morgató próba

Országos morgató próba

Február 1-jén, hétfőn délelőtt 11 órától a lakossági riasztórendszer (MoLaRi) csökkentett üzemű, úgynevezett „morgató” próbájára kerül sor.

Részletes információ a MoLaRi rendszerről itt található: https://www.katasztrofavedelem.hu/49/molari-rendszer

A tudnivalók között, letölthető táblázatban a MoLaRi rendszer 2021-ben esedékes szirénapróbáinak tervezett időpontjai is szerepelnek.

Budapesti Magazin Budapest kulturális, közéleti és szórakoztató magazinja

 • Felvételek a gázvezeték robbantóról
  by Torrente on 2022.10.01. at 16:40

  Torrente felügyelő Az orosz hírszerzés birtokába jutott egy olyan felvétel, amit a Nautilus Verne kazohinai “mély tenger alatt járó” készített egy Zenit EM fényképezőgéppel a gázvezeték robbanás közvetlen közelében a The post Felvételek a gázvezeték robbantóról appeared first on Budapesti Magazin.

 • Már nem is burkolt az orosz propaganda
  by budapestinfo on 2022.10.01. at 16:29

  Arold Péter Akkor most azok számára, akik végkép nem fogják fel, hogy a Fidesz (Orbán) média miért nyíltan orosz párti, mellette kimondottan ukrán ellenes Európában annak ellenére, hogy EU és The post Már nem is burkolt az orosz propaganda appeared first on Budapesti Magazin.

 • Élőben lesz nézhető a VII. Nemzeti VERSeny döntője a Nemzeti Színházban
  by budapestinfo on 2022.10.01. at 14:58

  Élőben lesz nézhető a Nemzeti VERSeny döntője október második hétvégéjén a Nemzeti Színházban – közölte a Magyar Versmondók Egyesülete az MTI-vel.     Mint felidézik, megtörtént már, hogy a döntő megrendezése előtt The post Élőben lesz nézhető a VII. Nemzeti VERSeny döntője a Nemzeti Színházban appeared first on Budapesti Magazin.

 • Putyin alteregó ?
  by budapestinfo on 2022.10.01. at 14:34

  Több alkalommal is felmerül a kérés, hogy Putyin mikor használ alteregót és mikor jelenik meg, mint valós önmaga. Itt egy rövid videó melyből Te magad is eldöntheted, hogy egyáltalán van The post Putyin alteregó ? appeared first on Budapesti Magazin.

 • Magyar és szovjet államférfiak táviratváltása az új év alkalmából
  by budapestinfo on 2022.10.01. at 09:38

  Az elmúlt 250 év híreit olvashatod az Arcanumon, most ingyen. A legnagyobb magyar sajtóadatbázis vasárnapig előfizetés nélkül elérhető! Népszabadság, 1960. január (18. évfolyam, 1-26. szám)1960-01-01 / 1. szám A beköszöntő The post Magyar és szovjet államférfiak táviratváltása az új év alkalmából appeared first on Budapesti Magazin.

Hozzászólok

hozzászólás lezárva.