morgató próba

A Dunába hajtott egy autós péntek hajnalban Budapesten

A Dunába hajtott egy autós péntek hajnalban Budapesten, a soroksári komp Csepel-szigeti rámpájáról. Az autót vezető férfi időben el tudta hagyni a járművet, majd partra úszott.

A fővárosi tűzoltó búvárok a parttól mintegy húsz méterre találták meg az elmerült autót, amit csörlők segítségével partra vontattak – tájékoztatta portálunkat a Katasztrófavédelem


Szerinted?

[Fancy_Facebook_Comments]

Csepeli magazin XXI. kerület Csepel közéleti magazinja

 • Németh Szilárd szomorú
  by csepel on 2024.06.19. at 17:26

  Bár Csepelre a saját elmondása szerin 37 milliárdot harcolt ki, mégis kevesebb mint 10 %-ot ért a Fidesz által indított The post Németh Szilárd szomorú appeared first on Csepeli magazin XXI. kerület.

 • PÁRATLAN PANORÁMÁVAL, 120 MÉTERREL A DUNA FÖLÖTT NYÍLT MEG A VIRTU RESTAURANT
  by csepel on 2024.05.09. at 16:03

  Szponzorált tartalom November 22-én megnyitott az ország legmagasabb épületének tetején a VIRTU Restaurant. A MOL Campus 28. emeletén található ez The post PÁRATLAN PANORÁMÁVAL, 120 MÉTERREL A DUNA FÖLÖTT NYÍLT MEG A VIRTU RESTAURANT appeared first on Csepeli magazin XXI. kerület.

 • Terelések, lezárások Budapesten
  by csepel on 2024.05.08. at 06:42

  A kínai miniszterelnök és delegációja miatt a mai naptól lezárásokra és terelésekre kell számítani a fővárosban közlekedőknek. A BRFK tájékoztatása The post Terelések, lezárások Budapesten appeared first on Csepeli magazin XXI. kerület.

 • Rágcsálók okozta károk
  by csepel on 2024.05.02. at 16:12

  A rágcsálók, mint az egerek és patkányok, komoly károkat okozhatnak otthonokban, mezőgazdasági területeken és üzleti vállalkozásokban is. A károk széles The post Rágcsálók okozta károk appeared first on Csepeli magazin XXI. kerület.

 • „Színes angol-magyar példamondatok” – Miért érdemes online nyelvet tanulni 2. rész
  by csepel on 2024.05.02. at 10:46

  Molnár Bertalant, az angolozz.hu nyelvoktató portál tulajdonosát és vezető fejlesztőjét kérdeztük a „Színes angol-magyar példamondatok” című nyelvkönyvről, amely az első The post „Színes angol-magyar példamondatok” – Miért érdemes online nyelvet tanulni 2. rész appeared first on Csepeli magazin XXI. kerület.

Megosztom
  Olvasótábort szervez a 6SZIN, Szarvas Panni és Grisnik Petra táborvezetőkkel és Csákvári Krisztián új rendezése