A lehúzások lehúzása

Arold Péter

Botrányos amit ma megengednek maguknak a csaló, lehúzó hirdetéssel foglalkozó cégek. Be ne dőlj! De azért olvasd el. Elképesztő!




Fizetett Google hirdetésben hirdeti magát egy cég, mely a szívbetegek és magas vérnyomásban szenvedőknek ajánl egy „gyógyszert”, mely most csak 9 ezer forint a 800 ezer helyett.

A világ egyik legnagyobb átverése. Nem létező emberekre, orvosokra, társaságokra (Magyar Kardiológiák Minisztérium) hivatkozó szöveg. Itt tartunk. És van aki bedől

Figyeld a szöveget. Ezzel kezd!

Néhány nappal ezelőtt Antal Nóra, Magyarország főgyógyszerész-helyettesének a botrányos üzenetéről készített képernyőkép terjedt el az interneten. Miután a hír majdnem mindenkihez eljutott, a főgyógyszerész-helyettes törölte a Facebook-fiókját. De ez a képernyőkép hozzánk is eljutott, és most itt is közzétesszük.

És odatesz egy hamis print screen-t.

De ez még semmi. Soha nem létezett emberek –  legalább is a Google szerint nem valós a név alatt futó fotóval – hivatkoznak mindenféle okos orvosokra, MAGYARORSZÁG FŐGYÓGYSZERÉSZ HELYETTESÉRE és így tovább. Semmit mondó hirdetéskattintós oldalak (olkt) veszik át ezt a förmedvényt és terjesztik.

Egy blog megpróbált utána nézni, hogy honnan is erednek ezek a hirdetések. A szálak Oroszországba vezettek.

Megosztom
  Még sem az lesz, mint amit ígértek