•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Egy héten át online tartalmakkal – koncertekkel, ünnepi köszöntővel és rendhagyó riportokkal – ünnepeljük a III. kerület napját. Habár idén a veszélyhelyzet miatt személyesen nem találkozhatunk, de a közösségünk erejének, összetartozásának köszöntése nem maradhat el.

A sorozatot dr. Kiss László polgármester ünnepi köszöntőjével és az Óbudai Danubia Zenekar kvintettjének koncertjével indítjuk május 10-én 17 órától a polgármester és az önkormányzat hivatalos Facebook-oldalán.

Hétfőtől naponta olvashatnak riportot a kerület idei kitüntetettjeivel az obuda.hu-n, elsőként dr. Csókay András idegsebész, idei díszpolgárunk gondolatait ismerhetik meg. A díjazottak köszöntése egészségbiztonsági okokból idén sajnos csak zárt körben lesz lehetséges, a díjátadó élményét azonban videós és fényképes tudósítással tesszük majd mindenki számára elérhetővé.

 

 

Nem feledkezünk meg a gyerekekről sem: Szinetár Dóra vidám gyermekműsorát május 17-én, vasárnap szintén a Facebook-oldalakon tesszük közzé.

Arra törekszünk, habár külön ünnepelünk, mi, III. kerületiek gondolatban és online minél többen mégis együtt lehessünk. Ezért minden videós tartalmunk a közzététel után folyamatosan elérhető, bármikor visszanézhető marad. Reméljük, az online programkínálatból mindannyian megtalálják a tartalmas és élményt nyújtó szórakozást.

Ezt is olvassa el!
Azt hitték otthon vannak?

A vádlottak a marihuánából kész cigarettákat sodortak, amelyeket műanyag fiolákba és tasakokba csomagoltak

Fertőzött dolgozók az Óbudai Százszorszép Óvodában

Az Óbudai Százszorszép Óvoda három dolgozójának koronavírustesztje lett pozitív

A festő, a grafikus és a textiles

Az Óbudai Múzeum „Bán-Lazetzky”– Egy óbudai művészcsalád című kiállítása a városrész egy prominens családjának állít emléket. Hogyan fonódik össze egy Tovább

Megemlékezés kicsit másként

Megemlékezés kicsit másként. Göncz Árpád szobra előtt tartott megemlékezés a III. kerület polgármestere.

Kukába bújt a sorozatbetörő

Egy kismama is segített

Döntött a Fővárosi Közgyűlés. A Nánási út lesz a nyomvonal

III. kerület - A Fővárosi Közgyűlés döntése értelmében a Római-parti árvízvédelme nem part menti gát megépítésével, hanem a Királyok útja-Nánási Tovább

Nem tanulunk?

A III. kerület óbudai csoportunkhoz érkezett ez a bejegyzés.

Fakivágás magánterületen

Helyszíni szemlét tartott Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata Közterületi és Környezetvédelmi Osztálya.

Az Óbudai Múzeum

Az Óbudai Múzeum új időszaki kiállítása egy újabb hiánypótló tárlat.

Ha érdekesnek találtad, írd meg véleményed

Comments are closed.