabbított, éjszakába nyúló

 • Újra divat lett a zebra
  by zugloinfo on 2024.06.19. at 21:00

  Eddig is sok gyalogos használta ki a kerékpársávot és bár szabálytalanul. de a felszínen jutott át a X. ből a XIV. kerületbe – az ÁRKÁD és a HÉV között –

 • Elindult a kaszálás
  by zugloinfo on 2024.06.19. at 20:34

  Június 3-án indult a tavaszi kaszálás negyedik üteme, a munkálatok várhatóan négy héten keresztül, a hónap végéig tartanak. A tervezett ütemezés: 1. hét: 2. hét: 3. hét: 4. hét:

 • Rózsa András, Zugló polgármestere
  by zugloinfo on 2024.06.19. at 20:25

  Rózsa András, Zugló polgármestere a Momentum túléléséről, a Szikra Mozgalommal való együttműködésről és a zuglói botrányokról is beszélt a 444-nek adott interjújában. „Nem elég interjúkban és nyilatkozatokban ellenállni. Az alibizés.

Megosztom
  A Ma Is Futok vizet oszt