Több emberen elkövetett emberölés bűntette a vád – VIDEÓVAL

Több emberen elkövetett emberölés bűntette a vád – VIDEÓVAL

A vád szerint egy 46 éves hajléktalan férfi két embert megölt, egy harmadik férfit életveszélyesen bántalmazott, egy negyedik esetben pedig súlyos testi sértést okozott

A vádlott, egy 46 éves hajléktalan férfi, a vádirat szerint 2017 novemberében puszta kézzel ölte meg szállásadóját egy VIII. kerületi lakásban.

A vádlott 2020 májusban, egy XIII. kerületi, használaton kívüli épületben pedig egy késsel oltotta ki egy ismerőse életét. A vád szerint több mint 20 alkalommal szúrta meg a férfit azért, hogy az értékeit megszerezze. Egy pár sportcipőt, és a férfi ezüst nyakláncát vette el.

A férfi ezen túlmenően, 2020 nyarán, szintén a fenti XIII. kerületi épületben egy késsel egy harmadik férfit is életveszélyesen megsebesített, álmában támadt rá a sértettre. Szakszerű orvosi beavatkozás nélkül az ő halála is bekövetkezhetett volna.

A vád szerinti negyedik bűncselekményt szintén 2020 nyarán követte el; ekkor egy XIII. kerületi áruház előtt ököllel súlyosan bántalmazott egy másik hajléktalan férfit, aki ennek következtében többszörös arc-, illetve állcsont törést szenvedett.

A Fővárosi Főügyészség a férfival szemben nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel, több ember, köztük védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette, valamint súlyos testi sértés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Fővárosi Törvényszékre. A főügyészség a vádlottal szemben életfogytig tartó fegyházbüntetés kiszabását indítványozza a vádiratban azzal, hogy a bíróság a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségét zárja ki.

Az alábbi felvételen a vádlott az erdőből jön ki, a kést megtörli a fűben, ezután áthalad az úttesten a jobb oldali erdőbe, ahol – a vád szerint – elrejtette a kést – közölte honlapján a Fővárosi ügyészség

Vélemény?

Hírek XIII. kerület Angyalföldi Magazin

 • Felavatták az Ákombákom óvoda és a Minimanó bölcsőde teljeskörűen felújított játszóudvarait
  by angyalfold on 2021.10.02. at 13:55

  Az Ákombákom Tagóvoda és a Minimanó Bölcsőde (Visegrádi köz 4.) közös épületét 2010-ben adta át az önkormányzat. Az épület földszintjén az 56 férőhelyes bölcsőde, emeleti részén a 75 férőhelyes óvoda működik. Jelenleg 68 óvodást és 38 bölcsődést látnak el itt. Hirdetés Az önkormányzat 2021 nyarán teljeskörűen felújította a két intézmény játszóudvarait (összesen 2720 négyzetméter), korszerű és szabványos játszóeszközöket helyeztek ki, The post Felavatták az Ákombákom óvoda és a Minimanó bölcsőde teljeskörűen felújított játszóudvarait appeared first on Hírek XIII. kerület.

 • Megölte gyermekét, mert nem neki ítélte a Bíróság
  by angyalfold on 2021.10.02. at 12:50

  Egy férfi 2021. szeptember 29-én jelentette be a rendőrségen, hogy korábbi élettársa a kilenc nappal korábban hozott bírói végzés ellenére nem adta át neki közös gyermeküket, hanem Olaszországba utazott vele. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. Kerületi Rendőrkapitánysága kiskorú elhelyezésének megváltoztatása bűncselekmény miatt indított nyomozást. A 44 éves, magyar állampolgárságú nő körözését még aznap elrendelték, valamint felvették a kapcsolatot a gyámhatósággal. Amikor The post Megölte gyermekét, mert nem neki ítélte a Bíróság appeared first on Hírek XIII. kerület.

 • A tervezett ütemben halad az angyalföldi Göncöl utca korszerűsítése
  by angyalfold on 2021.09.27. at 08:53

  Az útépítés a Colas munkájával több ütemben történik, a Göncöl utca várhatóan még az idén év végéig megújul. Szinte már teljesen megújultak a járdák és a csomópontok a XIII. kerületi Göncöl utcában a Tahi utca és a Gyöngyösi utca közötti szakaszon. Az angyalföldi beruházás a terveknek megfelelően halad, ezért októberben célegyenesbe érhet a munka: ekkor átépítik az Újpalotai út–Göncöl utca–Szekszárdi The post A tervezett ütemben halad az angyalföldi Göncöl utca korszerűsítése appeared first on Hírek XIII. kerület.

0 0 Szavazat
Cikk minősítése

Ha érdekesnek találtad, írd meg véleményed

Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Az összes megjegyzés megtekintése