A Momentum Márky-Zayt támogatja

ELŐVÁLASZTÁS 2021  – Fekete-Győr András, a Momentum elnöke és Orosz Anna, a Momentum alelnöke rendkívüli sajtótájékoztatón jelentették be, hogy pártjuk Márki-Zay Pétert támogatja a miniszterelnök-jelölti előválasztás második fordulójában – írja az index.hu

Lehet azért, mert mindkét politikus nevében ott a kötőjel? Félre a tréfával. Márki-Zay Péter szerint reális lehetősége van az ellenzéknek a választási győzelemre 2022-ben. Fontosnak nevezte az ellenzék megtisztulását és megújulását, a Momentumot kulcsszereplőnek tartja.

Hálás mindenkinek aki támogatja és megígérte, hogy a szövetségbe tárt karokkal várják Karácsony Gergely és támogatóit, illetve a Demokratikus Koalíció szavazóit is. Dobrev Klárát kiváló jelöltnek tartja, de a hódmezővásárhelyi polgármester szerint a DK jelöltjének van a legkevesebb az esélye legyőzni Orbán Viktort.

Azt is elmondta: vállalja a szombati miniszterelnök-jelölti vitát, és reméli, hogy a többi jelölt is elfogadja Gulyás Márton és a Partizán meghívását.

Címlapfotó: index.hu

Kormányváltás Magyarország Politikai és közéleti hírmagazin

  • Megkérdeztük az illetékeseket
    by szerkeszto on 2024.03.25. at 08:19

    Arold Péter Dr. Molnár Krisztián a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke a napokban nekirohant Velence Önkormányzatának, a településen építendő uszoda ügyében. The post Megkérdeztük az illetékeseket appeared first on Kormányváltás Magyarország.

  • Önkormányzati válaszok lakhatási nehézségekre
    by szerkeszto on 2024.03.24. at 19:56

    Április 2. éjfélig még van lehetőség pályázatot beadni a Habitat for Humanity Magyarország Önkormányzatok a lakhatásért című országos felhívására. A The post Önkormányzati válaszok lakhatási nehézségekre appeared first on Kormányváltás Magyarország.

  • Körözési toplista
    by szerkeszto on 2024.03.24. at 15:19

    A képen látható személyeket a Magyar Rendőrség a velük szemben fennálló elfogatóparancs alapján keresi. Amennyiben valamelyiküket felismeri, vagy információval rendelkezik The post Körözési toplista appeared first on Kormányváltás Magyarország.

Megosztom