Egészséges erotika 2021

Egészséges erotika 2021

 

Arold Péter

Tűz keletkezett egy ládagyártó üzemben vasárnap Tolnán, ahol mintegy ezer köbméter fűrészpor ég – közölte a Tolna megyei katasztrófavédelmi szóvivő az MTI-vel.

Köves Péter elmondta: az oltást négy gépjárműfecskendővel 18 szekszárdi, tolnai és paksi tűzoltó végzi.

Már most előre kérek elnézést, hogy párhuzamot vonok a tűz és a címben jelölt esettel kapcsolatban, de ez kihagyhatatlan. A film viszont zseniális volt.

Timár Péter az Egészséges erotika c. film rendezője fiatal korom egyik kedvenc filmjének rendezője már a 85-ben megálmodta. Jövőbe látott.

Az Egészséges erotika Tímár Péter 1985-ben, fekete-fehérben forgatott, 1986-ban bemutatott bohózata. A film egy vidéki ládagyárban (a filmben: „ladagyár”) játszódik a Kádár-korszak végén, ahol a ládagyár vezetője és az üzemi tűzoltó ipari kamerát helyeznek el a női öltözőben. Az irodában elhelyezett tévén kísérik figyelemmel az öltözőt és ehhez vendégeket is hívnak. Ezzel kívánnak vevőket szerezni az eladhatatlanul tornyosuló ládáikra.

    

Vélemény?

0 0 Szavazat
Cikk minősítése

Ha érdekesnek találtad, írd meg véleményed

Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Az összes megjegyzés megtekintése