A kommunizmus legsötétebb időszakát idéző profilozást és megfigyelést folytat a Fidesz

A kommunizmus legsötétebb időszakát idéző profilozást és megfigyelést folytat a Fidesz – mondta Márki-Zay Péter hétfőn Hódmezővásárhelyen, ahol bemutatta azt az anyagot, amelyet személye elleni lejáratásra használtak volna fel a kampányban.

 Az anyagot a Fidesztől kapta meg a Demokratikus Koalíció vezetése, ők adták azt át Márki-Zay Péternek.„Ezt az anyagot a Demokratikus Koalícióval való egyeztetésen kaptam meg személyesen egy héttel ezelőtt, a „bizalom jegyében”.

A Demokratikus Koalíció vezetői ezt az anyagot a Fidesztől kapták meg Dobrev Klára kampányához. Ezek lejárató anyagok személyem ellen. Két dolog látszik ebből: az egyik, hogy a Fidesz ezzel is igyekezett beavatkozni az előválasztásba, és az is, hogy milyen módszerekkel figyelnek meg embereket”

– mondta Márki-Zay Péter a hétfői sajtótájékoztatóján. Ez a dosszié egy újabb példája annak, hogy milyen pártállami, a kommunizmus legsötétebb időszakát idéző profilozást és megfigyelést végez az ellenzékkel szemben a Fidesz.Együtt fogunk dolgozni azon, hogy hazánk egy demokratikus európai jogállam legyen, ahol nem lehet ilyen módszerekkel politikát művelni – hangsúlyozta Márki-Zay Péter.

Nézze meg a Fidesz kottáját:

https://markizaypeter.hu/…/2021/10/jelentes-_-MZP.pdf

Kormányváltás Magyarország Politikai és közéleti hírmagazin

 • Civil szervezeteket segítő programban vett részt az AsiaCenter
  by szerkeszto on 2024.02.21. at 12:50

  Február 16-án egy nagyszerű kezdeményezésének, a Civil Üzleti Iskola programnak adott helyet az AsiaCenter. Az önkormányzat segítségével életre hívott képzési The post Civil szervezeteket segítő programban vett részt az AsiaCenter appeared first on Kormányváltás Magyarország.

 • Bilincsbe verve vitték el Ónodi István lelkészt
  by szerkeszto on 2024.02.20. at 13:48

  The post Bilincsbe verve vitték el Ónodi István lelkészt appeared first on Kormányváltás Magyarország.

 • Ezt elkoncesszinálták!
  by szerkeszto on 2024.02.19. at 21:45

  Várhatóan szombat reggel lezárják az M30-as autópálya egy részét, mert az elmúlt időszakban Szikszó térségében a sztráda szerkezete több helyen The post Ezt elkoncesszinálták! appeared first on Kormányváltás Magyarország.

Megosztom