„Valamit visz a víz”

Csőtörés Rákosfalvynál. Gondolom az elmúlt x évben nem volt csőtörés a korrupciós ügyekkel kapcsolatban hírbe hozott győri ügyvédnél. Most van.

 



Gondolkodó ember

Csőtörés miatt több dokumentum is megsemmisült Rákosfalvy Zoltán ügyvédnél. Arról nem szól a fáma, hogy a győri ügyvédnél tartottak e házkutatást, de azt igen, hogy csőtörés volt. Véletlenül.

A szex- és korrupciós botránya után lemondott győri polgármester, Borkai Zsolt érdekköreihez köthető győri vállalkozókat hallgatott ki gyanúsítottként a rendőrség – tudta meg a Magyar Hang.

A lap értesülése szerint az elmúlt hetekben Szabó Ervinnél és Neumann Zoltánnál is házkutatást tartottak is, s mindkettejüket Budapestre vitték gyanúsítotti kihallgatásra, amely után szabadon távozhattak.

A portál kérdéseire az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata a következőket válaszolta:

a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda hűtlen kezelés és más bűncselekmény gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytat nyomozásokat. Az ügyben a rendőrség iratokat, dokumentumokat foglalt le, amelyek vizsgálata, elemzése folyamatban van. A nyomozások érdekeire tekintettel a rendőrség az eljárásról bővebb tájékoztatást nem ad.

Izgatottan várom a fejleményeket.

Megosztom

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.