MKKP 117 millió

80 jelöltünknek sikerült összegyűjteni az aláírásokat, amiért 587 millió forint kampánypénz járt. Egy jelöltünk visszalépett, vissza is utaltunk 117 milliót.

Történt, hogy jött pár fiatal srác még az aláírásgyűjtés kezdetén, elvittek csomó ívet, majd a végén hoztak 400 aláírást. Ez fura volt, mert ismeretlenek sehol máshol nem hoztak nekünk ilyen sokat törvényesen. Aztán még furább lett, mert a srácok telefonszáma elérhetetlen lett, abban a pillanatban, hogy véget ért az aláírásgyűjtés

Csá, 117 millió forint! írták Facebook oldalukon a visszautalt pénzre, ahol mellékelték is a bizonylatot ami a visszautalást támasztja alá.

80 jelöltünknek sikerült összegyűjteni az aláírásokat, amiért 587 millió kampánypénz járt.Viszont az egyik körzetben, a gyöngyösiben nem sikerült kideríteni, hogy kik gyűjtötték nekünk az aláírásokat. Történt, hogy jött pár fiatal srác még az aláírásgyűjtés kezdetén, elvittek csomó ívet, majd a végén hoztak 400 aláírást. Ez fura volt, mert ismeretlenek sehol máshol nem hoztak nekünk ilyen sokat törvényesen.Máshogy persze igen, az 5000 áthúzott aláírásunkról itt olvashattatok:

https://ketfarkukutya.mkkp.party/…/alairasgyujtes…/

Aztán még furább lett, mert a srácok telefonszáma elérhetetlen lett, abban a pillanatban, hogy véget ért az aláírásgyűjtés.Nem szerettük volna, ha bárhol is bizonytalan az aláírásaink forrása, úgyhogy a gyöngyösi körzetben visszaléptünk, így 79 jelölt maradt, ami a 71, 80 és 106 jelölt elérésénél változó mértékű, sávos kampányfinanszírozás miatt 117 millióval kevesebbet jelent. Ez az átlagos délután úgy indult, hogy visszaküldtünk 117 milliót a Kincstárnak. A maradék nagy részét pedig a pályázataitokra költjük, ahogy terveztük.Azt nem mertük megnézni, hogy mennyi volt az utalás kezelési költsége:)

Megosztom
  Vitézy levélben fordult az ellenfeleihez