Villamossal karambolozott egy autó a XI. kerületben – videóval

Súlyos baleset történt, villamossal karambolozott egy autó a XI. kerületben, a Karinthy Frigyes út és az Irinyi József utca kereszteződésében szerdán hajnalban.

Az ütközés következtében a villamos kisiklott. A villamoson nem sérült meg senki. Az autóba egy nő beszorult, őt a tűzoltók feszítővágó segítségével kiszabadították és a mentőknek átadták.

A bevetést nehezítette, hogy a karambol miatt a magasfeszültségű vezeték leszakadt, ezért meg kellett várni annak áramtalanítását – tájékoztatta portálunkat a Fővárosi Katasztrófavédelem

Vélemény?

[Fancy_Facebook_Comments]

Újbudai magazin XI. kerület Újbuda közéleti magazinja

  • Versmaraton és domborműavatás a költészet napján
    by ujbuda on 2024.04.22. at 06:35

    Mi a közös Zelk Zoltánban, Kálnoky Lászlóban és Kormos Istvánban? Azon kívül, hogy a The post Versmaraton és domborműavatás a költészet napján appeared first on Újbudai magazin XI. kerület.

  • Angolozz.hu
    on 2024.04.17. at 15:39

    Az angolozz.hu tulajdonosát és vezető fejlesztőjét, Molnár Bertalant kérdeztük arról, hogy miért érdemes az The post Angolozz.hu appeared first on Újbudai magazin XI. kerület.

  • Tovább folyik az adok-kapok
    on 2024.04.16. at 07:31

    Tegnap az Egyenes beszéd vendége volt Tarlós István volt főpolgármester és Vitézy Dávid vádjaira The post Tovább folyik az adok-kapok appeared first on Újbudai magazin XI. kerület.

  • Duguláselhárítás Budapest
    on 2024.04.15. at 13:43

    Budapest és Pest megye területén a duguláselhárítás szolgáltatás a kiemelt szolgáltatásom közé tartozik. Minden The post Duguláselhárítás Budapest appeared first on Újbudai magazin XI. kerület.

  • Házikedvenceink veszélyben?
    on 2024.04.13. at 06:10

    Hol található a kullancsok jellemző élőhelye? A kullancsok életmódjukból adódóan a nyirkos, növényzettel sűrűn The post Házikedvenceink veszélyben? appeared first on Újbudai magazin XI. kerület.

Megosztom