morgató próba

Országos morgató próba

Február 1-jén, hétfőn délelőtt 11 órától a lakossági riasztórendszer (MoLaRi) csökkentett üzemű, úgynevezett „morgató” próbájára kerül sor.

Részletes információ a MoLaRi rendszerről itt található: https://www.katasztrofavedelem.hu/49/molari-rendszer

A tudnivalók között, letölthető táblázatban a MoLaRi rendszer 2021-ben esedékes szirénapróbáinak tervezett időpontjai is szerepelnek.

Budapesti Magazin Budapest kulturális, közéleti és szórakoztató magazinja

 • Dichterliebe – A tizenkét óriás
  by budapestinfo on 2023.03.23. at 14:11

  A színház, a zene és a film különleges összművészeti találkozása. Egy fiú és egy lány, akik egy bulin megismerkednek, egy The post Dichterliebe – A tizenkét óriás appeared first on Budapesti Magazin.

 • Két hét múlva Bogyó és Babóca újra a mozikban
  by budapestinfo on 2023.03.23. at 14:01

  Április 6-án jelenik meg országszerte a mozikban a Bogyó és Babóca 5. – Hónapok meséi animációs film. Az évszakok váltakozását The post Két hét múlva Bogyó és Babóca újra a mozikban appeared first on Budapesti Magazin.

 • Mit látsz az égen, ha éjjelente felnézel?
  by budapestinfo on 2023.03.22. at 11:30

  A témát ismerők szerint legalább 100 billiónyi műhold darabka kering az ürben, szinte eltakarva a kilátást az Univerzum felé. A The post Mit látsz az égen, ha éjjelente felnézel? appeared first on Budapesti Magazin.

 • Megtalálták a Farkas c. magyar film szerepére alkalmas színészt
  by budapestinfo on 2023.03.22. at 10:32

  A szerepet eljátszó amatőr színészt nem érte váratlanul a hír. Régi rajongója az eredeti filmnek. A valmikor méltán népszerű énekes The post Megtalálták a Farkas c. magyar film szerepére alkalmas színészt appeared first on Budapesti Magazin.

 • A magyarok megunhatatlan kedvence visszatér
  by budapestinfo on 2023.03.22. at 09:47

  Budapesti Magazin Nincs olyan nap, hogy ne vetítse a magyar TV csatornák valamelyike a minden magyar által kedvelt és szeretett The post A magyarok megunhatatlan kedvence visszatér appeared first on Budapesti Magazin.