25 métert zuhanva kútba esett egy macska – túlélte

Illusztráció: Fotó Arold Péter APEV

Ma napközben riasztották a tűzoltókat a XXII. kerületi Szabadkai útra, mert 25 métert zuhanva kútba esett egy macska. A cica kimentését alpintechnikával a fővárosi tűzoltók végezték.

A cirmos túlélte, gazdája azonnal állatorvoshoz vitte-tájékoztatta portálunkat a Katasztrófavédelem

Címlapfotó: illusztráció Arold Péter APEV

Rákosmente magazin XVII. kerület Rákosmente közéleti magazinja

  • Angolozz.hu
    on 2024.04.17. at 15:38

    Az angolozz.hu tulajdonosát és vezető fejlesztőjét, Molnár Bertalant kérdeztük arról, hogy miért érdemes az online nyelvtanulás felé fordulniuk azoknak, akik nyelveket szeretnének tanulni. Az online nyelvtanulás egyre népszerűbb világszerte, aminek The post Angolozz.hu appeared first on Rákosmente magazin XVII. kerület.

  • Tovább folyik az adok-kapok
    on 2024.04.16. at 07:30

    Tegnap az Egyenes beszéd vendége volt Tarlós István volt főpolgármester és Vitézy Dávid vádjaira reagált a műsorban. Vitézy Dávid kontrareagált Tarlós megállapításaira, de erre lehetősége lesz most pénteken is az The post Tovább folyik az adok-kapok appeared first on Rákosmente magazin XVII. kerület.

  • Duguláselhárítás Budapest
    on 2024.04.15. at 13:42

    Budapest és Pest megye területén a duguláselhárítás szolgáltatás a kiemelt szolgáltatásom közé tartozik. Minden háztartás rém álma, hogy valamitől eldugul a konyhai mosogató, vagy a fürdőszoba mosdó, kád vagy zuhany. The post Duguláselhárítás Budapest appeared first on Rákosmente magazin XVII. kerület.

Megosztom
  Kitakarítják Mount Everest-t