Nyugati pályaudvar aluljáró – leütötte, majd megrúgta

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitánysága 01060/932/2021. bűnügyi számon nyomozást folytat garázdaság vétség gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint két férfi 2021. július 4-én 22 óra 15 perc körül a Budapest, VI. kerületi Nyugati téri aluljáróban egy férfit szóváltást követően leütött, majd meg is rugdosott. A felvételezett elkövetőkről felvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.


Terézvárosi magazin VI. kerület Terézváros közéleti magazinja

  • 12 óra alatt elfogták a betörőket
    by terezvaros on 2024.04.16. at 16:56

    A budapesti rendőröknek csupán fél nap kellett, hogy azonosítsák a terézvárosi luxusmárkabolt betörésének feltételezett tetteseit. A két külföldi férfit őrizetbe vették, a több tízmillió forint értékben ellopott táskák, napszemüvegek és The post 12 óra alatt elfogták a betörőket appeared first on Terézvárosi magazin VI. kerület.

  • Ki volt Ching Shih?
    by terezvaros on 2024.04.14. at 15:40

    Ching Shih egy hírhedt kínai kalóznő volt a 19. század elején, akit a történelem egyik legnagyobb hatalmú és sikeres kalózkapitányaként tartanak számon. Kezdetben egy prostituált volt, de később férje, Zheng The post Ki volt Ching Shih? appeared first on Terézvárosi magazin VI. kerület.

  • Amikor felnézel a csillagos égboltra
    by terezvaros on 2024.04.14. at 15:34

    Amikor felnézünk a csillagos égboltra sokszor jut eszünkbe, hogy menyi csillag létezhez és most akkor, éppen mennyi csillagot látunk. A mai tudomány szerint az univerzumban körülbelül 10 a 22-en és The post Amikor felnézel a csillagos égboltra appeared first on Terézvárosi magazin VI. kerület.

Vélemény?

[Fancy_Facebook_Comments]

Megosztom