Egymás mellett nem nyughatnak

Damu Roland családja nem akarja, hogy Andy Vajna közelébe temessék el a színészt.

Az ok nyilván való. Damu Roland ex felesége az a Palcsik Tímea, aki később az elhunyt filmügyi kormánybiztos felesége lett.

Mint ismeretes Damu Rolandot annak idején jogerős börtönre ítélték Tímea elleni erőszak miatt és így a család egyetértésével a Fiumei úti temető művészparcellájába nem kerülhet, hiszen Vajna hamvainak egy része is ott nyugszik.

Damu Rolanddal akkor a TV2 is szerződést bontott, karrierje kettétört és ez a magán életében is komoly problémákat okozott.

A család és a barátok nem tartották volna ízlésesnek, ha Andy Vajna közelében helyeznék végső nyugalomra Rolandot,ebben nagyon sokan egyetértettünk. Ezért is esett a választás egy másik fővárosi temető művészparcellájára, ahol már minden készen állt

– nyilatkozta a Blikknek Damu Roland barátja.

A színész édesapja felháborodva éli meg az esetet, hiszen testvérét már régen el kellett volna temetni, de állítólag egy másik temető művész parcellája már betelt.

Roland halála előtt a Blikk szerint több milliós pénzügyi segítséget kapott egy internetes projekt levezénylésére, de ebbe szólt bele ah halál.

A portál azt is tudni véli, hogy

A követőitől kért pénzt

Börtönbüntetése után állandó anyagi gondokkal küzdött Damu Roland, nem egyszer a közösségi oldalán a követőitől, rajongóitól kért támogatást. Legutóbb múlt novemberben posztolt arról, hogy segítségre szorul.

„Erre azért van szükség, hogy ki tudjam fizetni az albérletemet, a gyógyszeremet, a telefonszámlámat és mindent, ami egyébként a hétköznapi megélhetéshez szükséges. Ez nem kötelező, tehát nem lejmolok, nem kuncsorgok, nem könyörgök, hanem tisztelettel kérek és kérni nem szégyen” – írta akkor a színész.

  Miért érdemes online úton nyelvet tanulni? - 1. rész

További híreink

Megosztom