Szükség van a támogatásra a gyászidőszak alatt

Szponzorált tartalom

Egy halálesetet követően a szomorúság, a gyász uralkodik el a hozzátartozókon, nem csoda, ha senki nem szeret olyan dolgokkal foglalkozni, mint a temetés megszervezése. Erre azonban szükség van, ezért ajánlott szakmai segítséget kérni. A kegyeleti szakmában 30 éve jelenlévő Kharón Kegyeleti Kft. minden támogatást megad a nehéz időszakban.

Szükség van a támogatásra a gyászidőszak alatt

Bár tudjuk, hogy a halál az élet velejárója, mégis hatalmas lelki terhet jelent, amikor egy szerettünk, barátunk, családtagunk eltávozik. Ilyenkor természetes, hogy eluralkodik az emberen a gyász, előtörnek az emlékek, könnyek szöknek a szemekbe. Nehéz ebben az élethelyzetben a világi dolgokra koncentrálni, valakinek mégis muszáj ezt megtennie, hiszen a temetés megszervezése, a végtisztesség megadása fontos lezárást jelent minden szempontból. A temetéshez kapcsolódóan több fontos kérdésben döntést kell hozni, így sokszor érzi magát az ember elveszettnek, tanácstalannak – legbelül pedig keserűnek, szomorúnak.

Ebben a helyzetben jól jön az olyan segítség, aki tisztában van a pontos teendőkben, megkönnyíti a döntéseket, elintézi a bürokratikus feladatokat. A kegyeleti szakmában 30 éve jelenlévő Kharón Kegyeleti Kft. éppen ebben nyújt támogatást.

Tapasztalt szakemberek segítenek a temetés megszervezésében

Cégünk kiemelt szaktudással rendelkező munkatársakkal dolgozik, hiszen tudjuk, mennyire fontos a tapintatosság ebben a család számára törékeny időszakban. Kollégáink közül többen is évtizedek óta velünk vannak, pontosan tudják, mi a feladatuk ebben a nehéz helyzetben.

Elismertségünket jelzi, hogy a megrendeléseink jelentős része olyan családoktól érkezik, akik korábban már dolgoztattak velünk – bár az apropó mindig szomorú, elismerésnek érezzük, hogy elégedettek szolgáltatásainkkal. Felkészültségünket mutatja, hogy a temetői törvények kialakításában aktívan részt vettünk, kikérték a szakmai véleményünket, meghallgatták észrevételeinket.

Szintén büszkék vagyunk rá, hogy egyedülálló módon kegyeleti emlékhelyet hoztunk létre azoknak az urnáknak, amelyek elhelyezéséről a családok nem tudnak gondoskodni. Itt tíz évig tároljuk a hamvakat, majd ha ez az idő letelik, egy egyházi szervezettel együttműködve kegyeletteljes módon elszórjuk azokat. A 30 év a múltunk, de a jövőt illetően is hosszú távra tervezünk: célunk, hogy a cég az egyre korszerűbb feltételeknek megfelelve megtartsa jó hírét a temetkezési szakmában.

  Rend és tisztaság a KÖKI-nél – nagytakarítást tartott partnereivel a BKK

További híreink

Megosztom