Melbourne

Fucsovics olasz, Balázs spanyol ellenféllel kezd

 Fucsovics Márton az olasz Marco Cecchinato, Balázs Attila pedig a spanyol Carlos Alcaraz ellen kezd a jövő hétfőn rajtoló melbourne-i férfi tenisztornákon.

 A legelőkelőbben rangsorolt magyar játékos, Fucsovics Márton (55.) a Murray River Open 16. kiemeltjeként került össze a Roland Garros 2018-as elődöntősével. Cecchinato pályafutása legjobbjaként 16. is volt az ATP-rangsorban, amelyen jelenleg 79. helyen áll.
    A két teniszező eddig háromszor találkozott egymással, Fucsovics 2-1-re vezet. Legutóbb a 2019-es müncheni salakpályás viadalon csaptak össze, akkor a Fucsoviccsal egyidős, 28 éves olasz nyert.
    Balázs Attila (93.) a Great Ocean Road Open elnevezésű, ugyancsak 250-es viadalon indul, ahol a 17 éves Carlos Alcaraz (145.) személyében verhető ellenfelet kapott a nyitófordulóban. A 32 éves magyar és tinédzser riválisa még soha nem találkozott egymással. Továbbjutás esetén Balázs Attilára az első helyen kiemelt belga David Goffin vár majd a második körben.
    Az már korábban eldőlt, hogy a vasárnap rajtoló Gippsland Trophy elnevezésű női viadalon szereplő Babos Tímea (115.) a rangsorban 56. román Patricia Maria Tiggel találkozik az első fordulóban.

Most jött

 • Alekosz berágott a Borsra
  by budapestinfo on 2024.03.05. at 10:53

  A reality sztár Facebook oldalán fejtette ki véleményét Irtó Andrásról a Bors újságírójáról és beígért neki néhány pofont. Hogy miért? The post Alekosz berágott a Borsra appeared first on Budapest Magazin.

 • Prózai okok miatt lett a Carmina Burana két felvonásos zenemű
  by budapestinfo on 2024.03.03. at 15:07

  Ókovács Szilveszter az Operaház igazgatója kevesli az intézmény büféjének bevételét, ha már saját kezelésébe vette az előző üzemeltetőtől, aki nem The post Prózai okok miatt lett a Carmina Burana két felvonásos zenemű appeared first on Budapest Magazin.

 • Lovasberény Cziráky kastély
  by budapestinfo on 2024.03.03. at 12:22

  Arold Peter Ha kirándulni szeretnél, Budapesttől nem távoli helyekre, teljes szívből ajánlom Nektek Lovasberényt, Fejér vármegye egyik leghangulatosabb települését, ahol The post Lovasberény Cziráky kastély appeared first on Budapest Magazin.

 • A Gerbeaud története
  by budapestinfo on 2024.03.02. at 21:34

  A Gerbeaud, Magyarország egyik leghíresebb és legtradicionálisabb cukrászdája, melynek története 1858-ra nyúlik vissza, amikor is Henrik Kugler nyitotta meg az The post A Gerbeaud története appeared first on Budapest Magazin.

 • A tervezett ütemnek megfelelően halad a Dísz téri Honvéd Főparancsnokság épületének megújítása
  on 2024.03.01. at 12:58

  Felhelyezték a Honvéd Főparancsnokság homlokzatára a süttői mészkőből faragott első díszeket. A tervezett ütemnek megfelelően halad a Dísz téri Honvéd The post A tervezett ütemnek megfelelően halad a Dísz téri Honvéd Főparancsnokság épületének megújítása appeared first on Budapest Magazin.

Hirdetés

Duguláselhárítás
Megosztom