Autós üldözés a városban

Hosszú hajsza után fogták el azt a BMW-st, aki nem akart megállni a rendőri felszólításra.

A végéről videót is betudunk mutatni, megköszönve egy Facebook felhasználónak. A hajsza Újpesten ért véget.

Címlapfotó blikk.hu

Budapest több kerületén át üldöztek egy autóst a rendőrök csütörtök délután. A férfit új pszichoaktív anyaggal visszaéléssel gyanúsítják, de közúti veszélyeztetés vétség miatt is eljárás indul ellene – közölte a rendőrség a honlapján.

Újpesti magazin IV. kerület Újpest közéleti magazinja

  • A XXI. kerületben kezdődik a lomtalanítás
    on 2024.02.19. at 16:27

    A korábbi évek gyakorlatához hasonlóan idén is a XXI. kerületben indul az első lomkihelyezési időszak február 11-el. A pontos körzetekről, a kihelyezés módjáról és kihelyezhető hulladékokról az FKF oldalán lehet The post A XXI. kerületben kezdődik a lomtalanítás appeared first on Újpesti magazin IV. kerület.

  • Magyar Péter tovább lépett
    on 2024.02.17. at 13:32

    Várható volt azok számára, akik többet és mélyebben foglalkoznak a belpolitikai helyzettel, mint mondjuk Béla bácsi a kertjében permetezés közben. Magyar Péter tovább lépett és felfelé mutogat. Ahogy kell. Mert The post Magyar Péter tovább lépett appeared first on Újpesti magazin IV. kerület.

Frissítés!

    A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint a nyomozók délután fél 5 körül figyeltek fel egy gyanús autóra a XV. kerületi Pozsony utca 26. előtt. Intézkedés alá akarták vonni a jármű vezetőjét, de ő a rendőrautót meglátva nagy sebességgel elindult a gépkocsival, a körülötte álló hat ember pedig felszállt egy villamosra.


    A rendőrök az ismeretlen sofőr autóját a IV., a XIII. és a XV. kerületen keresztül követték, majd a IV. kerületi Berda József utca 44. alatt állították meg 20 percen belül. Az eset során senki sem sérült meg – tették hozzá.
    A villamossal távozó hat embert – a Magyar Honvédség megerősítő szolgálatot ellátó beosztottjának együttműködésével – a XV. kerületi rendőrkapitányságra, az autót vezető K. Benjámint pedig a IV. kerületi rendőrkapitányságra állították elő.


    Az ügyben a XV. kerületi kapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt indított eljárást. Az autó vezetőjével szemben pedig közúti veszélyeztetés vétség miatt külön eljárás indul – írta a BRFK.
    Az MTI információi szerint a sofőr piros lámpákat figyelmen kívül hagyva, járdákra is felhajtva menekült a rendőrök elől az autójával.

Megosztom
  A mentősök ruhájában kéregetett egy férfi a IX. kerületben. Az OMSZ is reagált