Tragikus baleset a Ferihegyi úton

Négy személyautó ütközött össze Budapest XVIII. kerületében, a Ferihegyi repülőtérre vezető úton, a „D” porta magasságában csütörtökön délután.

A fővárosi hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával, két beszorult sérültet emeltek ki az összeroncsolódott járművekből. Az egyik sérülten már nem lehetett segíteni a helyszínen életét vesztette. A másik kiszabadított embert a rajok átadták a mentőknek. Az érintett szakaszt a mentés idejére lezárták – írta a Katasztrófavédelem

Rákosmente Magazinja Rákosmente közéleti magazinja

  • A rendőrök mentették meg a nagyobb tragédiától
    by rakosmente on 2022.09.12. at 13:44

    Menekülésre fogta a sofőr miután igazoltatásra emeltek ki a forgalomból Kőbányán. A XVIII. kerületben kötött ki pechjére pont a vasúti síneken az üldözés után. A nagyobb tragédiától a rendőrök mentették meg. A BRFK X. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei 2022. szeptember 11-én 21 óra körül egy autóst akartak igazoltatni a kerületben, aki a rendőri jelzés ellenére nem állt meg, nagy gázzal elhajtott. The post A rendőrök mentették meg a nagyobb tragédiától appeared first on Rákosmente Magazinja.

  • Idén is folytatódik a Rákoskerti Útjavítási Program
    by rakosmente on 2022.09.07. at 22:16

    A kerületrészi útjavítási program égisze alatt újabb rákoskerti utcák korszerűsítése fejeződött be. Ezúttal a Pányva, Pásztortűz, valamint Bögöte utcákban történtek kátyúzást, illetve a pályaszerkezet cseréjét egyaránt magukba foglaló munkálatok a 2021-ben indított kezdeményezés keretében. The post Idén is folytatódik a Rákoskerti Útjavítási Program appeared first on Rákosmente Magazinja.

Hozzászólok

hozzászólás lezárva.