•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Arold Péter Hírek Budapest

Zökkenőmentesen üzemel Káposztásmegyeren a kedvelt Multisport bázis, amelynek üzemeltetését múlt héten vette át az Újpesti Vagyonkezelő Zrt.

Így reagált az önkormányzati cég megbízott vezetője Wintermantel Zsolt közösségi oldalon tett bejegyzésére, amelyben a volt polgármester arról írt, hogy a létesítményt reggel nyolckor zárva találta.

Hock Zoltán az Újpest Médiának hangsúlyozta: a népszerű komplexum, ahol hétvégén is sokan voltak, egyetlen napra sem zárta be kapuit, és folyamatosan fogadja a sportolni vágyókat. Az új üzemeltető gazdasági okokból a saját munkatársakkal folytatott forgalomszámlálás által is  alátámasztott igényekhez és az évszakhoz igazította a nyitvatartást, ám a komplexum újra megnyílik, ahogy kitavaszodik. Sőt, a szolgáltatások is bővülni fognak, hiszen az UV Zrt. különböző sportegyesületeket is bevonna működtetésbe.

Az újpesti önkormányzat azért vette a kezébe a bázis üzemeltetését, mert arra a korábbi városvezetés tavaly ősszel egy érvénytelen és nagyon drága szerződést kötött egy frissen alakult céggel. Azzal, hogy a sportpályát mostantól a vagyonkezelő üzemelteti, a kerület negyedmilliárd forintot spórol meg. (Erről az Újpesti Napló december 12-i számában írtunk bővebben.)

 

Wintermantel Zsolt Facebook bejegyzése, ahol nehezményezi, hogy új üzemeltetője van a Multisport bázisnak.

Visszavette az Újpesti Önkormányzat a MultiSport Bázis üzemeltetését a korábbi működtetőtől! A sportpályát mostantól az Újpesti Vagyonkezelő üzemelteti, szólt a hangzatos cikk az Önkormányzat hivatalos oldalán. Az egyik fő ok az új vezetés szerint, hogy a szakemberekkel történt működtetés túl drága. A szerződésben a cég feladata volt, hogy a Bázis a hét minden napján, reggel hattól este tízig nyitva legyen, felelősen működtesse, ott szakértő instruktorokat biztosítson, hisz ez a bázis nem játszótér, nem hozzáértő használat esetén magasabb a baleseti kockázat. Feladatuk volt továbbá, hogy az újpesti iskolások számára szakedzői testnevelés órákat szervezzen. Ezeknek nagy sikere volt a diákok között, hisz többek között tizenhatszoros Magyar Bajnok sportoló is tartotta a foglalkozásokat. Ezek a tesiórák, valamint az egyéb instruktor vezette edzések természetesen a diákok és szüleik számára ingyenesek voltak. Nagy kérdés, hogy a jövőben ez hogyan lesz, lesz e egyáltalán?
Az új vezetés szerint a saját működtetéssel sokat tudnak spórolni. És tényleg. A fotó szerda reggel nyolc óra után készült. A bejáraton lakat, sehol egy tájékoztatás. Ja kérem, így tényleg lehet spórolni!

 

Címlap: Wintermann Zsolt felvétele

 

Ezt is olvassa el!
Az Idősek világnapján lépett hatályba a Fővárosi Idősügyi Tanácsról szóló rendelet

Az Idősügyi Tanács a nyugdíjpolitikát, a fővárosi közgyűlési és bizottsági, valamint főpolgármesteri döntések tervezetét fogja véleményezni

Sportliget Kőbánya – A kerület előkészítette a beruházás következő ütemét is

A sportolók biztonságára helyezte a hangsúlyt Kőbánya vezetése a Sportliget fejlesztésének második ütemében

Ebédelni indul? Küldöm a helikoptert!

Egy szemtanú szerint a külügyér életében  fontos szerepet játszanak az extrém közlekedési eszközök.

Tizenhárom forgalmas metróállomáson biztosítja a kézfertőtlenítés lehetőségét a BKK

Újabb akcióval segíti a járványügyi védekezést, növeli az ügyfelek biztonságát a Budapesti Közlekedési Központ

Nincs “szmogriadó” Budapesten

Hibás, vagy megtévesztő mobilalkalmazások jeleznek szmogriadót

Nem osztogatnak, hanem fosztogatnak!

Nehéz másként olvasni a mai FKT eredményét, hogy a kormány megpróbálja gyámság alá helyezni Budapestet

A járvány sem szabhat gátat

Orbán Viktor miniszterelnök Facebook bejegyzésében is megígérte, hogy járvány ide, vagy oda a 13 havi nyugdíj visszaépítése jövőre megindul.  A Tovább

Visszautasítjuk Hadházy Ákos kijelentéseit

Visszautasítjuk Hadházy Ákos kijelentéseit – Folytatjuk a felkészülést a 2022-es kormányváltásért. Természetesnek tartjuk, hogy egy sokszínű ellenzék köreiben akadnak viták, Tovább

Mi nem vagyunk az MTI

Az MTI személyiségi jogokra hivatkozva nem adta le a DK közleményét, melyet Fekete-Győr András (Fegyőr) ügyészségi megvádolásával kapcsolatban kértek leközölni. Tovább

Jöhetnek a bringasztrádák Budapestre – a BKK fejlesztési javaslatai az élhetőbb fővárosért

A gyaloglásra-kerékpározásra való nyitottság nagy lehetőség, amit még nem használunk ki eléggé

Ha érdekesnek találtad, írd meg véleményed

Comments are closed.