3. GlasSpring magyar kortárs üvegművészeti tárlat

Szeptember közepéig látogatható a 3. GlasSpring magyar kortárs üvegművészeti tárlat az 1. kerületi Tér-Kép Galériában.

A 45 művész mellett a MOME hallgatóinak gyermekkor utáni nosztalgia nyomán született alkotásai harmónikus egységbe rendeződnek a természet ihlette művekkel

A középpontban Sipos Balázs Ferenczy Noémi-díjas üvegművész „Kiűzetés a Paradicsomból” című szobra áll. A Nemzetközi Stúdióüveg Mozgalom 60 éve folyó küzdelmének köszönhetően mára elismerik elvitathatatlan szerepét a képzőművészeti műfajok között. Részletek a Kiskép Galéria oldalán http://mutermek.com/glasspring-megnyito/

Budavári magazin I. kerület Budavár közéleti magazinja

  • Önkormányzati válaszok lakhatási nehézségekre
    by budavarihirek on 2024.03.24. at 19:57

    Április 2. éjfélig még van lehetőség pályázatot beadni a Habitat for Humanity Magyarország Önkormányzatok a lakhatásért című országos felhívására. A szervezet azokat az önkormányzatokat szeretné díjazni és felhívni eredményeikre a The post Önkormányzati válaszok lakhatási nehézségekre appeared first on Budavári magazin I. kerület.

  • Körözési toplista
    by budavarihirek on 2024.03.24. at 15:20

    A képen látható személyeket a Magyar Rendőrség a velük szemben fennálló elfogatóparancs alapján keresi. Amennyiben valamelyiküket felismeri, vagy információval rendelkezik hollétéről, kérjük, tegyen bejelentést a körözött személy adatlapjáról elérhető üzenetküldő The post Körözési toplista appeared first on Budavári magazin I. kerület.

  • Vitézy levélben fordult az ellenfeleihez
    by budavarihirek on 2024.03.20. at 13:27

    Vitézy Dávid, aki a napokban döntött el, hogy megméretteti magát Budapest főpolgármesteri székéért folytatott küzdelemben, ma levélben fordult a többi párt jelöltéhez. E levéllel kapcsolatban Facebook oldalán is bejelentést tett. The post Vitézy levélben fordult az ellenfeleihez appeared first on Budavári magazin I. kerület.

Megosztom
  Egyedül nem megy