Amikor már az összeadás sem megy

Arold Péter

A Kormány erőteljesen kívánja cáfolni az oltás ellenese csoportok állítólagos kampányát, ezért napvilágra hozott egy táblázatot, ahol már az összeadással is gond van. Itt már a 2. és a 4. sor összeadása sem stimmel.

Az oltásellenes csoportok többféle módon folytatják kampányukat. Ennek egyik formája az, hogy kétségbe vonják egyes vakcinatípusok hatékonyságát. Ezért a kormány nyilvánosságra hozta az oltások utáni fertőzési és halálozási adatokat.

Ezekből az adatokból jól látható, hogy mindegyik vakcina után kevesebb mint egy százalék a megbetegedések aránya. Ez mutatja, hogy minden Magyarországon használt vakcina hatékony és véd a fertőzéssel szemben.

Kormányzati Tájékoztatási Központ


Karikó Katalin kiegészítése a témához, ami egyértelműen mutatja, hogy nem valós a fenti táblázat, mert…

Karikó Katalin által kommentált változat:

“A lentebb bemutatott táblázatot sokan elküldtétek ezert kiegészítettem a szükséges információval amit sajnálatosan lehagytak róla, az elhunytak korara nem tudok semmilyen adatot de egy ilyen közleményben azt is kötelező lett volna feltüntetni.

Tehát 4 hónap alatt halt meg 32 idős ember/100,000 Pfizer beoltottból akiket az öregek otthonában beoltottak és krónikus betegségben szenvedtek.
A kínai vakcina esten 2 hónap alatt halt meg 16 ember/100,000 beoltottból akik krónikus betegségben nem szenvedtek.
Még kutatónak sem kell lenni ahhoz hogy valaki realizálja megfelelő kontrollal lehet csak összehasonlítani valamit, vagy historic kontrollal.
A betegségek mellett a beoltottak és elhunytak korát is fel kell tüntetni különben ez teljesen félrevezető információ.

Azt kellett volna feltüntetni hogy Magyarországon 4 hónap alatt 100,000 idős krónikus beteg emberből hányan haláloznak el az öregek otthonában. Illetve krónikus betegseggel NEM rendelkező 100,000 emberből hányan halnak meg 4 hónap alatt. A krónikus betegek vakcinalására való infót itt találtam: https://koronavirus.gov.hu/…/magyarorszagra-erkezett…
Karikó Katalin féle táblázat
Megosztom