11,4 milliárd forintos kormányzati támogatást kap az Óbudai Egyetem

11,4 milliárd forintos kormányzati támogatást kap az Óbudai Egyetem campusfejlesztési projektjének előkészítésére – derül ki a Magyar Közlöny mai számából.

A campusfejlesztési beruházás előkészítése érdekében a kormány 11,4 milliárd forintos forrást biztosít az Óbudai Egyetemnek a fejlesztés tervezésére, a tervezéshez kapcsolódó mérnöktanácsadói szolgáltatásra, valamint a beruházáshoz kapcsolódó egyéb előkészítési feladatokra a 2021–2024. években – olvasható a mai Magyar Közlönyben – írja a portfolio.hu

A forrást az idei évvel kezdődően négy részletben biztosítják, melynek nagyobb részletei csak 2022-től kerülnek kifizetésre. Az idei és jövő évben a többletforrást a Gazdaság-újraindítási Alapból folyósítják.

A határozat értelmében a beruházás megvalósításával összefüggő közigazgatási hatósági ügyek nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű ügyeknek nyilvánítandóak.

Óbudai magazin III. kerület Óbuda közéleti magazinja

  • Angolozz.hu
    on 2024.04.17. at 15:40

    Az angolozz.hu tulajdonosát és vezető fejlesztőjét, Molnár Bertalant kérdeztük arról, hogy miért érdemes az online nyelvtanulás felé fordulniuk azoknak, akik The post Angolozz.hu appeared first on Óbudai magazin III. kerület.

  • Tovább folyik az adok-kapok
    on 2024.04.16. at 07:32

    Tegnap az Egyenes beszéd vendége volt Tarlós István volt főpolgármester és Vitézy Dávid vádjaira reagált a műsorban. Vitézy Dávid kontrareagált The post Tovább folyik az adok-kapok appeared first on Óbudai magazin III. kerület.

  • Meseíró pályázat 2024: megvannak a győztesek, szívből gratulálunk nekik!
    by obuda on 2024.04.15. at 14:43

    A korábbi évekhez hasonlóan Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat idén is meghirdette Meseíró pályázatát minden, az önkormányzat által fenntartott intézményben vagy önkormányzati tulajdonú The post Meseíró pályázat 2024: megvannak a győztesek, szívből gratulálunk nekik! appeared first on Óbudai magazin III. kerület.

Megosztom