Villamossal karambolozott egy autó a XI. kerületben – videóval

Súlyos baleset történt, villamossal karambolozott egy autó a XI. kerületben, a Karinthy Frigyes út és az Irinyi József utca kereszteződésében szerdán hajnalban.

Az ütközés következtében a villamos kisiklott. A villamoson nem sérült meg senki. Az autóba egy nő beszorult, őt a tűzoltók feszítővágó segítségével kiszabadították és a mentőknek átadták.

A bevetést nehezítette, hogy a karambol miatt a magasfeszültségű vezeték leszakadt, ezért meg kellett várni annak áramtalanítását – tájékoztatta portálunkat a Fővárosi Katasztrófavédelem

Vélemény?

Hírek XI. kerület Hírek XI. kerület – A Mi kerületünk – Újbuda magazin

 • Megint a nyaklánc – letépte, majd azt követően a zaciba akarta eladni
  by ujbuda on 2022.05.04. at 12:24

  Ahogy jön a jó idő, egyre több ilyen esetre számíthatunk, hiszen az ékszerek könnyebben észrevehetőek lesznek. Egy 87 éves asszony nyakából tépte ki aranyláncait egy férfi egy XI. kerületi társasház lépcsőházában 2022. április 26-án dél körül. Az idős nő elesett, The post Megint a nyaklánc – letépte, majd azt követően a zaciba akarta eladni appeared first on Hírek XI. kerület.

 • Interjúra ment, lopás lett a vége
  by ujbuda on 2022.03.21. at 10:46

  Az újbudai nyomozók gyanúja szerint egy férfi állásinterjúra ment, de inkább két telefont és egy tömegközlekedési bérletet lopott el. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. Kerületi Rendőrkapitánysága lopás vétség gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki 2021. augusztus 11-én 11 The post Interjúra ment, lopás lett a vége appeared first on Hírek XI. kerület.

 • Garázdasággal vádolják Novák Elődöt
  by ujbuda on 2022.02.28. at 13:55

  Egy helyi önkormányzati képviselő (Novák Előd) 2020 augusztusában az újbudai önkormányzat előtt kihelyezett zászlót rongálással távolította el. A vádirat szerint az ügy 41 éves vádlottja – aki helyi önkormányzati képviselő – két társával – egyikük még ismeretlen – 2020. augusztus The post Garázdasággal vádolják Novák Elődöt appeared first on Hírek XI. kerület.

 • Hát persze, hogy a többség Orbán látja nyerőnek
  by Arold Péter on 2022.02.12. at 10:37

  A közvélemény kutatok mindig odahajolnak, ahonnan a pénzt kapják. Ha a háttér ellenzéki, akkor ők a jobbak, ha kormányoldali, akkor a Fidesz. Persze ezen nincs mit csodálkozni így volt mindig is. Olyat még nem hallottam, hogy mondjuk a Medián, vagy The post Hát persze, hogy a többség Orbán látja nyerőnek appeared first on Hírek XI. kerület.

 • Közterületet neveznének el Törőcsik Mariról
  by ujbuda on 2022.02.03. at 15:13

  Melyik közterület viselje Törőcsik Mari nevét? Törőcsik Mari a Nemzet Színésze és a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, háromszoros Kossuth-, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színművésznő, érdemes és kiváló művész. A Halhatatlanok Társulatának örökös tagja és Újbuda Díszpolgára, aki éveken The post Közterületet neveznének el Törőcsik Mariról appeared first on Hírek XI. kerület.

Hozzászólok

hozzászólás lezárva.