Koronavírus gyanú Ecséden

Arold Péter Hírek Heves megye

Egy ecsédi (Heves megye) lakós jelentkezett önként vizsgálatra, mert fertőzött területen járt. Láz és köhögési tünetei vannak.

Eddig szerencsére a családapa gyermekei tünetmentesek. Ezt maga az édesanya jelezte a település Facebook csoportjában. A férfi Olaszországból tért haza. Egy szállítmányozási cég alkalmazottja volt. Semmilyen tünete nem volt mikor hazaért, de néhány nap múlva jelentkeztek a tünetek. A település közösségi csoportjában így számol be a felesége az esetről.

Tisztelt Lakosság! Valóban elvittek egy embert a Kossuth utcából mégpedig a páromat! 3 gyerek édesapja! Önként jelentkezett mert a fertőzött területen járt és vannak tünetei. Láz és köhögés. Mi a fiukkal tünetmentesek vagyunk. DE még nem tudni fertőzött e! Vettek mintát ma reggel és egy csomószor vért tőle és elküldték kivizsgálásra. Kb 2 nap az eredmény AMINT TUDOK VALAMIT TÁJÉKOZTATOM A LAKOSSÁGOT. Tisztelettel egy 3 gyerekes aggódó anya.

A település közösségének nagy része  azonnal felajánlotta  a segítséget és a közösségi oldalon támogatásukról biztosították a két gyermeket és édesanyjukat is.

Információink szerint a két gyermek járt közös helyiségekbe, de az önkormányzat még nem rendelt el „megszorító” intézkedéseket és az óvoda sem került még fertőtlenítésre. Néhány napon belül további információkkal jelentkezünk.

 

Megosztom