Rendőrök élesztették újra egy férfit Józsefvárosban

Rendőrök élesztették újra egy férfit Józsefvárosban

A VIII. kerületi járőröket 2021. szeptember 20-án 16 óra 20 perckor értesítették, hogy egy józsefvárosi lakásban eszméletlenül fekszik egy férfi.

A rendőrök a nyitott fürdőszobaablakon keresztül jutottak be, és az eszméletlenül fekvő férfit Soós László r. törzsőrmester és Román Dániel r. őrmester azonnal stabil oldalfekvésbe helyezte. A férfi azonban ismét nehezen lélegzett, így Kiss Tamás r. őrmester és Harcsárik Norbert r. őrmester szabaddá tette a férfi légutait, majd mikor életjelei újra gyengülni kezdtek, megkezdték a mellkaskompressziót.

A gyors és szakszerű ellátásnak köszönhetően a mentők az 57 éves férfit stabil állapotban kórházba vitték.

Vélemény?

 • Hűtlen kezelés miatt jogerősen 600.000 forint pénzbüntetésre ítélték a volt helyettes államtitkárt
  by jozsefvaros on 2021.09.23. at 10:20

  Harmadfokon fejeződött be a volt helyettes államtitkár büntetőügye, akit jogerősen 600.000 forint pénzbüntetésre ítélt a bíróság. A Budapesti VIII. kerületi Ügyészség 2015 márciusában emelt vádat a korábbi Miniszterelnöki Hivatal helyettes államtitkára, továbbá egykori minisztere ellen hűtlen kezelés bűntette miatt. A Pesti Központi Kerületi Bíróság megismételt eljárásában a két jogász végzettségű vádlottat az ellenük emelt vád alól felmentette. A másodfokú Fővárosi The post Hűtlen kezelés miatt jogerősen 600.000 forint pénzbüntetésre ítélték a volt helyettes államtitkárt appeared first on VIII. kerület – A MI kerületünk.

 • Ismét irányonként két sávot használhatnak az autósok
  by jozsefvaros on 2021.08.25. at 01:33

  Felszabadul egy-egy sáv a Rákóczi úton – a IV. ütemhez érkezett a Blaha Lujza tér felújítása. Augusztus 23-ától, hétfőtől a Rákóczi úton a Blaha Lujza térnél ismét irányonként két sávot használhatnak az autósok. Jelentős a haladás a csomópontban: az egykori villamosvágányok alépítménye további gépek munkába állítását igényelte, közben a téren épül a növénykazetta támfala és a vízgépészeti aknák is. A The post Ismét irányonként két sávot használhatnak az autósok appeared first on VIII. kerület – A MI kerületünk.

 • Blaha Lujza tér – mocsok, bűz és kötözködők csomópontja
  by jozsefvaros on 2021.08.23. at 12:33

  Arold Péter A “Nemzet Csalogánya” foroghat a sírjában, hogy a róla elnevezett tér 2021-ben milyen állapotba került, nem beszélve az aluljáróban ténfergő drogosokról, kéregetőkról és az odacsinálok ahol éppen vagyoktól. Elkezdődötek a tér rekonstrukciós munkálatai, ezzel egy kicsit felborítva a környéken napi szinten dolog nélkül ténfergők életét, de nem annyira, hogy a jelenlétük elfogadható lenne. Hozzáteszem: semmi sem elfogadható, ami The post Blaha Lujza tér – mocsok, bűz és kötözködők csomópontja appeared first on VIII. kerület – A MI kerületünk.

 • Egy földszintes raktárépület gyulladt ki a Kerepesi úton
  by jozsefvaros on 2021.08.09. at 09:11

  Egy földszintes raktárépület gyulladt ki Budapest VIII. kerületében, a Kerepesi úton vasárnap este. Az épület tetőszerkezete gyulladt ki – tájékoztatta portálunkat a Katasztrófavédelem A fővárosi tűzoltók nagy erőkkel vonultak a lángok eloltására, mintegy 20 tűzoltó gépjárművel közel 100 tűzoltó végezte a tűzoltást. Hirdetés Az épület mellett egy irodaépület áll, arra nem terjedtek tovább a lángok. A legmagasabb riasztási fokozatot rendelte The post Egy földszintes raktárépület gyulladt ki a Kerepesi úton appeared first on VIII. kerület – A MI kerületünk.

 • Új üteméhez érkezett a Blaha Lujza tér felújítása
  by jozsefvaros on 2021.08.05. at 08:39

  A Blaha Lujza téren és a környező utcákban augusztus 9-től, hétfőtől megváltozik a forgalmi rend. A Rákóczi úton mindkét irányban lezárják a belső sávokat. A Nagykörúton továbbra is irányonként egy sáv járható. A tér belső, legnagyobb része továbbra is lezárva marad, tehát sem a gépjármű-, sem a gyalogosforgalom nem használhatja a parkolók területét, illetve a gyalogosforgalom által használt legtöbb járdafelületen, The post Új üteméhez érkezett a Blaha Lujza tér felújítása appeared first on VIII. kerület – A MI kerületünk.

Ha érdekesnek találtad, írd meg véleményed

Hozzászólások lezárva.