Drága volt a késélezés Kőbányán

A kőbányai rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint ellopott 54 ezer forintot egy budapesti embertől.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága 01100/2040/2021. bűnügyi számon lopás vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2021. szeptember 17-én 10 óra 30 perc és 11 óra között egy X. kerületi társasház liftjében felajánlotta az egyik lakónak, hogy megélezné a késeit. A lakó elfogadta az ajánlatot, és két kését megéleztette a férfival, aki a munkáért 700 forintot kért, majd a fizetés közben elterelte a tulajdonos figyelmét, és pénztárcájából 54 ezer forintot lopott el.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. 

Kőbánya Magazin Kőbánya Magazin – Hírek X. kerület – A Mi kerületünk

 • A 9-es buszon is változnak a felszállásra vonatkozó szabályok
  by kobanya on 2022.06.23. at 15:59

  Csak az első ajtón lehet felszállni hétvégente a 9-es autóbuszra a budai, a Margit híd, budai hídfő és a Bogdáni út közötti, valamint a Szentkirályi utca és a Kőbánya alsó vasútállomás közötti szakaszon június 25-től, szombattól. A Kálvin tér és a Jászai Mari tér között továbbra is minden ajtó használható A A 9-es buszon is változnak a felszállásra vonatkozó szabályok bejegyzés először Kőbánya Magazin-én jelent meg.

 • Sajtóközlemény – Holi Peace Budapest
  by kobanya on 2022.06.14. at 10:54

  A Kőbányai Önkormányzat elkötelezett a kerület lakói nyugalmának, pihenésének biztosítása mellett, ezért a 2022. június 10-i, a Kincsem Parkban megrendezett Holi Peace Budapest fesztivál zajterhelése ügyében szigorú fellépésre kéri az eljáró hatóságokat. A lakossági panaszok kivizsgálása Kőbánya jegyzőjének, valamint a rendőrségnek a hatáskörébe tartozik.  Számos lakossági bejelentés érkezett a Kőbányai A Sajtóközlemény – Holi Peace Budapest bejegyzés először Kőbánya Magazin-én jelent meg.

 • Sikerek, remek eredmények az ifjúsági sportban
  by kobanya on 2022.06.12. at 17:47

  Ezüst eső hullott a Kőbányai Ifjúsági Sport Egyesület focistáira a Gyakorló utcai pályán péntek délután, mielőtt még a valódi zivatar az öltözőkbe kergette a fiatalokat és a szülőket. Az idei bajnokságban elért érmek láttán mégsem volt senki csalódott a díjátadón. A lányok Pest megyei versengésben csak a gólkülönbség miatt lettek A Sikerek, remek eredmények az ifjúsági sportban bejegyzés először Kőbánya Magazin-én jelent meg.

Hozzászólok

Szólj hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .