Melbourne

Fucsovics olasz, Balázs spanyol ellenféllel kezd

 Fucsovics Márton az olasz Marco Cecchinato, Balázs Attila pedig a spanyol Carlos Alcaraz ellen kezd a jövő hétfőn rajtoló melbourne-i férfi tenisztornákon.

 A legelőkelőbben rangsorolt magyar játékos, Fucsovics Márton (55.) a Murray River Open 16. kiemeltjeként került össze a Roland Garros 2018-as elődöntősével. Cecchinato pályafutása legjobbjaként 16. is volt az ATP-rangsorban, amelyen jelenleg 79. helyen áll.
    A két teniszező eddig háromszor találkozott egymással, Fucsovics 2-1-re vezet. Legutóbb a 2019-es müncheni salakpályás viadalon csaptak össze, akkor a Fucsoviccsal egyidős, 28 éves olasz nyert.
    Balázs Attila (93.) a Great Ocean Road Open elnevezésű, ugyancsak 250-es viadalon indul, ahol a 17 éves Carlos Alcaraz (145.) személyében verhető ellenfelet kapott a nyitófordulóban. A 32 éves magyar és tinédzser riválisa még soha nem találkozott egymással. Továbbjutás esetén Balázs Attilára az első helyen kiemelt belga David Goffin vár majd a második körben.
    Az már korábban eldőlt, hogy a vasárnap rajtoló Gippsland Trophy elnevezésű női viadalon szereplő Babos Tímea (115.) a rangsorban 56. román Patricia Maria Tiggel találkozik az első fordulóban.

Most jött

 • Tűzzsonglőröktől a koncertekig – Múzeumok éjszakája a fővárosi intézményekben
  on 2024.06.22. at 11:26

  Az év egyik legkülönlegesebb hagyományához, a Szent Iván, más néven nyárközép éjszakájához kapcsolódik immár közel két évtizede a Múzeumok Éjszakája The post Tűzzsonglőröktől a koncertekig – Múzeumok éjszakája a fővárosi intézményekben appeared first on Budapest Magazin.

 • Magasabb szférák felé, rendhagyó kiállítás nyílik a Kálmán Makláry Fine Arts Galériában
  by budapestinfo on 2024.06.21. at 20:42

  Rendhagyó kiállítás nyílik a Falk Miksa utcai Kálmán Makláry Fine Arts Galériában. A Franciaországba emigrált magyar származású művészek elhivatott újrafelfedezője, The post Magasabb szférák felé, rendhagyó kiállítás nyílik a Kálmán Makláry Fine Arts Galériában appeared first on Budapest Magazin.

 • Hasznos tanácsok a bankkártyádhoz
  by budapestinfo on 2024.06.19. at 13:29

  A vakációzás során is indokolt a fokozott óvatosság, legyen szó tengerparti nyaralásról vagy olyan külföldi sporteseményről, mint a labdarúgó-Európa-bajnokság vagy The post Hasznos tanácsok a bankkártyádhoz appeared first on Budapest Magazin.

 • A Semmelweis kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat
  by budapestinfo on 2024.06.16. at 09:53

  A Semmelweis kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat, a legjobb rendező pedig annak alkotója, Koltai Lajos lett. Breier Ádám, a The post A Semmelweis kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat appeared first on Budapest Magazin.

 • VESZÉLYESHULLADÉK-GYŰJTÉS az I. kerületben
  on 2024.06.16. at 08:46

  A lakosságnál összegyűlt veszélyes hulladékok begyűjtését ismét ingyenesen megszervezzük. Időpont: június 22., 10:00-16:00 óra között Helyszínek:1016 Budapest, Naphegy tér1013 Budapest, The post VESZÉLYESHULLADÉK-GYŰJTÉS az I. kerületben appeared first on Budapest Magazin.

Hirdetés

Duguláselhárítás
Megosztom