Melbourne

Fucsovics olasz, Balázs spanyol ellenféllel kezd

 Fucsovics Márton az olasz Marco Cecchinato, Balázs Attila pedig a spanyol Carlos Alcaraz ellen kezd a jövő hétfőn rajtoló melbourne-i férfi tenisztornákon.

 A legelőkelőbben rangsorolt magyar játékos, Fucsovics Márton (55.) a Murray River Open 16. kiemeltjeként került össze a Roland Garros 2018-as elődöntősével. Cecchinato pályafutása legjobbjaként 16. is volt az ATP-rangsorban, amelyen jelenleg 79. helyen áll.
    A két teniszező eddig háromszor találkozott egymással, Fucsovics 2-1-re vezet. Legutóbb a 2019-es müncheni salakpályás viadalon csaptak össze, akkor a Fucsoviccsal egyidős, 28 éves olasz nyert.
    Balázs Attila (93.) a Great Ocean Road Open elnevezésű, ugyancsak 250-es viadalon indul, ahol a 17 éves Carlos Alcaraz (145.) személyében verhető ellenfelet kapott a nyitófordulóban. A 32 éves magyar és tinédzser riválisa még soha nem találkozott egymással. Továbbjutás esetén Balázs Attilára az első helyen kiemelt belga David Goffin vár majd a második körben.
    Az már korábban eldőlt, hogy a vasárnap rajtoló Gippsland Trophy elnevezésű női viadalon szereplő Babos Tímea (115.) a rangsorban 56. román Patricia Maria Tiggel találkozik az első fordulóban.

Most jött

 • Felvételek a gázvezeték robbantóról
  by Torrente on 2022.10.01. at 16:40

  Torrente felügyelő Az orosz hírszerzés birtokába jutott egy olyan felvétel, amit a Nautilus Verne kazohinai “mély tenger alatt járó” készített egy Zenit EM fényképezőgéppel a gázvezeték robbanás közvetlen közelében a The post Felvételek a gázvezeték robbantóról appeared first on Budapesti Magazin.

 • Már nem is burkolt az orosz propaganda
  by budapestinfo on 2022.10.01. at 16:29

  Arold Péter Akkor most azok számára, akik végkép nem fogják fel, hogy a Fidesz (Orbán) média miért nyíltan orosz párti, mellette kimondottan ukrán ellenes Európában annak ellenére, hogy EU és The post Már nem is burkolt az orosz propaganda appeared first on Budapesti Magazin.

 • Élőben lesz nézhető a VII. Nemzeti VERSeny döntője a Nemzeti Színházban
  by budapestinfo on 2022.10.01. at 14:58

  Élőben lesz nézhető a Nemzeti VERSeny döntője október második hétvégéjén a Nemzeti Színházban – közölte a Magyar Versmondók Egyesülete az MTI-vel.     Mint felidézik, megtörtént már, hogy a döntő megrendezése előtt The post Élőben lesz nézhető a VII. Nemzeti VERSeny döntője a Nemzeti Színházban appeared first on Budapesti Magazin.

 • Putyin alteregó ?
  by budapestinfo on 2022.10.01. at 14:34

  Több alkalommal is felmerül a kérés, hogy Putyin mikor használ alteregót és mikor jelenik meg, mint valós önmaga. Itt egy rövid videó melyből Te magad is eldöntheted, hogy egyáltalán van The post Putyin alteregó ? appeared first on Budapesti Magazin.

 • Magyar és szovjet államférfiak táviratváltása az új év alkalmából
  by budapestinfo on 2022.10.01. at 09:38

  Az elmúlt 250 év híreit olvashatod az Arcanumon, most ingyen. A legnagyobb magyar sajtóadatbázis vasárnapig előfizetés nélkül elérhető! Népszabadság, 1960. január (18. évfolyam, 1-26. szám)1960-01-01 / 1. szám A beköszöntő The post Magyar és szovjet államférfiak táviratváltása az új év alkalmából appeared first on Budapesti Magazin.

Hirdetés

Duguláselhárítás
Hozzászólok

hozzászólás lezárva.