M0 felborult kamion

Zöldséges kamion borult az M0-áson Soroksár térségében – videóval

Katasztrófavédelem

Keresztben felborult egy zöldséget szállító kamion tegnap napközben az M0-ás autóúton Soroksár térségében.

A fővárosi tűzoltók vonultak a balesethez. Kollégáink áramtalanították a járművet, majd a raktér lerakodásában segédkeztek. A forgalmi akadályt kamionmentő szüntette meg. Személyi sérülés nem történt – tájékoztatja portálunkat az FKI szóvivője


Hírek XXIII. kerület Hírek XXIII. kerület – A Mi kerületünk – Soroksári Magazin

 • Földi szúnyoggyérítés a Duna vonalán
  by soroksar on 2022.07.29. at 13:17

  Ezúton értesítjük a tisztelt Lakosságot, hogy Budapest Főváros XXIII. kerület, Soroksár területén folytatódik a Katasztrófavédelem által irányított központi szúnyoggyérítés. Magyarország Kormánya a szúnyoggyérítés koordinálásával a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központját bízta meg, aki a lebonyolításra a Szerocor Konzorciummal, mint kivitelezővel és a Pannon-Bio-Kalibra Konzorciummal, mint szakértővel szerződött. A The post Földi szúnyoggyérítés a Duna vonalán appeared first on Hírek XXIII. kerület.

 • Ennyi volt a rezsicsökkentés
  by soroksar on 2022.07.14. at 21:15

  Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter bejelentette, erre számítsunk mostantól. A kormány megszabja a családok fogyasztási maximumát. Nekem nagyon kevésnek tűnik. Emberek fognak fagyoskodni a lakásban. Készüljünk fel arra, hogy a betározott gázunkból a szankciókat elfogadó országokba is kell majd küldenünk, mert nekik ugye kevesebb van. Augusztustól, aki az átlag felett The post Ennyi volt a rezsicsökkentés appeared first on Hírek XXIII. kerület.

 • 76 évesen válhat hajléktalanná
  by soroksar on 2022.06.25. at 17:36

  Hajléktalanná válhat egy 76 éves soroksári nő, a kerületi önkormányzat ugyanis kilakoltatná az ingatlanból, ahol közel 40 éve él – írja az rtl.hu Az asszony még a rendszerváltás előtt egy bérelt szántőföldre építkezett. Engedélye ugyan nem volt rá, az ingatlant az önkormányzat később mégis nyilvántartásba vette. Jogi képviselője szerint ekkor The post 76 évesen válhat hajléktalanná appeared first on Hírek XXIII. kerület.

Hozzászólok

hozzászólás lezárva.