Rendőrök élesztették újra egy férfit Józsefvárosban

A VIII. kerületi járőröket 2021. szeptember 20-án 16 óra 20 perckor értesítették, hogy egy józsefvárosi lakásban eszméletlenül fekszik egy férfi.

A rendőrök a nyitott fürdőszobaablakon keresztül jutottak be, és az eszméletlenül fekvő férfit Soós László r. törzsőrmester és Román Dániel r. őrmester azonnal stabil oldalfekvésbe helyezte. A férfi azonban ismét nehezen lélegzett, így Kiss Tamás r. őrmester és Harcsárik Norbert r. őrmester szabaddá tette a férfi légutait, majd mikor életjelei újra gyengülni kezdtek, megkezdték a mellkaskompressziót.

A gyors és szakszerű ellátásnak köszönhetően a mentők az 57 éves férfit stabil állapotban kórházba vitték.

Vélemény?

[Fancy_Facebook_Comments]

Józsefvárosi magazin VIII. kerület Józsefváros közéleti magazinja

 • Házikedvenceink veszélyben?
  on 2024.04.13. at 06:10

  Hol található a kullancsok jellemző élőhelye? A kullancsok életmódjukból adódóan a nyirkos, növényzettel sűrűn benőtt területeket kedvelik. A hiedelmekkel ellentétben nem a fákról vetődnek ránk, hanem az aljnövényzetben megbújva várják The post Házikedvenceink veszélyben? appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

 • Ágyi poloska irtás
  on 2024.04.03. at 10:31

  Az ágyi poloska egy igazi rémálom lehet. Nemcsak kellemetlenséget okoz, de a pénztárcánkat is megterheli az ágyi poloska irtás költsége. De vajon lehet-e olyan megoldás, amely hatékony és olcsó? Ebben The post Ágyi poloska irtás appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

 • A márciusi közgyűlés legfontosabb döntései
  on 2024.04.01. at 09:34

  Ha hónap utolsó szerdája, akkor Fővárosi Közgyűlés! A Budapesti Rendőr-főkapitányság elfogadott éves beszámolójából rengeteg tanulságos adatot tudtunk meg, bővült a fővárosi Mocsáros természetvédelmi területe, szó volt az Állami Számvevőszék által The post A márciusi közgyűlés legfontosabb döntései appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

 • Már nem gondolkodnak a szociális temetésben
  on 2024.03.31. at 09:55

  2013-ban döntött a kormány a szociális temetés lehetőségének törvénybe iktatásáról. Bár már akkor is szinte elképzelhetetlennek tűnt, hogy van létjogosultsága, ettől függetlenül a kormány két évente meghosszabbította a bevezetésének az The post Már nem gondolkodnak a szociális temetésben appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

 • Elhunyt Tordy Géza
  on 2024.03.31. at 07:59

  85 éves korában meghalt Tordy Géza, a nemzet színésze. Tordy Géza, 1938. május 1-jén született Budapesten, Kossuth-díjas és kétszeres Jászai Mari-díjas magyar színész, rendező, valamint a Nemzet Színésze címmel és The post Elhunyt Tordy Géza appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

Megosztom
  Kálvin téri buszbaleset videóval