3. GlasSpring magyar kortárs üvegművészeti tárlat

Szeptember közepéig látogatható a 3. GlasSpring magyar kortárs üvegművészeti tárlat az 1. kerületi Tér-Kép Galériában.

A 45 művész mellett a MOME hallgatóinak gyermekkor utáni nosztalgia nyomán született alkotásai harmónikus egységbe rendeződnek a természet ihlette művekkel

A középpontban Sipos Balázs Ferenczy Noémi-díjas üvegművész „Kiűzetés a Paradicsomból” című szobra áll. A Nemzetközi Stúdióüveg Mozgalom 60 éve folyó küzdelmének köszönhetően mára elismerik elvitathatatlan szerepét a képzőművészeti műfajok között. Részletek a Kiskép Galéria oldalán http://mutermek.com/glasspring-megnyito/

Budavári magazin I. kerület Budavár közéleti magazinja

 • Bojkottálom – írta közösségi oldalán V. Naszályi Márta
  by budavarihirek on 2024.02.25. at 14:00

  Mint ismeretes 2020-ban elvesztette önkormányzati többségét a Budavári önkormányzat ellenzéki vezetése, a Jobbik akkori húzása miatt. Sok víz lefolyt azóta a Dunán. V. Naszályi Márta a kerületünk polgármestere most odáig The post Bojkottálom – írta közösségi oldalán V. Naszályi Márta appeared first on Budavári magazin I. kerület.

 • Lomtalanítás a kerületünkben ekkor
  by budavarihirek on 2024.02.21. at 18:54

  1. körzet: február 24., szombat Budapest közterületi rendjének és tisztaságának megóvása érdekében kérjük, a lomokat csak a címükre vonatkozó napon, 18 óra után készítsék ki.A nem a megjelölt időpontban történő The post Lomtalanítás a kerületünkben ekkor appeared first on Budavári magazin I. kerület.

 • A XXI. kerületben kezdődik a lomtalanítás
  by budavarihirek on 2024.02.19. at 16:27

  A korábbi évek gyakorlatához hasonlóan idén is a XXI. kerületben indul az első lomkihelyezési időszak február 11-el. A pontos körzetekről, a kihelyezés módjáról és kihelyezhető hulladékokról az FKF oldalán lehet The post A XXI. kerületben kezdődik a lomtalanítás appeared first on Budavári magazin I. kerület.

Megosztom