Fucsovics olasz, Balázs spanyol ellenféllel kezd

 Fucsovics Márton az olasz Marco Cecchinato, Balázs Attila pedig a spanyol Carlos Alcaraz ellen kezd a jövő hétfőn rajtoló melbourne-i férfi tenisztornákon.

 A legelőkelőbben rangsorolt magyar játékos, Fucsovics Márton (55.) a Murray River Open 16. kiemeltjeként került össze a Roland Garros 2018-as elődöntősével. Cecchinato pályafutása legjobbjaként 16. is volt az ATP-rangsorban, amelyen jelenleg 79. helyen áll.
    A két teniszező eddig háromszor találkozott egymással, Fucsovics 2-1-re vezet. Legutóbb a 2019-es müncheni salakpályás viadalon csaptak össze, akkor a Fucsoviccsal egyidős, 28 éves olasz nyert.
    Balázs Attila (93.) a Great Ocean Road Open elnevezésű, ugyancsak 250-es viadalon indul, ahol a 17 éves Carlos Alcaraz (145.) személyében verhető ellenfelet kapott a nyitófordulóban. A 32 éves magyar és tinédzser riválisa még soha nem találkozott egymással. Továbbjutás esetén Balázs Attilára az első helyen kiemelt belga David Goffin vár majd a második körben.
    Az már korábban eldőlt, hogy a vasárnap rajtoló Gippsland Trophy elnevezésű női viadalon szereplő Babos Tímea (115.) a rangsorban 56. román Patricia Maria Tiggel találkozik az első fordulóban.

Most jött

 • SOS kártevőirtás
  by budapestinfo on 2023.06.05. at 17:40

  Miért érdemes minket választanod, ha kártevőirtásra van szükséged? További részletes információéért és az árainkért látogass el kártevőmentesítéssel foglalkozó oldalunkra 30 The post SOS kártevőirtás appeared first on Budapesti Magazin.

 • Versmondással emlékeznek Latinovits Zoltánra és Petőfi Sándorra a hétvégén Balatonszemesen
  on 2023.06.04. at 10:46

  Latinovits Zoltán, a „színészkirály” emlékére versmondóversenyt rendez június 3-án és 4-én a Latinovits Emlékmű Alapítvány Balatonszemsen, ugyanitt a Magyar Versmondók The post Versmondással emlékeznek Latinovits Zoltánra és Petőfi Sándorra a hétvégén Balatonszemesen appeared first on Budapesti Magazin.

 • Elmarad a Kecskeméti Repülőnap – A Honvédelmi Minisztérium közleménye
  by budapestinfo on 2023.06.03. at 15:08

  Magyarország biztonságára hivatkozva elmarad a minden évben komoly érdeklődést övező Kecskeméti repülőnap – közölte a Magyar Honvédség a Facebook oldalán. The post Elmarad a Kecskeméti Repülőnap – A Honvédelmi Minisztérium közleménye appeared first on Budapesti Magazin.

 • Premierek a magyar mozgóképfesztiválon
  by budapestinfo on 2023.06.03. at 14:31

  Egy héten belül startol – közel száz film és izgalmas programok várják a filmbarátokat csodás helyszíneken. 2023. június 7-10. között The post Premierek a magyar mozgóképfesztiválon appeared first on Budapesti Magazin.

 • Emlékpad Kóbor János emlékére
  on 2023.05.29. at 08:19

  Őrsi Gergely Az Omega rajongók kezdeményezésére május 17-én emlékhelyet állított Budapest II. kerületének önkormányzata Kóbor János tiszteletére a Modori utca The post Emlékpad Kóbor János emlékére appeared first on Budapesti Magazin.

Hirdetés

Duguláselhárítás