Tűz ütött ki egy VIII. kerületi lakásban

Pokrócba tekerve menekítette ki a dédunokáját egy asszony, amikor kigyulladt egy társasház Budapesten a nyolcadik kerületben.

Az egyik lakás hatalmas lángokkal égett, pánik tört ki, több mint hatvan ember menekült az utcára. De volt olyan is, aki a tűz ellenére sem mert kijönni a lakásából, mert attól félt, hogy megkéselik.

A mérgező fekete füst mindent beterített, a tűzoltók egy tucat embert védőálarcban menekítettek ki az utcára, négy embert kórházba vittek. Van, aki szerint egy nő szándékosan gyújtogatott – írja a tenyek.hu portál

A lángok egy hajléktalanszálló melletti társasházban csaptak fel szombat este. A második emeleti lakás, ahol a tűz keletkezett, lakhatatlanná vált.

Józsefvárosi magazin VIII. kerület Józsefváros közéleti magazinja

 • Irány Monte Carló!
  on 2023.12.07. at 10:18

  Egy verseny akkor igazán eredményes, ha a jövőbe mutat, és elindít egy fejlődési pályán. – jelentette ki a World Top Model hazai döntőjének a versenyigazgatója, Trejtnar Anita. A World TOP The post Irány Monte Carló! appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

 • Felállították az ország karácsonyfáját az Országház előtt – hogy honnan jött?
  on 2023.11.27. at 13:46

  Az ország karácsonyfáját állítják fel daruval tűzoltók az Országház előtt 2023. november 27-én. A mintegy 24 méter magas, 80 centiméteres törzsátmérőjű, 5 tonnás fenyő egy hajdúszoboszlói családi ház kertjéből a The post Felállították az ország karácsonyfáját az Országház előtt – hogy honnan jött? appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

 • Emléktábla Cserháti Zsuzsa emlékére
  on 2023.11.23. at 12:10

  Emléktáblával és koncertelőadással emlékezett meg a Kőbányai Önkormányzat Cerháti Zsuzsa születésénel és halálának évfordulója alkalmából. Emléktábla jelzi mostantól Kőbányán, a Kőrösi Csoma Sándor út 43-51. szám falán, hogy hol élt The post Emléktábla Cserháti Zsuzsa emlékére appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

 • Vidnyánszky beadta lemondását
  on 2023.11.13. at 18:25

  A pénteken történt színházi baleset miatt beadta a lemondását a Nemzeti Színház igazgatója. Az Index információi szerint olyan súlyos baleset történt péntek este a Nemzeti Színházban, hogy a megsérült színészeknek The post Vidnyánszky beadta lemondását appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

 • Aki férfiként élt, de nő volt
  on 2023.11.11. at 17:05

  Az első volt, aki császármetszéssel segítette világra a születendő babát. Orvos akart lenni, ezért mindent egy lapra tett fel. Dr. James Barry egy kivételes és titokzatos figurája volt a 19. The post Aki férfiként élt, de nő volt appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

Megosztom