Halálos karambol a Ferihegyi repülőtérre vezető úton

Mint arról már beszámoltunk, május 6-án halálos kimenetelű közúti baleset történt a XVII. kerületben a Ferihegyi úton. A Fővárosi Katasztrófavédelem videója a baleset utáni helyszíni mentésről.

Rákosmente Magazin Hírek XVII. kerület – A Mi kerületünk

 • Megújult a Kaszáló utcai kondipark
  by rakosmente on 2022.04.22. at 20:26

  2013-ban a Kaszáló utcai street workout park volt az első olyan kondipark Rákosmentén, ami civil kezdeményezésre jött létre. Ezután a kerület több pontján is létesült kültéri kondicionáló edzésre alkalmas park. A Kaszáló utcai kondipark elemeit nem kímélte az idő vasfoga, így az eszközöket fel kellett újítanunk. A technikai fejlődésnek köszönhetően most már a jelenkornak megfelelő korszerű eszközök kerültek a parkba. The post Megújult a Kaszáló utcai kondipark appeared first on Rákosmente Magazin.

 • Idén is kiosztották a díjakat Rákosmentén
  by rakosmente on 2022.03.16. at 21:01

  Hagyományainkhoz hűen, 2022. március 15-én a Vigyázó Sándor Művelődési Központban került sor a Rákosmente Önkormányzata által alapított kitüntetések és elismerések átadó ünnepségére. A díjakat Horváth Tamás, Rákosmente polgármestere nyújtotta át a kitüntetetteknek. A díjazottak: Hermann-né Eger Márta óvodapedagógus, a Rákosmenti Hófehérke Óvoda óvodavezető-helyettese „Rákoskeresztúrért” Díjban részesült; Burjánné Joó Mária Katalin pedagógus, a Gregor József Általános Iskola alsó tagozatos intézményvezető-helyettese „Pedagógus The post Idén is kiosztották a díjakat Rákosmentén appeared first on Rákosmente Magazin.

 • Mi is az a repülési tilalmi zóna?
  by rakosmente on 2022.03.16. at 20:39

  Még ha a nyugati országok rendíthetetlen elszántságot mutattak is Moszkva katonai agressziójának elítélése mellett, miközben egy sor pusztító szankciót bocsátottak ki a katonai apparátus megbénítására, a repüléstilalmi zóna továbbra is a Rubikon marad, amelyet a demokráciák nem hajlandók átlépni. Egy viszonylag újszerű koncepció, a repüléstilalmi zóna – vagy más néven NFZ – az 1990-es évek elején jelent meg az Öböl-háború The post Mi is az a repülési tilalmi zóna? appeared first on Rákosmente Magazin.

Hozzászólok

hozzászólás lezárva.