25 métert zuhanva kútba esett egy macska – túlélte

25 métert zuhanva kútba esett egy macska – túlélte

Illusztráció: Fotó Arold Péter APEV

Ma napközben riasztották a tűzoltókat a XXII. kerületi Szabadkai útra, mert 25 métert zuhanva kútba esett egy macska. A cica kimentését alpintechnikával a fővárosi tűzoltók végezték.

A cirmos túlélte, gazdája azonnal állatorvoshoz vitte-tájékoztatta portálunkat a Katasztrófavédelem

Címlapfotó: illusztráció Arold Péter APEV

 • Orbán: mindenki vegyen rá egy embert az oltásra!
  by rakosmente on 2021.08.22. at 15:28

  Emlékszünk erre a szlogenre? Mindenki hozzon magával egy embert. Régi téma, de választást lehetett vele nyerni. Vagy nem? Orbán Viktor szokásos reggeli interjújában újra elővette ezt a “trükköt”. Orbán: mindenki vegyen rá egy embert az oltásra! Mindenki vegyen rá legalább egy, eddig be nem oltott embert a családjában, a munkahelyén arra, hogy kérje a koronavírus elleni védőoltást, ötszáz beoltottból ugyanis The post Orbán: mindenki vegyen rá egy embert az oltásra! appeared first on XVII. kerület – A MI kerületünk.

 • Paralimpiai Láng-díjat kapott Gattyán György üzletember
  by rakosmente on 2021.08.22. at 14:27

  A Teqball társalapítója bízik abban, hogy a magyar parateqball ott lehet a következő paralimpián! A parasportért végzett kiemelkedő munkájáért “Paralimpiai Láng-díjat” kapott Gattyán György. A Docler cégcsoport alapító-tulajdonosa az elismerést Szabó Lászlótól, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnökétől, illetve Kulcsár Krisztiántól, a MOB elnökétől vehette át a magyar paralimpiai csapat eskütételén. A Nemzetközi Teqball Szövetség, a FITEQ tavasszal jelentette be, hogy The post Paralimpiai Láng-díjat kapott Gattyán György üzletember appeared first on XVII. kerület – A MI kerületünk.

 • Levélaknázó moly és egyéb kártevők permetezése a kerületben
  by rakosmente on 2021.08.19. at 07:03

  A kerületi Önkormányzat felhívással fordult Rákosmente lakói felé. A kerület közterületein a fehérvirágú vadgesztenyefákat levélaknázó moly és egyéb károsítók ellen permeteznek. A védekezés során a következő környezetkímélő készítményeket alkalmazzák: Mospilan 20 SG rovarölő szer, Topas 100 EC gombaölő szer, Vektafid. A rovarölő szer segédanyag és Wuxal Super műtrágya. A permetlé a gépjárműveket nem károsítja. A permetezés várható ideje: 2021. augusztus The post Levélaknázó moly és egyéb kártevők permetezése a kerületben appeared first on XVII. kerület – A MI kerületünk.

Ha érdekesnek találtad, írd meg véleményed

Comments are closed.