Amikor felborul a bili és nem üres

Arold Péter

ELŐVÁLASZTÁS 2021  Zuglóban Hadházy Ákos és Tóth Csaba között sosem volt ideális a kapcsolat, most az előválasztási beszélgetés alatt meredek témák kerültek felszínre Tóth Csaba eddigi tevékenységeivel kapcsolatban.

Tóth Csaba már Vas megyében is érdekes húzásokkal hívta fel magára a figyelmet, amikor egy nap alatt a 40 fős MSZP-s alapszervezet egy nap alatt 500 fősre duzzadt, és kiderült, hogy roma lakósoknak adtak néhány ezer forintot, csak, hogy belépjenek.

Zuglóban annyira elmérgesedett az előválasztási vita Hadházy Ákos és Tóth Csaba között, hogy még a szomszédos választókörzetben is a szocialista képviselő miatt kellett magyarázkodniuk a jelölteknek.

A Tóth Csabát támogató pártok eddig azzal védték a döntésüket, hogy a képviselő ellen csak gyanúsítgatások hangzottak el, de bizonyítékok nincsenek. De a pénteki képviselőjelölti vitán Hadházy azt mondta, hogy súlyos dokumentumokat kapott Tóthról – írja a 444.hu

A hangulat akkor vált dermesztően feszültté, amikor Hadházy arról az alapítványról kérdezte Tóth Csabát, amit a szocialista képviselő bizalmasai hoztak létre 2012-ben Zalaegerszegen. 

Pénzmosás?

Hadházy Ákos szerint az egész konstrukció arra jó, hogy Tóth Csaba el tudjon titkolni egy több százmilliós vagyonelemet, de akár az adóelkerülés vagy a pénzmosás gyanúja is felmerülhet.

„Van egy alsóhangon 500 millió forintot érő gyártelep, ahol ő – nem tisztességesen, de ügyesen – úgy intézte, hogy ez a vagyon az érdekkörébe került, teljes befolyása van erre a vagyonra, de nem szerepel sem a vagyonnyilatkozatában, sem pedig a céges adatbázisban”

Címlapfotó: APEV

mondta Hadházy a vita után a 444-nek.

Vélemény?

[Fancy_Facebook_Comments]

 • Újra divat lett a zebra
  by zugloinfo on 2024.06.19. at 21:00

  Eddig is sok gyalogos használta ki a kerékpársávot és bár szabálytalanul. de a felszínen jutott át a X. ből a XIV. kerületbe – az ÁRKÁD és a HÉV között –

 • Elindult a kaszálás
  by zugloinfo on 2024.06.19. at 20:34

  Június 3-án indult a tavaszi kaszálás negyedik üteme, a munkálatok várhatóan négy héten keresztül, a hónap végéig tartanak. A tervezett ütemezés: 1. hét: 2. hét: 3. hét: 4. hét:

 • Rózsa András, Zugló polgármestere
  by zugloinfo on 2024.06.19. at 20:25

  Rózsa András, Zugló polgármestere a Momentum túléléséről, a Szikra Mozgalommal való együttműködésről és a zuglói botrányokról is beszélt a 444-nek adott interjújában. „Nem elég interjúkban és nyilatkozatokban ellenállni. Az alibizés.

 • Lepattanó Szurkolj a Lepattanóval! – Szeptemberben érkezik az év vígjátéka Patrick Duffyval és Scherer Péterrel
  on 2024.06.19. at 13:31

  A JUNO11 Distribution forgalmazásában szeptember végén érkezik a mozikba Vékes Csaba, a Szia, Életem! író-rendezőjének romantikus, gombfocis sportvígjátéka, a Lepattanó, mely érzelmes és humoros történet az esendőségről, a szeretetről, a

 • Megérkezett az első új CAF-villamos karosszériája Budapestre
  on 2024.06.16. at 08:44

  A megrendelt és gyártás alatt lévő 51 új szerelvényből megérkezett az első, Budapesten összeszerelendő CAF-villamos kocsiszekrénye. Az új villamosokkal a jelenlegi 30-ról mintegy 40 százalékra növekedhet az alacsony padlós villamosok

Megosztom