Pingvin az utcán

Befogtak egy a Dózsa György út közepén „totyogó” pingvint a rendőrök – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán az MTI-vel.

    Azt írták, hogy a XIV. kerületi rendőrkapitányság járőrei és a velük közös szolgálatot ellátó polgárőrök szerdán hajnalban figyeltek fel a Dózsa György úton sétáló pingvinre.

Hirdetés


    „Mivel az Antarktiszig hosszú lett volna a séta, megfogták a madarat, takaróba tekerték, és épségben átadták a Fővárosi Állat- és Növénykertnek”

– fogalmaztak a közleményben.

Címlapfotó: 24.hu

Zuglói magazin XIV. kerület Zugló közéleti magazinja

  • Önkormányzati válaszok lakhatási nehézségekre
    on 2024.03.24. at 19:56

    Április 2. éjfélig még van lehetőség pályázatot beadni a Habitat for Humanity Magyarország Önkormányzatok a lakhatásért című országos felhívására. A szervezet azokat az önkormányzatokat szeretné díjazni és felhívni eredményeikre a

  • Körözési toplista
    on 2024.03.24. at 15:20

    A képen látható személyeket a Magyar Rendőrség a velük szemben fennálló elfogatóparancs alapján keresi. Amennyiben valamelyiküket felismeri, vagy információval rendelkezik hollétéről, kérjük, tegyen bejelentést a körözött személy adatlapjáról elérhető üzenetküldő

  • Vitézy levélben fordult az ellenfeleihez
    on 2024.03.20. at 13:27

    Vitézy Dávid, aki a napokban döntött el, hogy megméretteti magát Budapest főpolgármesteri székéért folytatott küzdelemben, ma levélben fordult a többi párt jelöltéhez. E levéllel kapcsolatban Facebook oldalán is bejelentést tett.

Megosztom