Dr. Varga-Damm – Az Országos tisztifőorvos nem engedélyezte a vakcinákat

KEDVES MAGYAR HONFITÁRSAIM! ITT AZ IDŐ BEMUTATNI, MILYEN PÉNZÉHES FOLYAMATOKNAK ÁLDOZATA AZ EMBERISÉG, EZEN BELÜL PEDIG HAZÁNK NÉPE.

Történt pedig, hogy kíváncsi voltam arra, hogy a magyar tisztifőorvos a koronavírushoz bevezetett vakcinákat mikor, milyen okirattal engedélyezte rendszeresíteni.

Írtam hát neki 2021. november 12-én levelet (alább látható), hogy a 18/1998.(VI.3.) NM rendelet 10. §-a alapján legyen szíves megküldeni nekem azokat az alkalmazási engedélyeket, amelyeket ő kiadott a SARS-Cov-2 vírus elleni védőoltásokról, hiszen a jogszabály szerint védőoltást új oltóanyagokkal, vagy új módszerrel végezni csak az országos tisztifőorvos engedélyével lehet. Erre választ 2021. december 27-én kaptam, amelyben azt írja a tisztifőorvos, hogy ő nem engedélyezte sem a Pfizer, sem a Moderna vakcinák alkalmazását Magyarországon, hanem azokat az Európai Bizottság engedélyezte. (Jelzem, a tisztifőorvos által megadott linkek nem érhetők el.)

Csakhogy a magyar jogszabályban nem szerepel olyan kitétel, hogy a magyar tisztifőorvosnak ne kellene magának is engedélyeznie a védőoltás alkalmazását, ha az Európai Bizottság azt engedélyezte. Hiszen hazánkban a tisztifőorvos felel minden járvány és annak megelőzése, felszámolása során végzett feladatért. Különösen érdekes mindez annak fényében, hogy a magyar kormány megfosztja honfitársaink sokaságát munkájuktól, ha nem veszik fel azokat az oltásokat, amelyeket a magyar tisztifőorvos nem is engedélyezett.

És akkor most nézzük meg azt a gazdasági háttér folyamatot, amelynek útján van elegendő pénz és befolyás arra, hogy a legradikálisabb intézkedéseket hozzák világszerte az emberek ellen azért, hogy sok bevétel legyen a vakcinák eladásából. (Hiszen az IMF vezérigazgatója is elmondta, a vakcina gazdasági kérdés.) 2015. májusában a BioNTech partnerségre lépett a világ egyik legnagyobb gyógyszergyártó vállalatával, az Eli Lillyvel, és ezzel 30 millió dollárt nyert, valamint az amerikai óriás partner a Cell & Gene Therapies GmbH-ba, a BioNTech egyik alvállalkozásába is bevásárolta magát, ugyancsak 30 millió dollár értékben. Egy hónapra rá a Siemensszel léptek stratégiai együttműködésre automatizált gyártókapacitás létesítése céljából. Még ugyanebben az évben, novemberben, 60 millió dollár értékben több éves együttműködési szerződést kötöttek a Sanofival.

2016. májusában a következő gyógyszergyártó óriás, a Bayer, érkezett a partneri alapon történő közös oltóanyag-fejlesztés (!) lehetőségét keresve. Négy hónapra rá egy újabb világcég, a Roche, a tulajdonában álló Genentechen keresztül 310 millió euró értékben nyújtott finanszírozást a BioNTech részére. 2018. januárjában a társalapító Strüngmann ikrek 60 millió euróval lettek részesei egy 270 millió dolláros tőkeemelésnek. Ugyanezen év augusztusában a későbbi stratégiai névpartner, a Pfizer, 120 millió dollárt fektetett be egy mRNS-alapú influenza oltóanyag kifejlesztésébe, továbbá fizetési kötelezettséget vállalt további 305 millió dollár értékben az oltás sikerrel történő engedélyeztetése esetén. (még nincs is koronavírus járvány!) 2019. szeptemberében a BioNTech újabb tehetős fejlesztést finanszírozó partnereket nyert Bill Gates és Melinda Gates személyében.

A Gates házaspár alapítványán keresztül 55 millió dollárt fektetett be a biotechnológiai vállalatba.2019. decemberében a BioNTech 50 millió euró támogatást kapott az Európai Beruházási Banktól. Emellett a BioNTech az Európai Beruházási Banktól 100 millió eurót kapott adósságfinanszírozás címén, hiszen a vakcina eladás előtt komoly adósságokat halmozott fel ez a vállalat. Majd pedig megérkezik 2020. novembere, amikor a BioNTech és a Pfizer szerződést írt alá 300 millió adag SARS-CoV-2 vakcina szállítására az Európai Unióval.

Ezt követően a következő hónapban már Ursula von der Leyen férje, Heiko von der Leyen, aki 2005 óta egy hannoveri klinika igazgatója, megérkezik annak az amerikai cégnek, az Orgenesisnek, orvos-igazgatói székébe, amely cég elindította új, sejtalapú vakcinaplatformját a súlyos akut légúti szindróma koronavírus 2 (SARS-CoV-2) ellen.

TEHÁT ITT A VILÁG ÖSSZES GYÓGYSZERGYÁRTÓ ÓRIÁSA, ÉS NAGYVÁLLALATAI SZERETNÉK, HA MEGTÉRÜLNE A BEFEKTETÉSÜK, EHHEZ KORRUPT MÓDON ASSZISZTÁL AZ EURÓPAI BIZOTTSÁG, S AZÉRT KÖTELEZIK AZ EMBEREKET A VAKCINÁK FELVÉTELÉRE, HOGY EZ A SOK CSIRKEFOGÓ PÉNZÜGYI ÓRIÁS SOK PÉNZT KERESHESSEN ÁLTALA. A MAGYAR TISZTIFŐORVOS PEDIG AZ EU MÖGÉ BÚJIK, GONDOLVA, HOGY NEM LESZ FELELŐSSÉGRE VONÁS, HA NEM VÁLNAK BE A 0 TAPASZTALATTAL RENDSZERESÍTETT VAKCINÁK. Kérem a magyar embereket, vegyék észre, az egész járvány a pénzről szól.

Megosztom