Irány a Felvidék!

Dr. Merkely Béla professzor méltatja diákjait, hogy önkéntes alapon – tudtommal 1000 euróért – magyar orvostanhallgatók indultak Szlovákiába az ottaniak tesztelésre. Itthon is emelni kellene a teszteket, véleményezik a hazai szakemberek.

Mindezekről Facebook oldalán számolt be.

Arold Péter

Ma hajnali 3 órakor útjukra engedtük a Semmelweis Egyetem olyan hatod éves orvostanhallgatóit, ötödéves fogorvostan-hallgatóit, rezidenseit, valamint PhD hallgatóit és szakdolgozóit Szlovákiába, akik a HUNCOVER országos reprezentatív és a mindennapi tesztelésben is kivették már a részüket!

This image has an empty alt attribute; its file name is Semmelweis-1024x683.jpg
Indulásra készen

A lelkes Semmelweis Polgárok az új típusú koronavírus rohamos terjedése miatt felvidéki lakossági szűrésében fognak részt venni a hétvége folyamán. Mérhetetlenül büszke vagyok, hogy kevesebb, mint 1 napon belül jelentkezett 154 csillogó szemű Semmelweis Polgár a szabadidejüket feláldozva, s készen álltak az azonnali indulásra. A gyors szervezést köszönöm a Semmelweis Egyetem Hallgatói Önkormányzatnak, valamint természetesen minden önkéntesnek az áldozatos munkájukat! Vasárnap este várunk haza Benneteket!

Legfrissebb

Megosztom