Villamossal karambolozott egy autó a XI. kerületben – videóval

Súlyos baleset történt, villamossal karambolozott egy autó a XI. kerületben, a Karinthy Frigyes út és az Irinyi József utca kereszteződésében szerdán hajnalban.

Az ütközés következtében a villamos kisiklott. A villamoson nem sérült meg senki. Az autóba egy nő beszorult, őt a tűzoltók feszítővágó segítségével kiszabadították és a mentőknek átadták.

A bevetést nehezítette, hogy a karambol miatt a magasfeszültségű vezeték leszakadt, ezért meg kellett várni annak áramtalanítását – tájékoztatta portálunkat a Fővárosi Katasztrófavédelem

Vélemény?

[Fancy_Facebook_Comments]

Újbudai magazin XI. kerület Újbuda közéleti magazinja

 • Házikedvenceink veszélyben?
  on 2024.04.13. at 06:10

  Hol található a kullancsok jellemző élőhelye? A kullancsok életmódjukból adódóan a nyirkos, növényzettel sűrűn The post Házikedvenceink veszélyben? appeared first on Újbudai magazin XI. kerület.

 • Ágyi poloska irtás
  on 2024.04.03. at 10:32

  Az ágyi poloska egy igazi rémálom lehet. Nemcsak kellemetlenséget okoz, de a pénztárcánkat is The post Ágyi poloska irtás appeared first on Újbudai magazin XI. kerület.

 • A márciusi közgyűlés legfontosabb döntései
  on 2024.04.01. at 09:35

  Ha hónap utolsó szerdája, akkor Fővárosi Közgyűlés! A Budapesti Rendőr-főkapitányság elfogadott éves beszámolójából rengeteg The post A márciusi közgyűlés legfontosabb döntései appeared first on Újbudai magazin XI. kerület.

 • Már nem gondolkodnak a szociális temetésben
  on 2024.03.31. at 09:56

  2013-ban döntött a kormány a szociális temetés lehetőségének törvénybe iktatásáról. Bár már akkor is The post Már nem gondolkodnak a szociális temetésben appeared first on Újbudai magazin XI. kerület.

 • Elhunyt Tordy Géza
  on 2024.03.31. at 08:00

  85 éves korában meghalt Tordy Géza, a nemzet színésze. Tordy Géza, 1938. május 1-jén The post Elhunyt Tordy Géza appeared first on Újbudai magazin XI. kerület.

Megosztom
  Bubi 3.0