Drága volt a késélezés Kőbányán

Drága volt a késélezés Kőbányán

A kőbányai rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint ellopott 54 ezer forintot egy budapesti embertől.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága 01100/2040/2021. bűnügyi számon lopás vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2021. szeptember 17-én 10 óra 30 perc és 11 óra között egy X. kerületi társasház liftjében felajánlotta az egyik lakónak, hogy megélezné a késeit. A lakó elfogadta az ajánlatot, és két kését megéleztette a férfival, aki a munkáért 700 forintot kért, majd a fizetés közben elterelte a tulajdonos figyelmét, és pénztárcájából 54 ezer forintot lopott el.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

 • Merkely nem ad esélyt az oltatlanoknak – el fogják kapni
  by kobanya on 2021.10.08. at 16:07

  A Semmelweis Egyetem rektora úgy látja, a negyedik hullám járványgörbéje teljesen máshogy fog kinézni, mint a korábbiak. Nem ad esélyt a beoltatlanoknak Merkely Béla a Semmelweis Egyetem rektora a delta változattal szemben – az Infó rádiónak adott nyilatkozatában. A delta vírusvariáns rendkívüli fertőzőképes, és meg fogja találni azokat a személyeket, akik nincsenek beoltva” – gyakorlatilag minden oltatlan el fogja kapni ezt a The post Merkely nem ad esélyt az oltatlanoknak – el fogják kapni appeared first on X. kerület – A Mi kerületünk.

 • Új vezérigazgató a Szerencsejáték Zrt. élén
  by kobanya on 2021.10.05. at 09:44

  Mager Andrea nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter október 1-jétől Bozóky Alexet nevezte ki a Szerencsejáték Zrt. vezérigazgatójának.     A nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter hétfőn az MTI-nek küldött közleménye szerint Bozóky Alex pályafutását a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumban kezdte jogászként. Ezt követően 2014-2019 között a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumban és a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter The post Új vezérigazgató a Szerencsejáték Zrt. élén appeared first on X. kerület – A Mi kerületünk.

 • Nagy bajban a mezőgazdaság – már sosem lesz olcsó a gyümölcs
  by kobanya on 2021.10.05. at 09:41

  Az éghajlatváltozás kedvezőtlen hatásai és a munkaerőhiány drámaian rontotta a gyümölcsültetvények jövedelmezőségét az elmúlt évtizedben. Korszakhatárhoz ért a gyümölcstermesztés: jelentősen csökkenő termőterületekkel, az intenzív ültetvények elterjedésével és a gyümölcsárak további erőteljes növekedésével kell számolni a következő években – derül ki az Agroinform.hu kedden megjelent elemzéséből. A következő években jelentősen csökkenő termőterületekkel, az intenzív ültetvények elterjedésével, és a gyümölcsárak további erőteljes The post Nagy bajban a mezőgazdaság – már sosem lesz olcsó a gyümölcs appeared first on X. kerület – A Mi kerületünk.

0 0 Szavazat
Cikk minősítése

Ha érdekesnek találtad, írd meg véleményed

Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Az összes megjegyzés megtekintése