Rendőrök élesztették újra egy férfit Józsefvárosban

A VIII. kerületi járőröket 2021. szeptember 20-án 16 óra 20 perckor értesítették, hogy egy józsefvárosi lakásban eszméletlenül fekszik egy férfi.

A rendőrök a nyitott fürdőszobaablakon keresztül jutottak be, és az eszméletlenül fekvő férfit Soós László r. törzsőrmester és Román Dániel r. őrmester azonnal stabil oldalfekvésbe helyezte. A férfi azonban ismét nehezen lélegzett, így Kiss Tamás r. őrmester és Harcsárik Norbert r. őrmester szabaddá tette a férfi légutait, majd mikor életjelei újra gyengülni kezdtek, megkezdték a mellkaskompressziót.

A gyors és szakszerű ellátásnak köszönhetően a mentők az 57 éves férfit stabil állapotban kórházba vitték.

Vélemény?

Hírek VIII. kerület Hírek VIII. kerület – Józsefváros Magazin – A Mi kerületünk

 • Ingyen strandolhatsz idén is az Önkormányzat segítségével
  by jozsefvarosmagazin on 2022.06.15. at 07:22

  A 8. kerület strandja a vasút Káptalanfüred megállójától 3 perc sétára található a Sirály utcában. A strand minden nap 9-19 óra között tart nyitva. A Józsefvárosi Önkormányzat káptalanfüredi gyermeküdülőjéhez tartozó strand várja a józsefvárosiakat. A strandot minden 8. kerületi állandó és ideiglenes lakcímmel rendelkező ingyen igénybe veheti. Továbbá, aki rendelkezik állandó vagy ideiglenes lakcímmel, plusz 1 főt bevihet magával ingyenesen The post Ingyen strandolhatsz idén is az Önkormányzat segítségével appeared first on Hírek VIII. kerület.

 • A Somogyi Béla utca tervei megújultak
  by jozsefvarosmagazin on 2022.04.18. at 21:54

  A Somogyi Béla utca tervei megújultak, több gyalogosfelület, több zöldfelület, több fa és több teraszhely lesz az utcában. A BKK lebonyolításában zajló kivitelezést a Józsefvárosi Önkormányzat finanszírozza. A közterület a következő hónapokban megújul, a munkálatok már 2022 tavaszán elkezdődnek és elsősorban a nyáron zajlanak majd. A Somogyi Béla utca teljes Blaha Lujza tér és a Gutenberg tér közötti szakaszának felújításához The post A Somogyi Béla utca tervei megújultak appeared first on Hírek VIII. kerület.

 • Országszerte átveszi a használt sütőolajat a Mol
  by jozsefvarosmagazin on 2022.04.18. at 08:39

  A használt sütőolaj veszélyes hulladéknak számít, biztonságos leadására lehetőség van a Mol több mint 350 töltőállomásán – hívta fel a figyelmet a vállalat annak kapcsán, hogy húsvétkor a háztartások az átlagosnál nagyobb mennyiségben használnak zsiradékot, amelyet megfelelő módon gyűjtve és leadva újra lehet hasznosítani.     A Mol sütőolaj-gyűjtő programja 2011-ben indult, azóta a lakosság mintegy 3 millió liter használt sütőolajat adott The post Országszerte átveszi a használt sütőolajat a Mol appeared first on Hírek VIII. kerület.

 • Új MOL Bubi gyűjtőállomások és mikromobilitási pontok a VIII. kerületben
  by jozsefvarosmagazin on 2022.04.16. at 20:13

  5 újgenerációs MOL Bubi gyűjtőállomás telepítése kezdődött el a főváros VIII. kerületében április 11-én, hétfőn. Az új helyszíneken a megszokott dokkolók helyett hagyományos kerékpártámaszok lesznek és a gyűjtőállomások mellett mikromobilitási pontokat is kialakítanak. A VIII. kerületi Magdolna negyed és az Orczy negyed nagy része eddig sajnos hiányzott a MOL Bubi hálózatából. Ez nem csupán egy helyi jelentőségű hiány volt, hanem The post Új MOL Bubi gyűjtőállomások és mikromobilitási pontok a VIII. kerületben appeared first on Hírek VIII. kerület.

 • Macron újraválasztása esetén a miniszterelnök lesz felelős a ökológiai változtatásokért
  by jozsefvarosmagazin on 2022.04.16. at 20:08

   Emmanuel Macron a több mint egyórás beszéde felét a környezetvédelmi kérdéseknek szentelte a második legnagyobb francia városban. Emmanuel Macron francia államfő újraválasztása esetén közvetlenül a miniszterelnök lesz felelős a ökológiai változtatásokért, annak érdekében, hogy az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése felgyorsuljon – ígérte meg szombaton az elnök a dél-franciaországi Marseille-ben tartott nagygyűlésén. Kihívója, a szuverenista Marine Le Pen eközben egy vidéki The post Macron újraválasztása esetén a miniszterelnök lesz felelős a ökológiai változtatásokért appeared first on Hírek VIII. kerület.

Hozzászólok

hozzászólás lezárva.