25 métert zuhanva kútba esett egy macska – túlélte

Illusztráció: Fotó Arold Péter APEV

Ma napközben riasztották a tűzoltókat a XXII. kerületi Szabadkai útra, mert 25 métert zuhanva kútba esett egy macska. A cica kimentését alpintechnikával a fővárosi tűzoltók végezték.

A cirmos túlélte, gazdája azonnal állatorvoshoz vitte-tájékoztatta portálunkat a Katasztrófavédelem

Címlapfotó: illusztráció Arold Péter APEV

Rákosmente Magazin Hírek XVII. kerület – A Mi kerületünk

 • A kerület saját halottjának tekinti Galgóczy Árpád József Attila-díjas költőt
  by rakosmente on 2022.04.23. at 11:37

  Április 29-én 14 órai kezdettel, Budapesten a Fiumei úti sírkertben vesznek végső búcsút Galgóczy Árpád József Attila-díjas költőtől, műfordítótól – tudatta a család csütörtökön az MTI-vel.     A tájékoztatás szerint a 2022. március 11-én elhunyt Galgóczy Árpádot a református egyház szertartása szerint helyezik örök nyugalomra a Fiumei úti sírkert Nemzeti Emlékhely urnatemetőjében.    Galgóczy Árpád Budapesten született 1928. november 8-án. A gimnáziumot Nagykállóban, The post A kerület saját halottjának tekinti Galgóczy Árpád József Attila-díjas költőt appeared first on Rákosmente Magazin.

 • Megújult a Kaszáló utcai kondipark
  by rakosmente on 2022.04.22. at 20:26

  2013-ban a Kaszáló utcai street workout park volt az első olyan kondipark Rákosmentén, ami civil kezdeményezésre jött létre. Ezután a kerület több pontján is létesült kültéri kondicionáló edzésre alkalmas park. A Kaszáló utcai kondipark elemeit nem kímélte az idő vasfoga, így az eszközöket fel kellett újítanunk. A technikai fejlődésnek köszönhetően most már a jelenkornak megfelelő korszerű eszközök kerültek a parkba. The post Megújult a Kaszáló utcai kondipark appeared first on Rákosmente Magazin.

 • Idén is kiosztották a díjakat Rákosmentén
  by rakosmente on 2022.03.16. at 21:01

  Hagyományainkhoz hűen, 2022. március 15-én a Vigyázó Sándor Művelődési Központban került sor a Rákosmente Önkormányzata által alapított kitüntetések és elismerések átadó ünnepségére. A díjakat Horváth Tamás, Rákosmente polgármestere nyújtotta át a kitüntetetteknek. A díjazottak: Hermann-né Eger Márta óvodapedagógus, a Rákosmenti Hófehérke Óvoda óvodavezető-helyettese „Rákoskeresztúrért” Díjban részesült; Burjánné Joó Mária Katalin pedagógus, a Gregor József Általános Iskola alsó tagozatos intézményvezető-helyettese „Pedagógus The post Idén is kiosztották a díjakat Rákosmentén appeared first on Rákosmente Magazin.

Hozzászólok

hozzászólás lezárva.