Literes korsó, sramli zene, bajor perec és német sörremekek október 7-10 között

Szponzorált tartalom

Literes korsókba csapolt bajor sörök, sramlival, faházakról lógó girlandokkal és bajor perecekkel várja az Oktoberfest hangulatára szomjazókat a Serfőző csapata. A Serfőző Biergarten október 7. és 10. között eleveníti meg a német sörforgatagot a  Gellért Söröző & Brasserie teraszán.

Október második hetére a legnépszerűbb német főzetek és szaftos bajor sörkorcsolyák sorakoznak fel a Danubius Hotel Gellértben. Az Erdinger házában három csapravert és két üveges nedűvel készülnek a Serfőző Biergarten vendégeinek. A Német sörök házában a legnépszerűbb pilseni típusú főzetekkel készülnek, így Bitburger, Wernesgrüner, Radeberger, Köstritzer, vagy Dab főzetek közül már egészen biztos újratölthetik korsóikat a látogatók.

Természetesen a végtelen literes korsók tartalmas sörkorcsolya után kiáltanak, melyre a Gellért Söröző & Brasserie csapata szolgál válaszul. Többek között bajor pereccel és sörrel készült ételekkel idézik meg a müncheni sörédenkertet. Ráadásul miután az egyszeri sörkedvelő erőt merített a bajor főzetekből és a combos lakomából, sörösrekesz-tartó és egylitereskorsó-tartó versenyen mérettetheti meg magát a Gellért Hotel teraszán. A hangulatról a Pilsner Professoren zenekar és Katona Csaba sörtörténész gondoskodik.

Figyeljünk egymásra, és találkozzunk az Serfőző Biergarten-en október 7. és 10. között a Gellért Söröző & Brasserie teraszán!

A Serfőzőről bővebben:

Serfőző Facebook-oldal: https://www.facebook.com/serfozoser/ 

Serfőző Biergarten Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/1253223818459708

Megosztom