morgató próba

Országos morgató próba

Február 1-jén, hétfőn délelőtt 11 órától a lakossági riasztórendszer (MoLaRi) csökkentett üzemű, úgynevezett „morgató” próbájára kerül sor.

Részletes információ a MoLaRi rendszerről itt található: https://www.katasztrofavedelem.hu/49/molari-rendszer

A tudnivalók között, letölthető táblázatban a MoLaRi rendszer 2021-ben esedékes szirénapróbáinak tervezett időpontjai is szerepelnek.

Budapesti magazin Budapest kulturális, közéleti és szórakoztató magazinja

 • A mentősök ruhájában kéregetett egy férfi a IX. kerületben. Az OMSZ is reagált
  by budapestinfo on 2024.02.29. at 12:18

  A IX. kerületben mentős ruhában kéregetett egy ismeretlen férfi. A OMSZ is reagált közösségi oldalán: Bajtársaink szakmai alázata az egész The post A mentősök ruhájában kéregetett egy férfi a IX. kerületben. Az OMSZ is reagált appeared first on Budapesti magazin.

 • Vagyonok históriája „Részletevics” Milenkó
  by budapestinfo on 2024.02.27. at 18:26

  Ki volt az a bizonyos Milenkó? Tudjuk-e, mi volt az Úttörő Áruház előtt? Nagykovácsynak ban e köze Nagykovácsi településhez? (Nagykovácsy The post Vagyonok históriája „Részletevics” Milenkó appeared first on Budapesti magazin.

 • Gyenesdiási túra
  by budapestinfo on 2024.02.24. at 16:44

  Gyenesdiás, a Balaton gyöngyszeme, várja Önt és kedves családját, hogy felfedezzék a környék lenyűgöző látványosságait és élvezzék a természet szépségét. The post Gyenesdiási túra appeared first on Budapesti magazin.

 • Kivonult az állam a kultúra finanszírozásából, de vajon mi jön ezután?
  by budapestinfo on 2024.02.23. at 08:39

  Miközben az állam a piacilag eleve sikeres, vagy a jövőben piacképesnek tűnő kulturális tevékenységeket szeretné inkább támogatni, a maga mögött The post Kivonult az állam a kultúra finanszírozásából, de vajon mi jön ezután? appeared first on Budapesti magazin.

 • Civil szervezeteket segítő programban vett részt az AsiaCenter
  on 2024.02.21. at 12:51

  Február 16-án egy nagyszerű kezdeményezésének, a Civil Üzleti Iskola programnak adott helyet az AsiaCenter. Az önkormányzat segítségével életre hívott képzési The post Civil szervezeteket segítő programban vett részt az AsiaCenter appeared first on Budapesti magazin.

Megosztom
  Civil szervezeteket segítő programban vett részt az AsiaCenter