Rendőrök élesztették újra egy férfit Józsefvárosban

A VIII. kerületi járőröket 2021. szeptember 20-án 16 óra 20 perckor értesítették, hogy egy józsefvárosi lakásban eszméletlenül fekszik egy férfi.

A rendőrök a nyitott fürdőszobaablakon keresztül jutottak be, és az eszméletlenül fekvő férfit Soós László r. törzsőrmester és Román Dániel r. őrmester azonnal stabil oldalfekvésbe helyezte. A férfi azonban ismét nehezen lélegzett, így Kiss Tamás r. őrmester és Harcsárik Norbert r. őrmester szabaddá tette a férfi légutait, majd mikor életjelei újra gyengülni kezdtek, megkezdték a mellkaskompressziót.

A gyors és szakszerű ellátásnak köszönhetően a mentők az 57 éves férfit stabil állapotban kórházba vitték.

Vélemény?

[Fancy_Facebook_Comments]

Józsefvárosi magazin VIII. kerület Józsefváros közéleti magazinja

  • Duguláselhárítás Budapest
    on 2024.04.15. at 13:42

    Budapest és Pest megye területén a duguláselhárítás szolgáltatás a kiemelt szolgáltatásom közé tartozik. Minden háztartás rém álma, hogy valamitől eldugul a konyhai mosogató, vagy a fürdőszoba mosdó, kád vagy zuhany. The post Duguláselhárítás Budapest appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

  • Házikedvenceink veszélyben?
    on 2024.04.13. at 06:10

    Hol található a kullancsok jellemző élőhelye? A kullancsok életmódjukból adódóan a nyirkos, növényzettel sűrűn benőtt területeket kedvelik. A hiedelmekkel ellentétben nem a fákról vetődnek ránk, hanem az aljnövényzetben megbújva várják The post Házikedvenceink veszélyben? appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

  • Ágyi poloska irtás
    on 2024.04.03. at 10:31

    Az ágyi poloska egy igazi rémálom lehet. Nemcsak kellemetlenséget okoz, de a pénztárcánkat is megterheli az ágyi poloska irtás költsége. De vajon lehet-e olyan megoldás, amely hatékony és olcsó? Ebben The post Ágyi poloska irtás appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

  • A márciusi közgyűlés legfontosabb döntései
    on 2024.04.01. at 09:34

    Ha hónap utolsó szerdája, akkor Fővárosi Közgyűlés! A Budapesti Rendőr-főkapitányság elfogadott éves beszámolójából rengeteg tanulságos adatot tudtunk meg, bővült a fővárosi Mocsáros természetvédelmi területe, szó volt az Állami Számvevőszék által The post A márciusi közgyűlés legfontosabb döntései appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

  • Már nem gondolkodnak a szociális temetésben
    on 2024.03.31. at 09:55

    2013-ban döntött a kormány a szociális temetés lehetőségének törvénybe iktatásáról. Bár már akkor is szinte elképzelhetetlennek tűnt, hogy van létjogosultsága, ettől függetlenül a kormány két évente meghosszabbította a bevezetésének az The post Már nem gondolkodnak a szociális temetésben appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

Megosztom