IV. kerület, Kerületi hírek, Rendőrségi hírek

Autós üldözés a városban

Hosszú hajsza után fogták el azt a BMW-st, aki nem akart megállni a rendőri felszólításra.

A végéről videót is betudunk mutatni, megköszönve egy Facebook felhasználónak. A hajsza Újpesten ért véget.

Címlapfotó blikk.hu

Budapest több kerületén át üldöztek egy autóst a rendőrök csütörtök délután. A férfit új pszichoaktív anyaggal visszaéléssel gyanúsítják, de közúti veszélyeztetés vétség miatt is eljárás indul ellene – közölte a rendőrség a honlapján.

 • Jogos volt az önvédelem
  by ujpestinfo on 2021.03.05. at 13:30

  Befejezte az ügyészség a nyomozást az Újpesten megkéselt rendőr ügyében, a rendőrök jogos védelmi helyzetben voltak, a fegyverhasználat jogszerű, szakszerű és arányos volt, a késelő büntethetősége pedig a halála miatt megszűnt – közölte a Központi Nyomozó Főügyészség vezetője hétfőn az MTI-vel. Szponzorált tartalom     Keresztes Imre a közleményében felidézte: az ügyben a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség hivatalos személy és több ember sérelmére The post Jogos volt az önvédelem appeared first on IV. kerület – A Mi kerületünk.

 • Tiltott kaszinó a kerületben
  by ujpestinfo on 2021.02.16. at 09:08

  A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. Kerületi Rendőrkapitányság munkatársai 2021. február 12-én délután egy újpesti klubot ellenőriztek, ahol a jelenlévők két profi pókerasztalnál kártyáztak és ittak. Hirdetés A rendőrök az állítólagos születésnapi partin jelen lévő 18 embert előállították, közülük két férfit és egy nőt tiltott szerencsejáték szervezése bűntett megalapozott gyanújával hallgattak ki.  Mivel a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről  szóló The post Tiltott kaszinó a kerületben appeared first on IV. kerület – A Mi kerületünk.

Frissítés!

    A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint a nyomozók délután fél 5 körül figyeltek fel egy gyanús autóra a XV. kerületi Pozsony utca 26. előtt. Intézkedés alá akarták vonni a jármű vezetőjét, de ő a rendőrautót meglátva nagy sebességgel elindult a gépkocsival, a körülötte álló hat ember pedig felszállt egy villamosra.


    A rendőrök az ismeretlen sofőr autóját a IV., a XIII. és a XV. kerületen keresztül követték, majd a IV. kerületi Berda József utca 44. alatt állították meg 20 percen belül. Az eset során senki sem sérült meg – tették hozzá.
    A villamossal távozó hat embert – a Magyar Honvédség megerősítő szolgálatot ellátó beosztottjának együttműködésével – a XV. kerületi rendőrkapitányságra, az autót vezető K. Benjámint pedig a IV. kerületi rendőrkapitányságra állították elő.


    Az ügyben a XV. kerületi kapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt indított eljárást. Az autó vezetőjével szemben pedig közúti veszélyeztetés vétség miatt külön eljárás indul – írta a BRFK.
    Az MTI információi szerint a sofőr piros lámpákat figyelmen kívül hagyva, járdákra is felhajtva menekült a rendőrök elől az autójával.

Ezt is olvassa el!
+1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ha érdekesnek találtad, írd meg véleményed

Hozzászólás lezárva