Tragikus baleset a Ferihegyi úton

Négy személyautó ütközött össze Budapest XVIII. kerületében, a Ferihegyi repülőtérre vezető úton, a „D” porta magasságában csütörtökön délután.

A fővárosi hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával, két beszorult sérültet emeltek ki az összeroncsolódott járművekből. Az egyik sérülten már nem lehetett segíteni a helyszínen életét vesztette. A másik kiszabadított embert a rajok átadták a mentőknek. Az érintett szakaszt a mentés idejére lezárták – írta a Katasztrófavédelem

Rákosmente magazin XVII. kerület Rákosmente közéleti magazinja

  • Egy év alatt több mint 21 ezer ingatlan árverése fejeződött be Magyarországon
    on 2023.09.18. at 18:48

    Hiába van lakat alatt a korrupcióval megvádolt végrehajtó király, belül nem változott semmi. Egy év alatt több mint 21 ezer ingatlan árverése fejeződött be Magyarországon. Az ingatlanok egész összértéke több The post Egy év alatt több mint 21 ezer ingatlan árverése fejeződött be Magyarországon appeared first on Rákosmente magazin XVII. kerület.

  • Megszüntetik a bölcsödei támogatást
    on 2023.09.10. at 13:56

    A kormány néhány éve azt hangoztatta, hogy minden nagyobb településre új bölcsödéket akarnak. Most akkor hogy is van ez? Súlyos és embertelen csapást mért az Orbán-kormány a kisgyermekes családok jelentős … Bővebben The post Megszüntetik a bölcsödei támogatást appeared first on Rákosmente magazin XVII. kerület.