Melbourne

Fucsovics olasz, Balázs spanyol ellenféllel kezd

 Fucsovics Márton az olasz Marco Cecchinato, Balázs Attila pedig a spanyol Carlos Alcaraz ellen kezd a jövő hétfőn rajtoló melbourne-i férfi tenisztornákon.

 A legelőkelőbben rangsorolt magyar játékos, Fucsovics Márton (55.) a Murray River Open 16. kiemeltjeként került össze a Roland Garros 2018-as elődöntősével. Cecchinato pályafutása legjobbjaként 16. is volt az ATP-rangsorban, amelyen jelenleg 79. helyen áll.
    A két teniszező eddig háromszor találkozott egymással, Fucsovics 2-1-re vezet. Legutóbb a 2019-es müncheni salakpályás viadalon csaptak össze, akkor a Fucsoviccsal egyidős, 28 éves olasz nyert.
    Balázs Attila (93.) a Great Ocean Road Open elnevezésű, ugyancsak 250-es viadalon indul, ahol a 17 éves Carlos Alcaraz (145.) személyében verhető ellenfelet kapott a nyitófordulóban. A 32 éves magyar és tinédzser riválisa még soha nem találkozott egymással. Továbbjutás esetén Balázs Attilára az első helyen kiemelt belga David Goffin vár majd a második körben.
    Az már korábban eldőlt, hogy a vasárnap rajtoló Gippsland Trophy elnevezésű női viadalon szereplő Babos Tímea (115.) a rangsorban 56. román Patricia Maria Tiggel találkozik az első fordulóban.

Most jött

  • Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból
    by budapestinfo on 2024.04.17. at 10:35

    Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év The post Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból appeared first on Budapest Magazin.

  • Mi tegyek ha eldugult a WC ?
    by budapestinfo on 2024.04.17. at 08:38

    Amikor egy WC eldugul, néhány alapvető lépést követhetsz, hogy megpróbáld megszüntetni a problémát: Az egyik legkézenfekvőbb megoldás a vécépumpa használata. The post Mi tegyek ha eldugult a WC ? appeared first on Budapest Magazin.

  • Miért érdemes online úton nyelvet tanulni?
    by budapestinfo on 2024.04.17. at 08:35

    Az angolozz.hu tulajdonosát Molnár Bertalant kérdeztük, miért érdemes az online nyelvtanulás felé fordulniuk azoknak, akik nyelveket szeretnének tanulni. Az online The post Miért érdemes online úton nyelvet tanulni? appeared first on Budapest Magazin.

  • Duguláselhárítás Budapest
    on 2024.04.15. at 13:43

    Budapest és Pest megye területén a duguláselhárítás szolgáltatás a kiemelt szolgáltatásom közé tartozik. Minden háztartás rém álma, hogy valamitől eldugul The post Duguláselhárítás Budapest appeared first on Budapest Magazin.

  • Milyen gumiabroncsot ajánlanak a szakemberek a városi közlekedéshez?
    by budapestinfo on 2024.04.15. at 12:56

    Szponzorált tartalom Új gumiabroncs vásárlásakor rengeteg dolgot kell szem előtt tartani. A tévhitekkel ellentétben nem elég, ha eldöntjük, hogy milyen The post Milyen gumiabroncsot ajánlanak a szakemberek a városi közlekedéshez? appeared first on Budapest Magazin.

Hirdetés

Duguláselhárítás
Megosztom