Holnap mindenki bújjon el Angyalföldön a bomba miatt

Holnap mindenki bújjon el Angyalföldön a bomba miatt

Tűzszerészeti munkálatok miatt lakosságvédelmi intézkedés lesz 2021. július 29-én Angyalföldön – jelentette be a police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság értesíti a lakosságot, hogy Budapest XIII., Reitter Ferenc utca 144. alatti építkezésen II. világháborús robbanótestet találtak, ezért a tűzszerészeti munkálatok idejére lakosságvédelmi intézkedés és forgalmirend-változás lép életbe.

A rendőrség kiüríti 2021. július 29-én 7 órától Angyalföldön a Béke utca, Tahi utca, Tatai utca és a Kámfor utca által határolt területet. Az intézkedés, előre láthatóan körülbelül 13 óráig tart.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri a lakosság türelmét és együttműködését!

Látogass el portálunk rendőrségi hírekkel foglalkozó Facebook csoportjába

Frissítés képekkel


Második világháborús bomba a XIII. kerületi Reitter Ferenc utcában egy építkezésen a hatástalanítás napján, 2021. július 29-én.

Az 500 kilogrammos légibomba egy zárt építési területen, földmunkák közben került elő. A tűzszerészek várhatóan délelőtt kezdik meg a műveletet, amelynek idejére a környéket mintegy 500 méteres sugarú körben lezárják és kiürítik. MTI/Mihádák Zoltán


Hírek XIII. kerület Angyalföldi Magazin

 • Holnap mindenki bújjon el, mert bombát fognak hatástalanítani Angyalföldön
  by angyalfold on 2021.07.28. at 16:51

  Tűzszerészeti munkálatok miatt lakosságvédelmi intézkedés lesz 2021. július 29-én Angyalföldön – jelentette be a police.hu A Budapesti Rendőr-főkapitányság értesíti a lakosságot, hogy Budapest XIII., Reitter Ferenc utca 144. alatti építkezésen II. világháborús robbanótestet találtak, ezért a tűzszerészeti munkálatok idejére lakosságvédelmi intézkedés és forgalmirend-változás lép életbe. A rendőrség kiüríti 2021. július 29-én 7 órától Angyalföldön a Béke utca, Tahi utca, Tatai utca és The post Holnap mindenki bújjon el, mert bombát fognak hatástalanítani Angyalföldön appeared first on Hírek XIII. kerület.

 • Lezuhant az Árpád híd felhajtójáról egy elektromos autó Budapesten
  by angyalfold on 2021.07.25. at 10:47

  Furcsa baleset történt Budapesten a XIII. kerületben az Árpád híd Budára vezető felhajtójánál. Egy közösségi autómegosztó összetört járműve Budapest XIII. kerületében az Árpád hídnál 2021. július 25-én. Az elektromos autó a híd Budára vezető felhajtójánál áthajtott a járdán és kerékpárúton, majd a korlátot áttörve lezuhant. A balesetben hárman megsérültek. MTI/Lakatos Péter Hirdetés Ezt is olvassa el! Újabb autó a rendőrségnek The post Lezuhant az Árpád híd felhajtójáról egy elektromos autó Budapesten appeared first on Hírek XIII. kerület.

 • Rövidhír – Holtestet találtak a Dunában a Margitszigetnél
  by angyalfold on 2021.07.17. at 10:55

  A testet a Margitszigetnél sodorta a köves partszakaszra a víz. A holtestet a tűzoltóság szakemberei emelték ki a vízből. A rendőrség megkezdte a nyomozást. Ezt is olvassa el! Elkapták – 100 milliós drogfogás a XIII. kerületben A gyanú szerint külön lakást bérelt drogbizniszükhöz az a fiatal pár, akiket a XIII. kerületben fogtak el a fővárosi rendőrök. Érdekel Tetten érték a The post Rövidhír – Holtestet találtak a Dunában a Margitszigetnél appeared first on Hírek XIII. kerület.

Ha érdekesnek találtad, írd meg véleményed

Comments are closed.