Amikor felborul a bili és nem üres

Arold Péter

ELŐVÁLASZTÁS 2021  Zuglóban Hadházy Ákos és Tóth Csaba között sosem volt ideális a kapcsolat, most az előválasztási beszélgetés alatt meredek témák kerültek felszínre Tóth Csaba eddigi tevékenységeivel kapcsolatban.

Tóth Csaba már Vas megyében is érdekes húzásokkal hívta fel magára a figyelmet, amikor egy nap alatt a 40 fős MSZP-s alapszervezet egy nap alatt 500 fősre duzzadt, és kiderült, hogy roma lakósoknak adtak néhány ezer forintot, csak, hogy belépjenek.

Zuglóban annyira elmérgesedett az előválasztási vita Hadházy Ákos és Tóth Csaba között, hogy még a szomszédos választókörzetben is a szocialista képviselő miatt kellett magyarázkodniuk a jelölteknek.

A Tóth Csabát támogató pártok eddig azzal védték a döntésüket, hogy a képviselő ellen csak gyanúsítgatások hangzottak el, de bizonyítékok nincsenek. De a pénteki képviselőjelölti vitán Hadházy azt mondta, hogy súlyos dokumentumokat kapott Tóthról – írja a 444.hu

A hangulat akkor vált dermesztően feszültté, amikor Hadházy arról az alapítványról kérdezte Tóth Csabát, amit a szocialista képviselő bizalmasai hoztak létre 2012-ben Zalaegerszegen. 

Pénzmosás?

Hadházy Ákos szerint az egész konstrukció arra jó, hogy Tóth Csaba el tudjon titkolni egy több százmilliós vagyonelemet, de akár az adóelkerülés vagy a pénzmosás gyanúja is felmerülhet.

„Van egy alsóhangon 500 millió forintot érő gyártelep, ahol ő – nem tisztességesen, de ügyesen – úgy intézte, hogy ez a vagyon az érdekkörébe került, teljes befolyása van erre a vagyonra, de nem szerepel sem a vagyonnyilatkozatában, sem pedig a céges adatbázisban”

Címlapfotó: APEV

mondta Hadházy a vita után a 444-nek.

Vélemény?

Hírek XIV. kerület Hírek XIV. kerület – A MI kerületünk – Zugló Magazin

 • A Bosnyák tér nemzetgazdaságilag kiemelt ügy lett
  by zugloinfo on 2022.08.13. at 14:55

  Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé, sőt közérdekű beruházássá nyilvánított a kormány a budapesti XIV. kerületi Bosnyák tér környékének teljes átalakítását. – derül ki a Magyar Közlöny csütörtök éjjel megjelent legfrissebb számából. A Bosnyák tér mögötti területet birtokló NER-közeli cég, a Zugló-Városközpont Ingatlanfejlesztő Kft. januárban folyamodott építési engedélyért a fővárosi kormányhivatalhoz. A projektcég a NER-közeli vállalkozóhoz, Balázs Attilához tartozik, aki közeli kapcsolatot ápol The post A Bosnyák tér nemzetgazdaságilag kiemelt ügy lett appeared first on Hírek XIV. kerület.

 • Biztonságosabb és zöldebb lesz a Vezér utca
  by zugloinfo on 2022.07.27. at 20:11

  Szegély- és burkolatbontási munkákkal kezdődött a Vezér utca felújítása, amelynek keretében jelentősen megváltozik a Fogarasi út és a Füredi utca közötti, több mint 800 méter hosszú útszakasz. A jelenlegi forgalmi sávok közül egy-egy átalakul és új funkciót kap. A beruházás során a BKK teljesen megújítja a Vezér utca burkolatát és a Fogarasi úti csomópontot, kerékpársávot alakít ki, amely közvetlenül csatlakozik The post Biztonságosabb és zöldebb lesz a Vezér utca appeared first on Hírek XIV. kerület.

 •  Elhunyt Törőcsik András
  by zugloinfo on 2022.07.09. at 16:57

   Elhunyt Törőcsik András, az Újpest 45-szörös válogatott futballistája szombaton 67 éves korában – tudatta honlapján a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ).      A lila-fehér klub emblematikus játékosa súlyos magánéleti gondokkal küzdött, alkoholproblémái miatt többször szorult kórházi kezelésre. Szombaton a Honvédkórházban hunyt el, tüdőgyulladás következtében.    Az 1970-es évek második felében három bajnoki címet nyerő Újpest közönségkedvenc futballistája volt. Virtuóz játéka és cselei nyomán született The post  Elhunyt Törőcsik András appeared first on Hírek XIV. kerület.

 • Múltidéző előadás a Thököly útról
  by zugloinfo on 2022.06.14. at 16:01

  A Thököly út kialakulását, fejlődését és jeles létesítményeit bemutató második előadásában Majkó Zsuzsa a kerület főutcájának Stefánia út – Bosnyák tér közötti szakaszával ismertette meg hallgatóságát. A Műhelytitkok előadás-sorozata keretében megrendezett Időutazás a Thököly úton című prezentáció folytatásában Majkó Zsuzsa, a Samodai József Zuglói Helytörténeti Műhely vezetője kihangsúlyozta, a Thököly út Stefánia út – Bosnyák tér közötti etapján már nincsenek The post Múltidéző előadás a Thököly útról appeared first on Hírek XIV. kerület.

 • Megújult a Róna utca egy szakasza
  by zugloinfo on 2022.06.06. at 16:53

  Befejeződött a felújítás a XIV. kerületi Róna utcában. A beruházásnak köszönhetően a Szugló utca és az Erzsébet királyné útja között új gyalogátkelőhelyek és kerékpársávok segítik a közlekedőket. Tavaly ősszel kezdődött és a napokban ért véget a zuglói Róna utca Szugló utca és Erzsébet királyné útja közötti 1,2 kilométeres szakaszának felújítása. A munka során megújult az útpálya, illetve a buszmegállók és The post Megújult a Róna utca egy szakasza appeared first on Hírek XIV. kerület.

Hozzászólok

Szólj hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .