Amikor felborul a bili és nem üres

Amikor felborul a bili és nem üres

Arold Péter

ELŐVÁLASZTÁS 2021  Zuglóban Hadházy Ákos és Tóth Csaba között sosem volt ideális a kapcsolat, most az előválasztási beszélgetés alatt meredek témák kerültek felszínre Tóth Csaba eddigi tevékenységeivel kapcsolatban.

Tóth Csaba már Vas megyében is érdekes húzásokkal hívta fel magára a figyelmet, amikor egy nap alatt a 40 fős MSZP-s alapszervezet egy nap alatt 500 fősre duzzadt, és kiderült, hogy roma lakósoknak adtak néhány ezer forintot, csak, hogy belépjenek.

Zuglóban annyira elmérgesedett az előválasztási vita Hadházy Ákos és Tóth Csaba között, hogy még a szomszédos választókörzetben is a szocialista képviselő miatt kellett magyarázkodniuk a jelölteknek.

A Tóth Csabát támogató pártok eddig azzal védték a döntésüket, hogy a képviselő ellen csak gyanúsítgatások hangzottak el, de bizonyítékok nincsenek. De a pénteki képviselőjelölti vitán Hadházy azt mondta, hogy súlyos dokumentumokat kapott Tóthról – írja a 444.hu

A hangulat akkor vált dermesztően feszültté, amikor Hadházy arról az alapítványról kérdezte Tóth Csabát, amit a szocialista képviselő bizalmasai hoztak létre 2012-ben Zalaegerszegen. 

Pénzmosás?

Hadházy Ákos szerint az egész konstrukció arra jó, hogy Tóth Csaba el tudjon titkolni egy több százmilliós vagyonelemet, de akár az adóelkerülés vagy a pénzmosás gyanúja is felmerülhet.

„Van egy alsóhangon 500 millió forintot érő gyártelep, ahol ő – nem tisztességesen, de ügyesen – úgy intézte, hogy ez a vagyon az érdekkörébe került, teljes befolyása van erre a vagyonra, de nem szerepel sem a vagyonnyilatkozatában, sem pedig a céges adatbázisban”

Címlapfotó: APEV

mondta Hadházy a vita után a 444-nek.

Vélemény?

 • Hadházy Ákos reakciója Tóth Csaba visszalépésére
  by zugloinfo on 2021.09.27. at 16:42

  Tó A SzabadEurópa.hu  megszólaltatta a XIV. kerület szocialista polgármesterét, Horváth Csabát, aki elzárkózott attól, hogy a Tóth ellen irányuló, vádként megfogalmazott XXII. kerületi telekvásárlás részleteit érdemben vizsgálja. A lapnak azt nyilatkozta: Majd ha tisztázni lehet ezt a kérdést, akkor megfontolom, milyen lépéseket teszek. Amíg ebben az ügyben semmilyen tisztázás, csak politikai sárdobálás történik, nekem mint polgármesternek nincs lehetőségem arra, hogy nyomozati tevékenységet folytassak The post Hadházy Ákos reakciója Tóth Csaba visszalépésére appeared first on XIV kerület – A Mi kerületünk.

 • Múzeumok Őszi Fesztiválja – Színes programokkal készül a Néprajzi Múzeum
  by zugloinfo on 2021.09.25. at 18:54

  Színes programkínálattal készül a Múzeumok Őszi Fesztiváljára szeptember 27. és november 11. között a Néprajzi Múzeum. A helyszín minden esetben az Országos Múzeumi Restaurálási és Raktározási Központban a Néprajzi Gyűjteményi Központ, de szerveznek online programokat is.     A Múzeumok Őszi Fesztiváljának idei mottója: Múzeumi harmónia. Az országos rendezvénysorozaton a Néprajzi Múzeum változatos programjai mellett a pedagógusokat is megszólítja, készülő gyűjteményi kiállításait The post Múzeumok Őszi Fesztiválja – Színes programokkal készül a Néprajzi Múzeum appeared first on XIV kerület – A Mi kerületünk.

 • Zebrán gázolt a képviselő
  by zugloinfo on 2021.09.24. at 19:14

  Mentőknek kellett kórházba szállítaniuk azt a tizenhat éves lányt, akit még szeptember 12-én a zebrán ütött el Várnai László, a CivilZugló önkormányzati képviselője, tudta meg a Blikk. A baleset, mint írják, az Erzsébet királyné útja és az Öv utca találkozásánál történt – írja a 24.hu A képviselő a Telex kérdésére elismerte, hogy érintett a balesetben. Azt mondta, hogy a zöldön hajtott át és The post Zebrán gázolt a képviselő appeared first on XIV kerület – A Mi kerületünk.

 • Csaknem 1500 programelemből áll össze a teljes rendezvény
  by zugloinfo on 2021.09.24. at 18:44

  A szervezők összesítése szerint a kapcsolódó rendezvényekkel együtt csaknem 1500 programelemből áll össze az “Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás – mondta az esemény pénteki sajtóbejárásán Kovács Zoltán.     A rendezvény megvalósításáért felelős kormánybiztos szerint alighanem ez a legnagyobb, legkomplexebb tematikus programsorozat, amelyet Magyarország valaha rendezett. A kiállítás számai – mint fogalmazott – a rekordok könyvébe kívánkoznak, hiszen a Hungexpo The post Csaknem 1500 programelemből áll össze a teljes rendezvény appeared first on XIV kerület – A Mi kerületünk.

 • Rövidhír – Karácsony már nem támogatja Tóth Csabát
  by zugloinfo on 2021.09.24. at 17:49

  Karácsony kihátrált Tóth Csaba mögül A péntek esti miniszterelnök-jelölti vitán Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölt azt mondta, nem szavazna Tóth Csabára, az MSZP zuglói jelöltjére. Ez jelentős fordulat: Karácsonyt többek között az MSZP támogatja, eddig pedig nyíltan Tóth mellett állt (444.hu) The post Rövidhír – Karácsony már nem támogatja Tóth Csabát appeared first on XIV kerület – A Mi kerületünk.

0 0 Szavazat
Cikk minősítése

Ha érdekesnek találtad, írd meg véleményed

Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Az összes megjegyzés megtekintése