Halálos karambol a Ferihegyi repülőtérre vezető úton

Mint arról már beszámoltunk, május 6-án halálos kimenetelű közúti baleset történt a XVII. kerületben a Ferihegyi úton. A Fővárosi Katasztrófavédelem videója a baleset utáni helyszíni mentésről.

Rákosmente magazin XVII. kerület Rákosmente közéleti magazinja

 • Ágyi poloska irtás
  on 2024.04.03. at 10:31

  Az ágyi poloska egy igazi rémálom lehet. Nemcsak kellemetlenséget okoz, de a pénztárcánkat is megterheli az ágyi poloska irtás költsége. De vajon lehet-e olyan megoldás, amely hatékony és olcsó? Ebben The post Ágyi poloska irtás appeared first on Rákosmente magazin XVII. kerület.

 • A márciusi közgyűlés legfontosabb döntései
  on 2024.04.01. at 09:34

  Ha hónap utolsó szerdája, akkor Fővárosi Közgyűlés! A Budapesti Rendőr-főkapitányság elfogadott éves beszámolójából rengeteg tanulságos adatot tudtunk meg, bővült a fővárosi Mocsáros természetvédelmi területe, szó volt az Állami Számvevőszék által The post A márciusi közgyűlés legfontosabb döntései appeared first on Rákosmente magazin XVII. kerület.

 • Már nem gondolkodnak a szociális temetésben
  on 2024.03.31. at 09:55

  2013-ban döntött a kormány a szociális temetés lehetőségének törvénybe iktatásáról. Bár már akkor is szinte elképzelhetetlennek tűnt, hogy van létjogosultsága, ettől függetlenül a kormány két évente meghosszabbította a bevezetésének az The post Már nem gondolkodnak a szociális temetésben appeared first on Rákosmente magazin XVII. kerület.

Megosztom