Autós üldözés a városban

Hosszú hajsza után fogták el azt a BMW-st, aki nem akart megállni a rendőri felszólításra.

A végéről videót is betudunk mutatni, megköszönve egy Facebook felhasználónak. A hajsza Újpesten ért véget.

Címlapfotó blikk.hu

Budapest több kerületén át üldöztek egy autóst a rendőrök csütörtök délután. A férfit új pszichoaktív anyaggal visszaéléssel gyanúsítják, de közúti veszélyeztetés vétség miatt is eljárás indul ellene – közölte a rendőrség a honlapján.

Újpesti magazin Újpest közéleti magazinja

  • Őszi Sportparti 2022
    by ujpestinfo on 2022.09.05. at 12:39

    Időpont: 2022. október 1. (szombat) 9.00 – 16.00 Helyszín: Újpest, Bánka Kristóf Sportközpont (1044 Bp., Fiumei út 2.) A sportparti programja: 9.00-16.00 Pontgyűjtő verseny: célbadobás karikával, helyből távolugrás, mérlegállás, koordinációs létra, ugrálókötelezés, hanyattfekvésből felülés, fekvőtámasz, célbarúgás labdával, evezős ergométer, digitális reflexpálya.A pontok a készlet erejéig beválthatók a pontboltban. 9.00-16.00 Kreatív kézműves foglalkoztató és gyerekjátszó lufibohóccal, arcfestéssel, Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Egészségfejlesztési The post Őszi Sportparti 2022 appeared first on Újpesti magazin.

  • Karma a világbajnok magyar kutya
    by ujpestinfo on 2022.08.31. at 07:40

    A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság mentőkutyája, Karma az Olaszországban megrendezett nemzetközi mentőkutya versenyen világbajnoki címet szerzett. The post Karma a világbajnok magyar kutya appeared first on Újpesti magazin.

Frissítés!

    A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint a nyomozók délután fél 5 körül figyeltek fel egy gyanús autóra a XV. kerületi Pozsony utca 26. előtt. Intézkedés alá akarták vonni a jármű vezetőjét, de ő a rendőrautót meglátva nagy sebességgel elindult a gépkocsival, a körülötte álló hat ember pedig felszállt egy villamosra.


    A rendőrök az ismeretlen sofőr autóját a IV., a XIII. és a XV. kerületen keresztül követték, majd a IV. kerületi Berda József utca 44. alatt állították meg 20 percen belül. Az eset során senki sem sérült meg – tették hozzá.
    A villamossal távozó hat embert – a Magyar Honvédség megerősítő szolgálatot ellátó beosztottjának együttműködésével – a XV. kerületi rendőrkapitányságra, az autót vezető K. Benjámint pedig a IV. kerületi rendőrkapitányságra állították elő.


    Az ügyben a XV. kerületi kapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt indított eljárást. Az autó vezetőjével szemben pedig közúti veszélyeztetés vétség miatt külön eljárás indul – írta a BRFK.
    Az MTI információi szerint a sofőr piros lámpákat figyelmen kívül hagyva, járdákra is felhajtva menekült a rendőrök elől az autójával.

Hozzászólok

hozzászólás lezárva.