Rendőrök élesztették újra egy férfit Józsefvárosban

A VIII. kerületi járőröket 2021. szeptember 20-án 16 óra 20 perckor értesítették, hogy egy józsefvárosi lakásban eszméletlenül fekszik egy férfi.

A rendőrök a nyitott fürdőszobaablakon keresztül jutottak be, és az eszméletlenül fekvő férfit Soós László r. törzsőrmester és Román Dániel r. őrmester azonnal stabil oldalfekvésbe helyezte. A férfi azonban ismét nehezen lélegzett, így Kiss Tamás r. őrmester és Harcsárik Norbert r. őrmester szabaddá tette a férfi légutait, majd mikor életjelei újra gyengülni kezdtek, megkezdték a mellkaskompressziót.

A gyors és szakszerű ellátásnak köszönhetően a mentők az 57 éves férfit stabil állapotban kórházba vitték.

Vélemény?

[Fancy_Facebook_Comments]

Józsefvárosi magazin VIII. kerület Józsefváros közéleti magazinja

 • Lázár János ajánlata Józsefváros lakóihoz
  on 2024.07.13. at 08:39

  Régóta üzenget egymásnak Lázár és Pikó a kerület polgármestere. Lázár most egy ajánlattal kedveskedik a Józsefváros lakóinak. A téma főváros VIII. kerületében megépítendő Pázmány Campus. Ajánlatom a józsefvárosiaknak Az ezeréves The post Lázár János ajánlata Józsefváros lakóihoz appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

 • A Józsefvárosban is kijelöltek kizárólagos parkolási helyeket
  on 2024.07.02. at 10:40

  2024. július 1-től Külső- Józsefvárosban is elindul a Kizárólagos Lakossági Parkolózóna rendszer. A Józsefvárosi Önkormányzat 2023-ban megkezdte a Kizárólagos Lakossági Parkolózónák (röviden KLP) bevezetését. A változtatás először a Palotanegyedben valósult meg, amit The post A Józsefvárosban is kijelöltek kizárólagos parkolási helyeket appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

 • Negyedik alkalommal jön a RákócziSokk Fesztivál
  on 2024.06.05. at 18:57

  A Józsefvárosban immár hagyománnyá vált RákócziSokk Fesztivál június 14-én és 15-én 17-től 22 óráig összesen nyolc koncerttel várja a vájt fülű közönséget a Rákóczi téren.  Az érzékenyművészeti esemény két napja The post Negyedik alkalommal jön a RákócziSokk Fesztivál appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

 • Pikó reakció a Magyar Nemzet rasszizmusára
  by jozsefvarosmagazin on 2024.05.20. at 21:08

  Pikó András a kerület polgármestere közösségi oldalán reagált Sára Boton polgármester-jelölt felé, a Magyar Nemzet uszításaira. A kerület lakosait képviselő polgármesterként elvárom, hogy a Fidesz polgármesterjelöltje határolódjon el propagandagyáruk rasszista The post Pikó reakció a Magyar Nemzet rasszizmusára appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

 • PÁRATLAN PANORÁMÁVAL, 120 MÉTERREL A DUNA FÖLÖTT NYÍLT MEG A VIRTU RESTAURANT
  on 2024.05.09. at 16:03

  Szponzorált tartalom November 22-én megnyitott az ország legmagasabb épületének tetején a VIRTU Restaurant. A MOL Campus 28. emeletén található ez a top gasztronómiai élménypont, mely nemcsak elhelyezkedésében és megjelenésében tör The post PÁRATLAN PANORÁMÁVAL, 120 MÉTERREL A DUNA FÖLÖTT NYÍLT MEG A VIRTU RESTAURANT appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

Megosztom