Bódy Sylvi megbánta tettét

Sylvi új posztjában próbálta menteni a menthető. Nem úgy gondolta és őszintén bánja.

Őszintén sajnálom ha véletlenül valami bántót írtam, nem ez volt a szándékom. Aki ismer tudja, hogy nem ilyen ember vagyok, de azért van bennem aggodalom a járvány miatt, kicsit ezért is reagáltam túl, tényleg nem akartam senkit ezzel minősíteni vagy megbántani.

Egy előző posztjában az itthoni helyzetről (is) érdeklődött.

Mi a helyzet otthon koronavírus ügyben? Ugye továbbra sincs fertőzött nálunk?! Gondolom Oroszország példáját követvén Magyarország is lezárta már a kínai turisták előtt a határt…?! Legalábbis nagyon remélem, mert ebben a bizonytalan helyzetben talán ez lenne a legbiztonságosabb…
Itt Mikronéziában szerencsére nincsen regisztrált eset, s reméljük ez így is marad… Mindenestre Mikronézia már közel 2 hete nem fogad repülőket (Jegyzem meg jól is teszik.) olyan országokból, ahol regisztráltak koronavírus fertőzéses esetet.  Így most pl. az ausztrálok sem tudnak ideutazni, pedig onnan sok szörfös járt előszeretettel ide. Már csak két helyről lehet Mikronéziába utazni: Guamból és Hawaiiról. Mondhat bármit a ‘mainstream’ media…nekem van egy olyan érzésem, hogy sajnos minden erőfeszítés ellenére sem Kínában, sem globálisan nincs kordában tarva a járvány…Bízom benne – bár ez még egy picit odébb van – hogy a hazautazásom innen a világvégéről nem lesz túl körülményes. Semmiképp sem szeretnék karanténba kerülni… Az eredeti jegyem egy kínai légitársasággal lenne Hongkongon keresztül, de hogy én arra nem megyek az is biztos..

https://www.instagram.com/p/B8iPppCFWsa/?utm_source=ig_web_copy_link

Megosztom
  Miért érdemes online úton nyelvet tanulni?