Brexit Text Isolated. Brexit referendum UK (United Kingdom or Great Britain or England) withdrawal from EU (European Union)

Anglia ráfázott

A kezdetektől fogva tudható volt, hogy a Brexit nem lesz az angolok számára leányálom, de ami bekövetkezett, azzal nem sokan számoltak.


Nagy-Britannia uniós kilépésének hatásai viszont egyértelműen megmutatták, hogy nagyot hibáztak. Mind a gazdaság, mind az angolok életszínvonala hatalmasat zuhant.

A fokozódó munkaerőhiány válságot okozott az élelmiszerellátásban, az üzemanyagszállításban és úgy általában a nemzetgazdaságban.

Míg a Brexitet erőltető populista politikusok a kezdetektől fogva bizakodóan, és a lehetséges nehézségeket elbagatellizáló módon álltak hozzá az ügyhöz, addig a kevés ellenző már az elején felvázolta a problématömeget, amivel a Brexit járhat. Nekik lett igazuk.

Párhuzamot vonva az Orbán-féle hazai – ki nem mondott – irányvonallal, bizton állíthatjuk, hogy egy Huxit esetén a magyar kilépésünknek (vagy kizárásunknak) beláthatatlan következményei lennének.

0 0 Szavazat
Cikk minősítése

Ha érdekesnek találtad, írd meg véleményed

Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Az összes megjegyzés megtekintése