Kiugrott az ablakon, életét vesztette

Tűz ütött ki a XXI. kerületi Szent László utcában egy negyedik emeleti társasházi lakásban – közölte a katasztrófavédelem vasárnap délután az MTI-vel.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete az MTI-nek megerősítette: a lakásból kiugrott egy 36 éves férfi, aki életét vesztette.

    A katasztrófavédelem közlése szerint a fővárosi hivatásos tűzoltók nagy erőkkel érkeztek a helyszínre, majd körülhatárolták és eloltották a lángokat. Az egységek az égő lakás szintjén átvizsgálták a többi ingatlant, az alatta lévő szinteken elzárkózást rendeltek el a lakók számára.
    A tűzoltók jelenleg az utómunkálatokat végzik.

Címlapfotó: Balesetinfo.hu

Csepeli magazin XXI. kerület Csepel közéleti magazinja

  • Tovább folyik az adok-kapok
    by csepel on 2024.04.16. at 07:31

    Tegnap az Egyenes beszéd vendége volt Tarlós István volt főpolgármester és Vitézy Dávid vádjaira reagált a műsorban. Vitézy Dávid kontrareagált The post Tovább folyik az adok-kapok appeared first on Csepeli magazin XXI. kerület.

  • Duguláselhárítás Budapest
    by csepel on 2024.04.15. at 13:43

    Budapest és Pest megye területén a duguláselhárítás szolgáltatás a kiemelt szolgáltatásom közé tartozik. Minden háztartás rém álma, hogy valamitől eldugul The post Duguláselhárítás Budapest appeared first on Csepeli magazin XXI. kerület.

Megosztom