Két év 10 hónap szabadságvesztésre ítélte a bíróság Galambos Lajost

Galambos Lajost a mulatós zene feltalálóját elkaszálta a bíróság. Vétkesnek találta áramlopási ügyben, miközben a feleségét a Bíróság felmentette.

Két év 10 hónap szabadságvesztésre ítélte a bíróság Galambos Lajost, ismertebb nevén Lagzi Lajcsit. A zenészt áram- víz- és gázlopás miatt ítélték el. Legkorábban akkor szabadulhat, ha a büntetése kétharmadát letöltötte. A bíróság emellett 11 millió forintos vagyonelkobzást rendelt el.

A Boglárka lakópark

Mint ismeretes a zenész tulajdonát képező lakóparkban történt az áramlopás és igen nagy értéket képvisel. Lagzi Lajcsi tagadja a vádakat, Ő nem tudott az áramlopás tényéről.

„A feleségem vétlenségét kimondta az elsőfokú bíróság, engem pedig elkaszált, és ez elfogadhatatlan. Véleményem szerint a bíró hibás döntést hozott, de a történelemben előfordult már ilyen, nem ez az első eset, akár emberölés ügyében is” 

nyilatkozta a Blikknek

A zenész nem volt ott a tárgyaláson, a lap szerint egy temetőben várt az ítéletet.

„Az indoklás általam ismert része megerősít abban a hitemben, hogy nagyon sok hiba van az ítéletben, így állapították meg a bűnösségemet. A bíró ugyan visszafogta az ügyészség fantáziálását, ugyanakkor apró részleteket felnagyítva és feltételezéseket tényként elfogadva döntött”

Vélemény?

[Fancy_Facebook_Comments]

Megosztom
  Nemzetközi kongresszus az MVM Dome-ban és a Groupama Arénában