Halálos karambol a Ferihegyi repülőtérre vezető úton

Mint arról már beszámoltunk, május 6-án halálos kimenetelű közúti baleset történt a XVII. kerületben a Ferihegyi úton. A Fővárosi Katasztrófavédelem videója a baleset utáni helyszíni mentésről.

Rákosmente Magazinja Rákosmente közéleti magazinja

 • Megszületett a másodfokú ítélet Szilágyi István gyilkosa ügyében
  by rakosmente on 2022.11.24. at 20:42

  Helybenhagyta az elsőfokú bíróság döntését és jogerősen életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélte a Fővárosi Ítélőtábla csütörtökön azt a férfit, aki 2000 májusában kalapáccsal agyonverte édesapját. A bírósági közlemény nem nevezte meg, de az áldozat Szilágyi István színművész.     Az ítélőtábla honlapján olvasható közlemény szerint a rendszeresen italozó és pszichiátriai kezelés alatt álló vádlott korábban több alkalommal bántalmazta a vele egy házban élő The post Megszületett a másodfokú ítélet Szilágyi István gyilkosa ügyében appeared first on Rákosmente Magazinja.

 • Sokáig maradnak börtönben a trafik kirablásáért
  by rakosmente on 2022.11.07. at 22:09

  Az ítélet szerint a vádlottak először 2018 júniusában, majd 2018 augusztusában is kirabolták ugyanazt a rákoskeresztúri dohányboltot. A Pesti Központi Kerületi Bíróság elsőfokú ítéletet hirdetett egy fegyveresen elkövetett rablás bűntette és más bűncselekmények miatt indult büntetőügyben, amelyben két férfit 11 év 6 hónap, illetve 8 év fegyházbüntetésre, továbbá 12 év, illetve 8 év közügyektől eltiltásra ítélt. Ezen felül az I. The post Sokáig maradnak börtönben a trafik kirablásáért appeared first on Rákosmente Magazinja.

 • Átadták a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontot Rákosmentén
  by rakosmente on 2022.09.24. at 21:16

  A Riz Levente Sport- és Rendezvényközpont (RSR) a megnyitó ünnepség napján Budapesten, a XVII. kerületi Pesti úton 2022. szeptember 24-én. A több mint 11 milliárd forintos kormányzati forrásból a Néppark szomszédságában megépült, 6000 négyzetméteres, kétszintes sport- és rendezvényközpont minden igényt kielégítő, és generációkon át nyújt majd lehetőséget a Rákosmentén élőknek a sportolásra, kulturális események megtekintésére és a találkozásra. MTI/Szigetváry Zsolt The post Átadták a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontot Rákosmentén appeared first on Rákosmente Magazinja.

Hozzászólok

hozzászólás lezárva.