Raktártűz Kerepesi út

Egy földszintes raktárépület gyulladt ki a Kerepesi úton – frissítve

Tűz Kerepesi út

Egy földszintes raktárépület gyulladt ki Budapest VIII. kerületében, a Kerepesi úton vasárnap este. Az épület tetőszerkezete gyulladt kitájékoztatta portálunkat a Katasztrófavédelem

A fővárosi tűzoltók nagy erőkkel vonultak a lángok eloltására, mintegy 20 tűzoltó gépjárművel közel 100 tűzoltó végezte a tűzoltást.

Az épület mellett egy irodaépület áll, arra nem terjedtek tovább a lángok. A legmagasabb riasztási fokozatot rendelte el a tűzoltás vezetője. A lángok elleni harcot jelentősen nehezítette, hogy az épület tetőszerkezete fából készült, nagyon gyorsan terjedtek a lángok. A viharos szél fokozta a tűzterjedést.

Az oltás jelenleg is folyamatban van.

Frissítés

Olvasói fotó délután 6 órakor készült, az oltás még mindig tart

Olvasói fotó

Hírek VIII. kerület Hírek VIII. kerület – Józsefváros Magazin – A Mi kerületünk

 • A Somogyi Béla utca tervei megújultak
  by jozsefvarosmagazin on 2022.04.18. at 21:54

  A Somogyi Béla utca tervei megújultak, több gyalogosfelület, több zöldfelület, több fa és több teraszhely lesz az utcában. A BKK lebonyolításában zajló kivitelezést a Józsefvárosi Önkormányzat finanszírozza. A közterület a következő hónapokban megújul, a munkálatok már 2022 tavaszán elkezdődnek és elsősorban a nyáron zajlanak majd. A Somogyi Béla utca teljes Blaha Lujza tér és a Gutenberg tér közötti szakaszának felújításához The post A Somogyi Béla utca tervei megújultak appeared first on Hírek VIII. kerület.

 • Országszerte átveszi a használt sütőolajat a Mol
  by jozsefvarosmagazin on 2022.04.18. at 08:39

  A használt sütőolaj veszélyes hulladéknak számít, biztonságos leadására lehetőség van a Mol több mint 350 töltőállomásán – hívta fel a figyelmet a vállalat annak kapcsán, hogy húsvétkor a háztartások az átlagosnál nagyobb mennyiségben használnak zsiradékot, amelyet megfelelő módon gyűjtve és leadva újra lehet hasznosítani.     A Mol sütőolaj-gyűjtő programja 2011-ben indult, azóta a lakosság mintegy 3 millió liter használt sütőolajat adott The post Országszerte átveszi a használt sütőolajat a Mol appeared first on Hírek VIII. kerület.

 • Új MOL Bubi gyűjtőállomások és mikromobilitási pontok a VIII. kerületben
  by jozsefvarosmagazin on 2022.04.16. at 20:13

  5 újgenerációs MOL Bubi gyűjtőállomás telepítése kezdődött el a főváros VIII. kerületében április 11-én, hétfőn. Az új helyszíneken a megszokott dokkolók helyett hagyományos kerékpártámaszok lesznek és a gyűjtőállomások mellett mikromobilitási pontokat is kialakítanak. A VIII. kerületi Magdolna negyed és az Orczy negyed nagy része eddig sajnos hiányzott a MOL Bubi hálózatából. Ez nem csupán egy helyi jelentőségű hiány volt, hanem The post Új MOL Bubi gyűjtőállomások és mikromobilitási pontok a VIII. kerületben appeared first on Hírek VIII. kerület.

Hozzászólok

hozzászólás lezárva.