Autós üldözés a városban

Hosszú hajsza után fogták el azt a BMW-st, aki nem akart megállni a rendőri felszólításra.

A végéről videót is betudunk mutatni, megköszönve egy Facebook felhasználónak. A hajsza Újpesten ért véget.

Címlapfotó blikk.hu

Budapest több kerületén át üldöztek egy autóst a rendőrök csütörtök délután. A férfit új pszichoaktív anyaggal visszaéléssel gyanúsítják, de közúti veszélyeztetés vétség miatt is eljárás indul ellene – közölte a rendőrség a honlapján.

  • Nemzetközi kongresszus az MVM Dome-ban és a Groupama Arénában
    on 2024.07.09. at 17:45

    20 országból érkeztek küldöttek az MVM Dome-ban és a Groupama Arénában párhuzamosan megrendezett nemzetközi kongresszusra. Jehova Tanúi 2024. július 5–7. között megtartott bibliai oktatási programján 24 793 vettek részt, köztük The post Nemzetközi kongresszus az MVM Dome-ban és a Groupama Arénában appeared first on Budapest 04 – Újpesti magazin .

  • Lepattanó Szurkolj a Lepattanóval! – Szeptemberben érkezik az év vígjátéka Patrick Duffyval és Scherer Péterrel
    on 2024.06.19. at 13:31

    A JUNO11 Distribution forgalmazásában szeptember végén érkezik a mozikba Vékes Csaba, a Szia, Életem! író-rendezőjének romantikus, gombfocis sportvígjátéka, a Lepattanó, mely érzelmes és humoros történet az esendőségről, a szeretetről, a The post Lepattanó Szurkolj a Lepattanóval! – Szeptemberben érkezik az év vígjátéka Patrick Duffyval és Scherer Péterrel appeared first on Budapest 04 – Újpesti magazin .

Frissítés!

    A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint a nyomozók délután fél 5 körül figyeltek fel egy gyanús autóra a XV. kerületi Pozsony utca 26. előtt. Intézkedés alá akarták vonni a jármű vezetőjét, de ő a rendőrautót meglátva nagy sebességgel elindult a gépkocsival, a körülötte álló hat ember pedig felszállt egy villamosra.


    A rendőrök az ismeretlen sofőr autóját a IV., a XIII. és a XV. kerületen keresztül követték, majd a IV. kerületi Berda József utca 44. alatt állították meg 20 percen belül. Az eset során senki sem sérült meg – tették hozzá.
    A villamossal távozó hat embert – a Magyar Honvédség megerősítő szolgálatot ellátó beosztottjának együttműködésével – a XV. kerületi rendőrkapitányságra, az autót vezető K. Benjámint pedig a IV. kerületi rendőrkapitányságra állították elő.


    Az ügyben a XV. kerületi kapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt indított eljárást. Az autó vezetőjével szemben pedig közúti veszélyeztetés vétség miatt külön eljárás indul – írta a BRFK.
    Az MTI információi szerint a sofőr piros lámpákat figyelmen kívül hagyva, járdákra is felhajtva menekült a rendőrök elől az autójával.

Megosztom