Dobrev Klára

Dobrev Klára a Facebookon buzdítja szavazásra a választóit

ELŐVÁLASZTÁS 2021  – Dobrev Klára a kemény munkában hisz. A kemény munkában látja a lehetőséget arra, hogy Orbán Viktor legyőzze.

Az tudja legyőzni Orbán Viktort, aki a legkeményebben dolgozik érte. És én a kemény munkában hiszek.

írta Facebook bejegyzésében, majd úgy folytatta:

Ezért járom megállás nélkül az országot. És ezért megyek most vissza hozzátok a megoldásokkal. Mert nem taktikázással, hanem az emberekkel kell foglalkozni. Hiszen a politika rólatok szól.Ugyanakkor meggyőződésem, hogy 2022-ben nem lesz elég győzni, kormányozni is tudni kell. A győzelem kormányváltás, a kormányzás rendszerváltás lesz. Le kell bontanunk a kétharmados törvényeket, el kell számoltatnunk a fideszes bűnözőket és be kell bizonyítanunk, hogy lehet ezt az országot határozottsággal, szívvel és szakértelemmel kormányozni. Ez most a történelmi küldetésünk.

És én készen állok erre a feladatra.Kérlek, szavazzatok rám október 10. és 16. közt az ellenzéki előválasztás második fordulójában!

Néhány nappal ez előtt, amikor még Karácsony és Márky-Zay azon vitázott, hogy ki legyen a kihívója a jelenlegi miniszterelnöknek Dobrev Klárában szívesen látott volna külügyminisztert. Dobrev akkor ezt reagálta:

Most a munkának van itt az ideje, pozíciók osztogatásával még ráérünk. Én fél éve járom az országot és ezt fogom tenni a következő fél évben is, hogy minél több emberhez vihessem el személyesen a hitet, a reményt, a változás üzenetét. Ennek nagy szerepe volt az első forduló eredményében is, és meggyőződésem, hogy ez kell majd a kormányváltáshoz is.

Ha elvégeztük a munkát, akkor lehet majd arról beszélni, hogy ki hol lesz a legjobb helyen a következő kormányban, erről azonban nem dönthet egyszemélyben a miniszterelnök. Erő és alázat együtt kell a sikeres koalíciós kormányzáshoz. Erő a Fidesszel szemben és türelem, megértés a koalíciós partnerekkel.

Megosztom