Villamossal karambolozott egy autó a XI. kerületben – videóval

Villamossal karambolozott egy autó a XI. kerületben – videóval

Súlyos baleset történt, villamossal karambolozott egy autó a XI. kerületben, a Karinthy Frigyes út és az Irinyi József utca kereszteződésében szerdán hajnalban.

Az ütközés következtében a villamos kisiklott. A villamoson nem sérült meg senki. Az autóba egy nő beszorult, őt a tűzoltók feszítővágó segítségével kiszabadították és a mentőknek átadták.

A bevetést nehezítette, hogy a karambol miatt a magasfeszültségű vezeték leszakadt, ezért meg kellett várni annak áramtalanítását – tájékoztatta portálunkat a Fővárosi Katasztrófavédelem

Vélemény?

Hírek XI. kerület Újbudai közéleti magazinja

 • Vadászati világkiállítás – Szakmai igazgató: nagyon sok a látogató a rendezvényen
  by ujbuda on 2021.09.28. at 08:33

  Nagyon sok a látogató az “Egy a természettel” Vadászati és Természeti Világkiállításon: a nyitóhétvégére több mint 30 ezren váltottak jegyet a Hungexpóra – mondta a rendezvény szakmai igazgatója kedden a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.     Bors Richárd elmondta, mivel a rendezvény nemcsak a fővárosban zajlik, a teljes látogatószám már elérte a 650 ezret.      Hozzátette, mintegy 40 ország állított ki The post Vadászati világkiállítás – Szakmai igazgató: nagyon sok a látogató a rendezvényen appeared first on Hírek XI. kerület.

 • Tejeskávékat ellenőrzött a Nébih, 16 terméknél találtak hibákat
  by ujbuda on 2021.09.28. at 08:02

  Tejeskávékat vizsgált a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih), élelmiszerbiztonsági és -minőségi szempontból mindent rendben találtak, ugyanakkor 16 terméknél akadtak jelölési hibák, több esetben pedig élelmiszer-ellenőrzési bírságot szabtak ki. A Nébih az őszi Szupermenta program tesztjében 28 tejeskávét ellenőrzött. Kiszerelésüket tekintve üveges, műanyagpalackos, papír- és fémdobozos, valamint poharas termékeket teszteltek. A tejeskávék közül 8 pasztőrözött, 4 nagyon magas hőmérsékleten hőkezelt (ESL) és The post Tejeskávékat ellenőrzött a Nébih, 16 terméknél találtak hibákat appeared first on Hírek XI. kerület.

 • Őszköszöntő családi futóverseny Gazdagréten
  by ujbuda on 2021.09.26. at 12:11

  Őszköszöntő családi futóversenyt szervezett Újbudán, Gazdagréten a Fiatal Családosok Klubja (Ficsak) és az Összefogás XI. Sportegyesület vasárnap délelőtt. Király Nóra, a Ficsak alapítója az M1 aktuális csatornán azt mondta: szívügye, hogy minél több gyermek, család sportoljon, egészségesen éljen. Nagyon sokan kapnak erőt ezekből a rendezvényekből, megkedvelik a rendszeres mozgást. Több hasonló rendezvényt is sikerült hagyománnyá tenni az elmúlt 10 évben, The post Őszköszöntő családi futóverseny Gazdagréten appeared first on Hírek XI. kerület.

 • Villamossal karambolozott egy autó a XI. kerületben – videóval
  by ujbuda on 2021.09.23. at 11:31

  Súlyos baleset történt, villamossal karambolozott egy autó a XI. kerületben, a Karinthy Frigyes út és az Irinyi József utca kereszteződésében szerdán hajnalban. Az ütközés következtében a villamos kisiklott. A villamoson nem sérült meg senki. Az autóba egy nő beszorult, őt a tűzoltók feszítővágó segítségével kiszabadították és a mentőknek átadták. A bevetést nehezítette, hogy a karambol miatt a magasfeszültségű vezeték leszakadt, The post Villamossal karambolozott egy autó a XI. kerületben – videóval appeared first on Hírek XI. kerület.

 • DK: megújul a kelenföldi városközpont
  by ujbuda on 2021.09.11. at 16:08

  A Fővárosi Közgyűlés és a XI. kerület döntése alapján új kelenföldi városközpont épül – közölték a Demokratikus Koalíció (DK) politikusai szombaton, a Facebookon közvetített sajtótájékoztatón. Gy. Németh Erzsébet főpolgármester-helyettes elmondta, az új központ a régi Olimpia mozi helyén valósul meg, ahol most több bankfiók és üzlet is működik.     Bakai-Nagy Zita, Újbuda DK-s alpolgármestere aláhúzta, a helyszínen nem épül torony-, vagy The post DK: megújul a kelenföldi városközpont appeared first on Hírek XI. kerület.

Ha érdekesnek találtad, írd meg véleményed

Hozzászólások lezárva.