Tűz ütött ki egy VIII. kerületi lakásban

Pokrócba tekerve menekítette ki a dédunokáját egy asszony, amikor kigyulladt egy társasház Budapesten a nyolcadik kerületben.

Az egyik lakás hatalmas lángokkal égett, pánik tört ki, több mint hatvan ember menekült az utcára. De volt olyan is, aki a tűz ellenére sem mert kijönni a lakásából, mert attól félt, hogy megkéselik.

A mérgező fekete füst mindent beterített, a tűzoltók egy tucat embert védőálarcban menekítettek ki az utcára, négy embert kórházba vittek. Van, aki szerint egy nő szándékosan gyújtogatott – írja a tenyek.hu portál

A lángok egy hajléktalanszálló melletti társasházban csaptak fel szombat este. A második emeleti lakás, ahol a tűz keletkezett, lakhatatlanná vált.

Józsefvárosi magazin VIII. kerület Józsefváros közéleti magazinja

 • PÁRATLAN PANORÁMÁVAL, 120 MÉTERREL A DUNA FÖLÖTT NYÍLT MEG A VIRTU RESTAURANT
  on 2024.05.09. at 16:03

  Szponzorált tartalom November 22-én megnyitott az ország legmagasabb épületének tetején a VIRTU Restaurant. A MOL Campus 28. emeletén található ez a top gasztronómiai élménypont, mely nemcsak elhelyezkedésében és megjelenésében tör The post PÁRATLAN PANORÁMÁVAL, 120 MÉTERREL A DUNA FÖLÖTT NYÍLT MEG A VIRTU RESTAURANT appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

 • Te kinél bankolsz?
  by jozsefvarosmagazin on 2024.05.09. at 06:57

  Asztalos Árpád  Mostanában sok a vita azon, hogy mi legyen a készpénzzel. Hogy mi a jobb, a kártya (átutalás stb.) vagy a zseton. A helyzet az, hogy egyre jobban a The post Te kinél bankolsz? appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

 • Terelések, lezárások Budapesten
  by jozsefvarosmagazin on 2024.05.08. at 06:29

  A kínai miniszterelnök és delegációja miatt a mai naptól lezárásokra és terelésekre kell számítani a fővárosban közlekedőknek. A BRFK tájékoztatása alapján május 8-tól 10-ig, szerda estétől péntek délutánig ideiglenes forgalomkorlátozásokra The post Terelések, lezárások Budapesten appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

 • 200 család lakhatását áldozzák fel politikai célokra
  by jozsefvarosmagazin on 2024.05.07. at 15:10

  A Lakhatási Koalíció közleménye a Diószegi utcában és környékén tervezett állami kisajátítások ügyében. 2024. április elején a Józsefvárosi Önkormányzat is csak a sajtóból értesült arról, hogy a kormány egy törvényjavaslat The post 200 család lakhatását áldozzák fel politikai célokra appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

 • Rágcsálók okozta károk
  on 2024.05.02. at 16:10

  A rágcsálók, mint az egerek és patkányok, komoly károkat okozhatnak otthonokban, mezőgazdasági területeken és üzleti vállalkozásokban is. A károk széles körét érinthetik, beleértve a fizikai károsodásokat, egészségügyi problémákat és gazdasági The post Rágcsálók okozta károk appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

Megosztom