25 métert zuhanva kútba esett egy macska – túlélte

Illusztráció: Fotó Arold Péter APEV

Ma napközben riasztották a tűzoltókat a XXII. kerületi Szabadkai útra, mert 25 métert zuhanva kútba esett egy macska. A cica kimentését alpintechnikával a fővárosi tűzoltók végezték.

A cirmos túlélte, gazdája azonnal állatorvoshoz vitte-tájékoztatta portálunkat a Katasztrófavédelem

Címlapfotó: illusztráció Arold Péter APEV

Rákosmente Magazinja Rákosmente közéleti magazinja

 • Idén is volt ételosztás Rákosmentén
  by rakosmente on 2022.12.02. at 15:13

  Harmadik alkalommal dr. Füzesi Péter alpolgármester segédkezett Szabó Tiborné önkormányzati képviselő mellett az ételek kiosztásában. Az ételosztás anyagi feltételeit az alpolgármester és a Rákosmenti Adományház Egyesület biztosította. A menü mexikói – zöldségkeverékes – rizses hús volt, amihez kaptak kenyeret a rászorulók.   Dr. Füzesi Péter elmondta, az ételosztásnak van egy nagyon fontos üzenete: „Mindenki, akinek szüksége van rá, kaphasson egy tál főtt ételt!” Az alpolgármester hozzátette, hogy szeretné, The post Idén is volt ételosztás Rákosmentén appeared first on Rákosmente Magazinja.

 • A kerület csapata nyerte a Zsebpénzügyes vetélkedőt
  by rakosmente on 2022.11.30. at 15:24

  A budapesti Balassi Bálint Gimnázium Trois cent Soixante Croissant nevű csapata nyerte az idei, rekordmagas részvétel mellett zajló Zsebpénzügyes vetélkedőt. A közel 5000 induló közül döntőbe jutott diákok idén egy fiatal vállalkozó-csapat bőrébe bújhattak, akiknek többek között a közösségi finanszírozással és a növekvő energiaárakkal kapcsolatos feladatokat kellett megoldaniuk. A második helyen a sátoraljaújhelyi Szent István Katolikus Technikum és Gimnázium, a The post A kerület csapata nyerte a Zsebpénzügyes vetélkedőt appeared first on Rákosmente Magazinja.

 • Megszületett a másodfokú ítélet Szilágyi István gyilkosa ügyében
  by rakosmente on 2022.11.24. at 20:42

  Helybenhagyta az elsőfokú bíróság döntését és jogerősen életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélte a Fővárosi Ítélőtábla csütörtökön azt a férfit, aki 2000 májusában kalapáccsal agyonverte édesapját. A bírósági közlemény nem nevezte meg, de az áldozat Szilágyi István színművész.     Az ítélőtábla honlapján olvasható közlemény szerint a rendszeresen italozó és pszichiátriai kezelés alatt álló vádlott korábban több alkalommal bántalmazta a vele egy házban élő The post Megszületett a másodfokú ítélet Szilágyi István gyilkosa ügyében appeared first on Rákosmente Magazinja.

Hozzászólok

hozzászólás lezárva.