Gattyán György

Gattyán György eddig 1 milliárddal járult hozzá

Már több mint 1 milliárd forinttal segítette Gattyán György a vírus okozta károk enyhítését! A Docler alapító-tulajdonosa karácsony előtt újabb 120 millió forintot adományozott!

Ezúttal is kórházaknak juttatott el pénzt, illetve gyerekotthonokban élő fiataloknak adott karácsonyi ajándékcsomagot. Hat budapesti kórház kapott még karácsony előtt nagyobb összeget a Docler cégcsoport alapító-tulajdonosától. Gattyán György úgy, mint tavasszal, ezúttal több, a védekezésben frontvonalban lévő fővárosi kórházat támogatott (Szent János kórház, Szent Imre kórház, Honvéd kórház, Uzsoki kórház, Dél-pesti, Tűzoltó utcai). A kórházak a pénzügyi adományt a védekezéshez szükséges eszközökre, gépekre, valamint a vírus elleni küzdelemben kiemelkedő munkát végző orvosok, ápolók elismerésére, támogatására fordítják. Az egészségügynek nyújtott támogatással egyidőben az általa életre hívott Gattyán Alapítvány 100 gyermekotthonnak, összesen 3000 gyereknek juttatott el karácsonyi ajándékot. Játékokat, könyveket, elektronikai eszközöket küldtek.

Hirdetés

Ózonos és nanotechnológiás fertőtlenítés gépjárművekben, egészségügyi intézményekben, magánlakásokban, szállásokon szerződéssel. Csak egy telefon. Hívja a +36 20 456 8680-as telefonszámot

Gattyán György a vírus hazai megjelenésekor elsőként segített a károk enyhítésében. Tavasszal is kórházaknak adott támogatást, élelmiszert, illetve mintegy 1500 gyerekotthonban élő fiatalnak vett az otthontanuláshoz új laptopokat. A gyerekeket nyáron a cégcsoportjához tartozó Normafa Club House-ban vendégül is látta, több hónapig táboroztatta őket. Több tucatnyi intézmény kapott a sportolásra Teqball asztalt is. Nyáron, a Balatonon megnövekedett látogatószám miatt egy új mentőautót is vett a vízimentőknek. Március óta a vállalkozó összesen több mint 1 milliárd forintot fordított eddig a pandémia okozta károk enyhítésére.

Megosztom