Nemcsak az OPNI menekül meg a pusztulástól

Termőre fordultak az Egészségipari Beruházási Támogatás fejlesztései, most újabb három beruházás valósult meg összesen 2,5 milliárd forintból – közölte Varga Mihály pénzügyminiszter a közösségi oldalán szerdán.

Beruházások Budán


A szintén 2007-ben bezárt Budagyöngye Kórház a II. kerületi Hűvösvölgyben új életre kel. Nővérszállót és oktatóközpontot alakítanak ki a kormány támogatásával.

Szponzorált tartalom

  • Eladó lakás Budapest IX. kerület, József Attila lakótelep, 45 900 000 HUF
    on 2022.12.02. at 09:42

    IX. kerületben a József Attila-lakótelepen, 55 m2-es, kétszobás, nagyon jó állapotú loggiás lakás eladó! Amit a lakásról tudni lehet, 4. emeleti, 55 m2-es (4m2-es erkéllyel), kétszobás, jó állapotú, világos ingatlan. Kiváló az elosztása, közlekedő, konyha, fürdőszoba-wc, nappali, hálószoba, tárol…

  • Eladó lakás Budapest XI. kerület, Sasad-Sashegy XI. ker., 52 000 000 HUF
    on 2022.12.02. at 09:42

    Eladó a XI. Ker., Sasad városrészében egy négy szintes tégla ház harmadik emeletén található nagyon jó elrendezésű lakás. a lakás körbe járható a két szoba egybe és külön is nyílik. Az összes külső nyílászáró ki lett cserélve három rétegű üveg ablakokra, a szobákban lévő ablakok alumínium redőnyö…


Az épület eredetileg az Assisi Szent Ferenc Leányai Kongregáció anyaháza volt, amelyben nővérképző intézet is működött. Az intézményt a II. világháború után államosították, az épületben volt pártiskola, tüdőbeteg gyerekek iskolája, 14 éve a Szent Rókus Kórház részlegeként zárták be. Hamarosan eredeti szépségében, eredeti funkciójában nyílhat meg.

Hozzászólok

hozzászólás lezárva.