Nemcsak az OPNI menekül meg a pusztulástól

Termőre fordultak az Egészségipari Beruházási Támogatás fejlesztései, most újabb három beruházás valósult meg összesen 2,5 milliárd forintból – közölte Varga Mihály pénzügyminiszter a közösségi oldalán szerdán.

Beruházások Budán


A szintén 2007-ben bezárt Budagyöngye Kórház a II. kerületi Hűvösvölgyben új életre kel. Nővérszállót és oktatóközpontot alakítanak ki a kormány támogatásával.

Szponzorált tartalom

  • Eladó lakás Budapest XXII. kerület, Budafok, 58 200 000 HUF
    on 2022.08.11. at 06:43

    Közkedvelt helyen Budapest XXII. kerületében, Budafok lankásabb részén 2 generációs ház keresi új tulajdonosát! Közös udvarban parkolási lehetőséggel, kis zöld kerttel, ahol a barátságos szomszédokkal akár sütögetni is lehet egy szép hétvégén. Két szinten külön bejáratú, külön mérőkkel rendelkező…

  • Eladó lakás Budapest V. kerület, Lipótváros, 64 000 000 HUF
    on 2022.08.11. at 06:43

    Az V. kerületben, Lipótvárosban a Bajcsy-Zsilinszky úton eladásra kínálom ezt az 58 nm-es, 2 szobás jó állapotú lakás. A lakás elhelyezkedése miatt kiadásra vagy azonnali beköltözésre is tökéletes. Az ingatlan a hívóliftes ház III. emeletén helyezkedik el, ebből adódóan átjárja a nap és szép vilá…


Az épület eredetileg az Assisi Szent Ferenc Leányai Kongregáció anyaháza volt, amelyben nővérképző intézet is működött. Az intézményt a II. világháború után államosították, az épületben volt pártiskola, tüdőbeteg gyerekek iskolája, 14 éve a Szent Rókus Kórház részlegeként zárták be. Hamarosan eredeti szépségében, eredeti funkciójában nyílhat meg.

Hozzászólok

hozzászólás lezárva.