Autós üldözés a városban

Hosszú hajsza után fogták el azt a BMW-st, aki nem akart megállni a rendőri felszólításra.

A végéről videót is betudunk mutatni, megköszönve egy Facebook felhasználónak. A hajsza Újpesten ért véget.

Címlapfotó blikk.hu

Budapest több kerületén át üldöztek egy autóst a rendőrök csütörtök délután. A férfit új pszichoaktív anyaggal visszaéléssel gyanúsítják, de közúti veszélyeztetés vétség miatt is eljárás indul ellene – közölte a rendőrség a honlapján.

Újpesti magazin IV. kerület Újpest közéleti magazinja

  • Burkolatfelújítás kezdődik a Váci út külső szakaszán
    by ujpestinfo on 2024.04.18. at 16:16

    Április 15-én nagyfelületű aszfaltozás kezdődik a IV. kerületi Váci út külső részén a Szilas-pataktól északra a Vízművek lakótelep és a Vízművek buszmegállók közötti szakaszon. A kivitelezés ideje alatt reggel kilenc The post Burkolatfelújítás kezdődik a Váci út külső szakaszán appeared first on Újpesti magazin IV. kerület.

  • Angolozz.hu
    by ujpestinfo on 2024.04.18. at 14:13

    Az angolozz.hu tulajdonosát és vezető fejlesztőjét, Molnár Bertalant kérdeztük arról, hogy miért érdemes az online nyelvtanulás felé fordulniuk azoknak, akik nyelveket szeretnének tanulni. Az online nyelvtanulás egyre népszerűbb világszerte, aminek The post Angolozz.hu appeared first on Újpesti magazin IV. kerület.

Frissítés!

    A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint a nyomozók délután fél 5 körül figyeltek fel egy gyanús autóra a XV. kerületi Pozsony utca 26. előtt. Intézkedés alá akarták vonni a jármű vezetőjét, de ő a rendőrautót meglátva nagy sebességgel elindult a gépkocsival, a körülötte álló hat ember pedig felszállt egy villamosra.


    A rendőrök az ismeretlen sofőr autóját a IV., a XIII. és a XV. kerületen keresztül követték, majd a IV. kerületi Berda József utca 44. alatt állították meg 20 percen belül. Az eset során senki sem sérült meg – tették hozzá.
    A villamossal távozó hat embert – a Magyar Honvédség megerősítő szolgálatot ellátó beosztottjának együttműködésével – a XV. kerületi rendőrkapitányságra, az autót vezető K. Benjámint pedig a IV. kerületi rendőrkapitányságra állították elő.


    Az ügyben a XV. kerületi kapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt indított eljárást. Az autó vezetőjével szemben pedig közúti veszélyeztetés vétség miatt külön eljárás indul – írta a BRFK.
    Az MTI információi szerint a sofőr piros lámpákat figyelmen kívül hagyva, járdákra is felhajtva menekült a rendőrök elől az autójával.

Megosztom
  Rend és tisztaság a KÖKI-nél – nagytakarítást tartott partnereivel a BKK