25 métert zuhanva kútba esett egy macska – túlélte

Illusztráció: Fotó Arold Péter APEV

Ma napközben riasztották a tűzoltókat a XXII. kerületi Szabadkai útra, mert 25 métert zuhanva kútba esett egy macska. A cica kimentését alpintechnikával a fővárosi tűzoltók végezték.

A cirmos túlélte, gazdája azonnal állatorvoshoz vitte-tájékoztatta portálunkat a Katasztrófavédelem

Címlapfotó: illusztráció Arold Péter APEV

 • Acél oszlopot is kidöntött a karambolozó autó – videóval
  on 2024.07.15. at 05:03

  Összeütközött két személyautó szombat hajnalban Budapest tizennyolcadik kerületében, a Csévéző utca és a Gyömrői út kereszteződésében – tájékoztatta portálunkat a Katasztrófavédelem Az ütközés következtében egy fa és egy acél oszlopot The post Acél oszlopot is kidöntött a karambolozó autó – videóval appeared first on Budapest 17 – Rákosmente magazin .

 • Nemzetközi kongresszus az MVM Dome-ban és a Groupama Arénában
  on 2024.07.07. at 14:02

  20 országból érkeztek küldöttek az MVM Dome-ban és a Groupama Arénában párhuzamosan megrendezett nemzetközi kongresszusra. Jehova Tanúi 2024. július 5–7. között megtartott bibliai oktatási programján 24 793 vettek részt, köztük The post Nemzetközi kongresszus az MVM Dome-ban és a Groupama Arénában appeared first on Budapest 17 – Rákosmente magazin .

 • Tűzzsonglőröktől a koncertekig – Múzeumok éjszakája a fővárosi intézményekben
  on 2024.06.22. at 11:25

  Az év egyik legkülönlegesebb hagyományához, a Szent Iván, más néven nyárközép éjszakájához kapcsolódik immár közel két évtizede a Múzeumok Éjszakája is. Ilyenkor sok-sok kulturális intézmény nem csak meghosszabbított, éjszakába nyúló The post Tűzzsonglőröktől a koncertekig – Múzeumok éjszakája a fővárosi intézményekben appeared first on Budapest 17 – Rákosmente magazin .

Megosztom
  A Ma Is Futok vizet oszt