Halálos karambol a Ferihegyi repülőtérre vezető úton

Mint arról már beszámoltunk, május 6-án halálos kimenetelű közúti baleset történt a XVII. kerületben a Ferihegyi úton. A Fővárosi Katasztrófavédelem videója a baleset utáni helyszíni mentésről.

Rákosmente magazin XVII. kerület Rákosmente közéleti magazinja

 • Egy év alatt több mint 21 ezer ingatlan árverése fejeződött be Magyarországon
  on 2023.09.18. at 18:48

  Hiába van lakat alatt a korrupcióval megvádolt végrehajtó király, belül nem változott semmi. Egy év alatt több mint 21 ezer ingatlan árverése fejeződött be Magyarországon. Az ingatlanok egész összértéke több The post Egy év alatt több mint 21 ezer ingatlan árverése fejeződött be Magyarországon appeared first on Rákosmente magazin XVII. kerület.

 • Megszüntetik a bölcsödei támogatást
  on 2023.09.10. at 13:56

  A kormány néhány éve azt hangoztatta, hogy minden nagyobb településre új bölcsödéket akarnak. Most akkor hogy is van ez? Súlyos és embertelen csapást mért az Orbán-kormány a kisgyermekes családok jelentős … Bővebben The post Megszüntetik a bölcsödei támogatást appeared first on Rákosmente magazin XVII. kerület.

 • Drágábban juthatunk be a belvárosba!
  by rakosmente on 2023.09.06. at 17:39

  Paládi Máté A kormány legújabb tervezete szerint az M0-ás körgyűrű Rákosmente körüli szakaszát is fizetőssé tenne. Teszi ezt, hazug módon egy Európai Uniós irányálevre hivatkozva. Az uniós irányelv célja a … Bővebben The post Drágábban juthatunk be a belvárosba! appeared first on Rákosmente magazin XVII. kerület.