Tragikus baleset a Ferihegyi úton

Négy személyautó ütközött össze Budapest XVIII. kerületében, a Ferihegyi repülőtérre vezető úton, a „D” porta magasságában csütörtökön délután.

A fővárosi hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával, két beszorult sérültet emeltek ki az összeroncsolódott járművekből. Az egyik sérülten már nem lehetett segíteni a helyszínen életét vesztette. A másik kiszabadított embert a rajok átadták a mentőknek. Az érintett szakaszt a mentés idejére lezárták – írta a Katasztrófavédelem

Rákosmente magazin XVII. kerület Rákosmente közéleti magazinja

  • Rákosmentén is indít jelöltet a Tisza Párt
    by rakosmente on 2024.05.06. at 17:15

    Kérdéses volt. De most, kiderül. Kőbánya az egyik, Rákosmente a másik. Rákosmentén jártam. Úgy terveztem, hogy beszélgetek a pár megjelent emberrel, akik aláírásukkal támogatják Dálnoki Áront, a TISZA Párt polgármester-jelöltjét. The post Rákosmentén is indít jelöltet a Tisza Párt appeared first on Rákosmente magazin XVII. kerület.

  • Vidor utca – Elkészült az elkerülő
    by rakosmente on 2024.05.03. at 12:34

    Arold Peter Engedelmetekkel egy kis előszó a poszthoz a magam szemszögéből: Nagyon szomorú vagyok, hogy minden egyes kormány oldali polgármesternek amikor valami elkészül azonnal úgy kell kezdeni, hogy „Főváros ellenére The post Vidor utca – Elkészült az elkerülő appeared first on Rákosmente magazin XVII. kerület.

Megosztom