Válik a Rogán-házaspár, ami egy újabb érdekes momentum a NER-univerzumban.

Két saját cég, egy szépségverseny, egy bulvárlap, több sportesemény – Rogán Cecília az elmúlt időszakban berobbant az üzleti életbe, a siker útja pedig nem egyszer közpénzekkel volt kikövezve. Szépségversenyét az állami MTVA közvetíti, évente 52,6 millió forintért, a Rogán Cecíliához köthető sporteseményeket pedig három állami cég is támogatta, kis híján félmilliárd forinttal.



Rogán Cecília cége, a Nakama&Partners viszont rövid idő alatt Mészáros Lőrinc-i magasságokba emelkedett – már ami növekedésének tempóját illeti: míg 2016-ban 51 millió forint bevétele volt, addig 2018-ban már 1192 millió forint. A nyereség 438 millió forint lett. Osztalékként Sarka Katával közösen 136 millió forintot vettek ki, ehhez jött még a havi 1 millió forintos fizetés.

Mindent el akarok olvasni

A válással kapcsolatos közleményt most közre adjuk mi is.

„Tájékoztatjuk a közvéleményt, hogy meghoztuk közös életünk legnehezebb döntését, a jövőben külön utakon folytatjuk.

A mai napon hivatalosan is benyújtottuk válási szándékunkat.

A közösen eltöltött tizennégy évünket egymás iránti tisztelettel zárjuk le. Most az elsődleges feladatunk az, hogy a számunkra két legfontosabb személyt, közös gyermekeinket a körülményekhez képest megóvjuk. Ezért arra kérjük a sajtó képviselőit, hogy döntésünket tartsák tiszteletben és legyenek tekintettel kiskamasz fiainkra. Továbbá tisztelettel kérjük a média munkatársait, hogy gyermekeink képmását ne hozzák nyilvánosságra, és tartózkodjanak találgatások, valótlan állítások közlésétől. Válásunkkal kapcsolatban egyebet nem kívánunk megosztani a nyilvánossággal. Megértésüket köszönjük.

Rogán Cecília

Rogán Antal”

Címlap fotó: Túry Gergely

Megosztom
  Házikedvenceink veszélyben?

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.