A Momentum Márky-Zayt támogatja

ELŐVÁLASZTÁS 2021  – Fekete-Győr András, a Momentum elnöke és Orosz Anna, a Momentum alelnöke rendkívüli sajtótájékoztatón jelentették be, hogy pártjuk Márki-Zay Pétert támogatja a miniszterelnök-jelölti előválasztás második fordulójában – írja az index.hu

Lehet azért, mert mindkét politikus nevében ott a kötőjel? Félre a tréfával. Márki-Zay Péter szerint reális lehetősége van az ellenzéknek a választási győzelemre 2022-ben. Fontosnak nevezte az ellenzék megtisztulását és megújulását, a Momentumot kulcsszereplőnek tartja.

Hálás mindenkinek aki támogatja és megígérte, hogy a szövetségbe tárt karokkal várják Karácsony Gergely és támogatóit, illetve a Demokratikus Koalíció szavazóit is. Dobrev Klárát kiváló jelöltnek tartja, de a hódmezővásárhelyi polgármester szerint a DK jelöltjének van a legkevesebb az esélye legyőzni Orbán Viktort.

Azt is elmondta: vállalja a szombati miniszterelnök-jelölti vitát, és reméli, hogy a többi jelölt is elfogadja Gulyás Márton és a Partizán meghívását.

Címlapfotó: index.hu

Kormányváltás Magyarország Politikai és közéleti hírmagazin

 • Őrizetbe vették az alpolgármestert
  by szerkeszto on 2024.06.19. at 17:57

  Az óbudai korrupciós botrányban hivatali vesztegetés elfogadása bűntettének alapos gyanúja merült fel. Az ügyben újabb öt személyt gyanúsítottak meg, közülük The post Őrizetbe vették az alpolgármestert appeared first on Kormányváltás Magyarország.

 • Végeredmény
  by szerkeszto on 2024.06.16. at 12:33

  Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy a hivatalos adatok alapján a helyi önkormányzati választások eredményei az alábbiak szerint alakultak. Ennek értelmében The post Végeredmény appeared first on Kormányváltás Magyarország.

 • El a Turullal a Hegyvidékről
  by szerkeszto on 2024.06.13. at 13:38

  Arold Péter A XII. kerület új, megválasztott polgármestere, elsőre a Turult tenné át a szerinte méltó helyre, ami nem más, The post El a Turullal a Hegyvidékről appeared first on Kormányváltás Magyarország.

Megosztom