Villamossal karambolozott egy autó a XI. kerületben – videóval

Súlyos baleset történt, villamossal karambolozott egy autó a XI. kerületben, a Karinthy Frigyes út és az Irinyi József utca kereszteződésében szerdán hajnalban.

Az ütközés következtében a villamos kisiklott. A villamoson nem sérült meg senki. Az autóba egy nő beszorult, őt a tűzoltók feszítővágó segítségével kiszabadították és a mentőknek átadták.

A bevetést nehezítette, hogy a karambol miatt a magasfeszültségű vezeték leszakadt, ezért meg kellett várni annak áramtalanítását – tájékoztatta portálunkat a Fővárosi Katasztrófavédelem

Vélemény?

[Fancy_Facebook_Comments]

Újbudai magazin XI. kerület Újbuda közéleti magazinja

  • Rogán guruló százmilliói
    on 2024.03.18. at 18:33

    Több százmillió forint közpénzből épült fel Újbudán egy civilszervezet-hálózat a fideszes polgármester-aspiráns, Király Nóra The post Rogán guruló százmilliói appeared first on Újbudai magazin XI. kerület.

  • A palota, mely Csipkerózsika álmát is kényelmesebbé tette volna
    on 2024.03.14. at 21:43

    Szponzorált tartalom Átadták az Alvásbarát Szálloda idei minősítési díjait az Alvás Világnapja alkalmából a The post A palota, mely Csipkerózsika álmát is kényelmesebbé tette volna appeared first on Újbudai magazin XI. kerület.

  • Félünk tőle, hogy csalódást okozó húsvéti sonkát választunk egy friss kutatás szerint
    on 2024.03.14. at 11:29

    A húsvét a magyarok számára még mindig otthoni, családi körben tartott ünnepnek számít, aminek The post Félünk tőle, hogy csalódást okozó húsvéti sonkát választunk egy friss kutatás szerint appeared first on Újbudai magazin XI. kerület.

  • Önkormányzati közlemény
    by ujbuda on 2024.03.11. at 14:31

    A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztályának, Gyermek és Ifjúságvédelmi Osztálya ezekben a pillanatokban tart házkutatást The post Önkormányzati közlemény appeared first on Újbudai magazin XI. kerület.

  • Keresi a rendőrség
    by ujbuda on 2024.03.11. at 14:28

    Az eset még tavaly októberében történt, amikor egy férfi a hónap utolsó napján letépte The post Keresi a rendőrség appeared first on Újbudai magazin XI. kerület.

Megosztom