morgató próba

Országos morgató próba

Február 1-jén, hétfőn délelőtt 11 órától a lakossági riasztórendszer (MoLaRi) csökkentett üzemű, úgynevezett „morgató” próbájára kerül sor.

Részletes információ a MoLaRi rendszerről itt található: https://www.katasztrofavedelem.hu/49/molari-rendszer

A tudnivalók között, letölthető táblázatban a MoLaRi rendszer 2021-ben esedékes szirénapróbáinak tervezett időpontjai is szerepelnek.

Budapest Magazin Budapest kulturális, közéleti és szórakoztató magazinja

 • 1968 – Egy szerelem rekonstrukciója
  by budapestinfo on 2024.05.17. at 07:46

  Május 26-án 21 órakor lesz az 1968 – Egy szerelem rekonstrukciója premier hamarosan a Duna TV-n. A megtörtént esetet feldolgozó The post 1968 – Egy szerelem rekonstrukciója appeared first on Budapest Magazin.

 • Csalódás kizárva: a Zazie Bisztró & Bar új, fúziós elemekkel bolondított nyári étlapjáért megéri nyakunkba venni a várost
  by budapestinfo on 2024.05.16. at 12:17

  Egészséges, friss és laza. Tavalyi nyitása óta ez jellemző a Bíró Dani által vezetett Kopaszi-öböl partján megnyitó Zazie-ra, mely úttörő The post Csalódás kizárva: a Zazie Bisztró & Bar új, fúziós elemekkel bolondított nyári étlapjáért megéri nyakunkba venni a várost appeared first on Budapest Magazin.

 • A link építés a SEO egyik fontos alapköve
  by budapestinfo on 2024.05.14. at 16:44

  A link építés a SEO egyik fontos alapköve, anélkül oldalad teljesítése sokkal rosszabb a Google keresőjében. A linképítés az online The post A link építés a SEO egyik fontos alapköve appeared first on Budapest Magazin.

 • Megvan az EB focikerete
  by budapestinfo on 2024.05.14. at 11:46

  Marco Rossi szövetségi kapitány a nyári németországi Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott kerethirdető sajtótájékoztatóján a telki edzőközpontban 2024. május 14-én. A The post Megvan az EB focikerete appeared first on Budapest Magazin.

 • Június 5-étől a nappalidból mozizhatsz az egész országban!
  by budapestinfo on 2024.05.10. at 18:31

  Egy hónap múlva ingyenes JFF Online Japán Filmfesztivál. Egy év kihagyás után a Japán Alapítvány Budapesti Iroda idén újra megrendezi The post Június 5-étől a nappalidból mozizhatsz az egész országban! appeared first on Budapest Magazin.

Megosztom
  Új névvel, új helyszínekkel, premierekkel közeleg a MOZ.GO, a Magyar Mozgókép Fesztivál