Nyugati pályaudvar aluljáró – leütötte, majd megrúgta

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitánysága 01060/932/2021. bűnügyi számon nyomozást folytat garázdaság vétség gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint két férfi 2021. július 4-én 22 óra 15 perc körül a Budapest, VI. kerületi Nyugati téri aluljáróban egy férfit szóváltást követően leütött, majd meg is rugdosott. A felvételezett elkövetőkről felvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.


Terézvárosi magazin VI. kerület Terézváros közéleti magazinja

 • Olvasótábort szervez a 6SZIN, Szarvas Panni és Grisnik Petra táborvezetőkkel és Csákvári Krisztián új rendezése
  by terezvaros on 2024.06.13. at 16:20

  Olvasótábor Idén július 8-12 között a 10-14 éves korosztály számára Olvasótábort szervez a 6SZIN, Szarvas Panni és Grisnik Petra táborvezetőkkel, melynek középpontjában Zágoni Balázs: A gömb című könyve áll. Az The post Olvasótábort szervez a 6SZIN, Szarvas Panni és Grisnik Petra táborvezetőkkel és Csákvári Krisztián új rendezése appeared first on Terézvárosi magazin VI. kerület.

 • PÁRATLAN PANORÁMÁVAL, 120 MÉTERREL A DUNA FÖLÖTT NYÍLT MEG A VIRTU RESTAURANT
  by terezvaros on 2024.05.09. at 16:01

  Szponzorált tartalom November 22-én megnyitott az ország legmagasabb épületének tetején a VIRTU Restaurant. A MOL Campus 28. emeletén található ez a top gasztronómiai élménypont, mely nemcsak elhelyezkedésében és megjelenésében tör The post PÁRATLAN PANORÁMÁVAL, 120 MÉTERREL A DUNA FÖLÖTT NYÍLT MEG A VIRTU RESTAURANT appeared first on Terézvárosi magazin VI. kerület.

 • Pőrgök ezerrel – Ecsedi Erzsébet 70 éves interjú a művésznővel
  by terezvaros on 2024.05.02. at 09:54

  Az Osztálytalálkozó és A bezzeggyerek című nagysikerű novelláskötetet jegyző Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben is gazdag, különleges előadásban. Mit The post Pőrgök ezerrel – Ecsedi Erzsébet 70 éves interjú a művésznővel appeared first on Terézvárosi magazin VI. kerület.

Vélemény?

[Fancy_Facebook_Comments]

Megosztom