Kerületi hírek, XVIII. kerület

Tragikus baleset a Ferihegyi úton

Olvasási idő: 13 perc

Négy személyautó ütközött össze Budapest XVIII. kerületében, a Ferihegyi repülőtérre vezető úton, a „D” porta magasságában csütörtökön délután.

A fővárosi hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával, két beszorult sérültet emeltek ki az összeroncsolódott járművekből. Az egyik sérülten már nem lehetett segíteni a helyszínen életét vesztette. A másik kiszabadított embert a rajok átadták a mentőknek. Az érintett szakaszt a mentés idejére lezárták – írta a Katasztrófavédelem

  • Mindenki bújjon el! Jönnek a gyérítők! Szúnyoggyérítés 14-én
    by rakosmente on 2021.06.10. at 14:14

    2021. június 14-én a XVII. kerületben földi úton történő szúnyoggyérítésre kerül sor.  Az alkalmazott készítmény egy Deltasect Plus 1,2 ULV szúnyogirtó szer, amely a tájékoztató szerint a kijuttatott csekély mennyiségben (0,6 liter/hektár) kizárólag az érzékenyebb rovarokat pusztítja el, melegvérű állatokra, emberre nem veszélyes, hatóanyaga néhány óra alatt lebomlik.  A lakosság részére a következő intézkedéseket javasoljuk:  a szabadban tárolt gyermekjátékokat, élelmiszereket, The post Mindenki bújjon el! Jönnek a gyérítők! Szúnyoggyérítés 14-én appeared first on XVII. kerület – A MI kerületünk.

  • Tragikus baleset a Ferihegyi úton
    by rakosmente on 2021.05.07. at 07:35

    Négy személyautó ütközött össze Budapest XVIII. kerületében, a Ferihegyi repülőtérre vezető úton, a „D” porta magasságában csütörtökön délután. A fővárosi hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával, két beszorult sérültet emeltek ki az összeroncsolódott járművekből. Az egyik sérülten már nem lehetett segíteni a helyszínen életét vesztette. A másik kiszabadított embert a rajok átadták a mentőknek. Az érintett szakaszt a mentés The post Tragikus baleset a Ferihegyi úton appeared first on XVII. kerület – A MI kerületünk.

Ezt is olvassa el!
0

Ha érdekesnek találtad, írd meg véleményed

Hozzászólás lezárva