Ön szerint mitől lenne Budapest zöldebb, gondoskodóbb, összetartóbb?

2020. október 1-e óta zajlik a fővárosi részvételi költségvetés első, kísérleti ciklusának ötletgyűjtő szakasza az https://otlet.budapest.hu oldalon.
Ön szerint mitől lenne Budapest zöldebb, gondoskodóbb, összetartóbb? Ha szeretne jobban megismerkedni a részvételi költségvetés alapelveivel, az ötletek benyújtására szolgáló felület működésével, szívesen ötletelne velünk, kérdezne tőlünk, akkor szeretettel várjuk 2020 október 27-én, kedden 18:00 – 21:00 óráig a Csili Művelődési Központban (1201, Nagy Győry István utca 4-6.), ahol Kovács Eszterrel, Pesterzsébet alpolgármesterével, Kerpel-Fronius Gábor főpolgármester-helyettessel, és a Fővárosi Önkormányzat munkatársaival beszélgethetnek a részvételi költségvetés-, és az ötletek benyújtására szolgáló felület, az otlet.budapest.hu működéséről.
Hirdetés

Raktárkonténer bérlés Budafok

A beszélgetés után, egy erre a célra kifejlesztett társasjátékra hívjuk önöket, amellyel interaktív módon, játszva sajátítható el, hogy hogyan működik a részvételi költségvetés, és milyen ötleteket érdemes beadni.
Az eseményre nincs kötelező regisztráció, bárki részt vehet, de a járványhelyzetre való tekintettel a résztvevők száma nem haladhatja meg a 40 főt, valamint szájat és orrot eltakaró maszk viselése kötelező a rendezvényen.
Az eseményre látogatók részvételükkel automatikusan hozzájárulnak, hogy róluk kép- és hangfelvételek készüljenek, amiket a szervezők a jövőben saját kommunikációjukhoz díjmentesen felhasználhatnak.
Megosztom