Nemcsak az OPNI menekül meg a pusztulástól

Termőre fordultak az Egészségipari Beruházási Támogatás fejlesztései, most újabb három beruházás valósult meg összesen 2,5 milliárd forintból – közölte Varga Mihály pénzügyminiszter a közösségi oldalán szerdán.

Beruházások Budán


A szintén 2007-ben bezárt Budagyöngye Kórház a II. kerületi Hűvösvölgyben új életre kel. Nővérszállót és oktatóközpontot alakítanak ki a kormány támogatásával.

Szponzorált tartalom

  • Eladó lakás Budapest VI. kerület, 49 900 000 HUF
    on 2023.09.24. at 11:35

    Eladó sorba került ez a 72 négyzetméteres, 3. emeleti, felújítandó, nappali + hálós, szeparált, ablakos konyhás saroklakás a Nagymező utcában.Lakásunk a 3 emeleten található, lift nincs.A függőfolyosó legvégén helyezkedik el, melynek köszönhetően nincs elsétálás az ingatlan előtt….

  • Eladó lakás Budapest XI. kerület, 42 990 000 HUF
    on 2023.09.24. at 11:35

    Eladó Budapest XI. Ker. Kelenföld városrészen egy 41 m2-es, 1 szobás, néhány éve felújított,  energiatakarékos, világos, csendes lakás!  Az épületet 1950-as években építették,  jelenleg is megfelelő állapotú, korábban a homlokzatot felújították, kellemes színezéssel látták el. Az ingatlanban …


Az épület eredetileg az Assisi Szent Ferenc Leányai Kongregáció anyaháza volt, amelyben nővérképző intézet is működött. Az intézményt a II. világháború után államosították, az épületben volt pártiskola, tüdőbeteg gyerekek iskolája, 14 éve a Szent Rókus Kórház részlegeként zárták be. Hamarosan eredeti szépségében, eredeti funkciójában nyílhat meg.