morgató próba

Országos morgató próba

Február 1-jén, hétfőn délelőtt 11 órától a lakossági riasztórendszer (MoLaRi) csökkentett üzemű, úgynevezett „morgató” próbájára kerül sor.

Részletes információ a MoLaRi rendszerről itt található: https://www.katasztrofavedelem.hu/49/molari-rendszer

A tudnivalók között, letölthető táblázatban a MoLaRi rendszer 2021-ben esedékes szirénapróbáinak tervezett időpontjai is szerepelnek.

Budapesti magazin Budapest kulturális, közéleti és szórakoztató magazinja

 • Harry Houdini
  by budapestinfo on 2023.09.29. at 18:33

  Harry Houdini név hallatán az embereknek azonnal az elképesztő mágia és szökési trükkök ikonja jut eszükbe. Ebben a cikkben bemutatjuk The post Harry Houdini appeared first on Budapesti magazin.

 • Mi az a LED-csillagos égbolt?
  by budapestinfo on 2023.09.27. at 15:40

  Mi az a LED-csillagos égbolt és mekkora fényt ad? Olyan kisméretű LED-ekből készített díszítés, amely az Ön plafonját csodálatos égbolttá The post Mi az a LED-csillagos égbolt? appeared first on Budapesti magazin.

 • Elbúcsúzott Kabos, a tűzvizsgáló kutya
  by budapestinfo on 2023.09.20. at 19:49

  Kabos, a drótszőrű magyar vizsla, 2013-ban született és nyolchetes korában került a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Mentőkutyás Szolgálat szolgálatvezetőjéhez, Leczki Sarolta The post Elbúcsúzott Kabos, a tűzvizsgáló kutya appeared first on Budapesti magazin.

 • Az Ősz beköszöntése: teraszok fedése a kényelemért
  by budapestinfo on 2023.09.20. at 14:51

  Az ősz beköszöntése nem csak a hűvösebb időjárást és a lehulló leveleket hozza magával, hanem azt is, hogy kevesebb időt The post Az Ősz beköszöntése: teraszok fedése a kényelemért appeared first on Budapesti magazin.

 • Előnyben a pszichopaták!
  by budapestinfo on 2023.09.12. at 16:56

  Gondolta volna, hogy a pszichopaták nem csak a bűnügyi filmek világában léteznek, hanem közöttünk, a mindennapi életben is? Egyes kutatások The post Előnyben a pszichopaták! appeared first on Budapesti magazin.