Karácsony nem áll le

Arold Péter

Néhány napja Karácsony Gergely megvált az FKF és a Főtáv vezérigazgatójától, most lapátra tette a Főkert első emberét is.

Tisztogatás jellege van a Főpolgármester lépéseinek, hiszen rövid időn belül megvált három önkormányzati cég vezetőjétől is, de azt minden józanul gondolkodó ember tudja, hogy új vezetéssel, új szakembergárda is dukál. Persze vannak pillanatok, amikor a katonákat ki kell fizetni, és valamilyen külső, vagy belső felügyelői bizottsági tag széket kell alájuk tenni, de ez a lényegen nem változtat. Ha mindenki maradna a székében, mi szükség lenne a választásokra.

Vegyen karácsonyfának valót Kőbányán

A Főkert igazgatója még nem tud a leváltásáról, de a HVG a minap talált egy olyan Facebook bejegyzést, ami arra utal, hogy Karácsony megválik Szabó Józseftől aki 10 évig vezette a céget.  Ugyanis Karácsony Gergely pályázatot hirdetett a Fővárosi Kertészeti Nonprofit Zrt. (Főkert) vezérigazgatói posztjára. A lap megkereste a Városházát, ahol megerősítették a hírt.

Ami még érdekes lehet, hogy Tarlós a választások előtt Környezetvédelemért és zöldpolitikáért felelős főpolgármesteri biztossá nevezte ki Szabó Józsefet, a Főkert Zrt. vezérigazgatóját.

A pályázatot Megyeri Szabolcs kertészmérnök osztotta meg a Facebookon.

Megosztom

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.